İçeriğe Yönlendir

Abs Ve Ebd Donanimina Sahip Fiestaya Esp Uygulanirmi ?

Tuna İşgören

Recommended Posts

Tuna İşgören

Ebd ve abs donanimi olan bi fiestaya esp uygulanabilirmi ? Gosterge tablosunda esp isigi mevcut alt yapi varmidir ?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Zamanında baya düşünmüştüm, çok pahalıya patlıyor, hem ne gerek var, Ford da ESP ek güvenliktir, elzem değil  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Zamanında baya düşünmüştüm, çok pahalıya patlıyor, hem ne gerek var, Ford da ESP ek güvenliktir, elzem değil  :D

Ali abi göstergede ışık yanıyor diyor Esp olmasa ışık nasıl yanacak ? Olması gerekmiyormu ?

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

Göstergede ışık olmasından kasıt panetde yeri vardır ve test menüsünü açınca ışığını görebiliyordur...

sanırım güvenlik paketli donanımdaki esp li arabayla esp siz araba panalleri aynı olduğundan ışık bi şekilde orada var:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Göstergede ışık olmasından kasıt panetde yeri vardır ve test menüsünü açınca ışığını görebiliyordur...

sanırım güvenlik paketli donanımdaki esp li arabayla esp siz araba panalleri aynı olduğundan ışık bi şekilde orada var:)

Aynen benimkide yaniyor ama bildiğim kadariyla yok.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

esp lambası yanmıyor sadece test menüsünde görebiliyorsunuz , ebd sonuçta 4 tekere freni eşit dağıtan bi program , o yüzden merak ettim belkide alt yapısı vardır diye

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

esp lambası yanmıyor sadece test menüsünde görebiliyorsunuz , ebd sonuçta 4 tekere freni eşit dağıtan bi program , o yüzden merak ettim belkide alt yapısı vardır diye

Sadece testte yanar evet, alt yapı yok, abs beyni değişecek, modül değişecek, ivme sensörü direksiyon açı sensörü vs. parçaları var, yapılmaz değil ama acaip pahalıya patlar,Ford da böyle şeyler yapmak deveye hendek atlatmak gibi oluyor :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Sadece testte yanar evet, alt yapı yok, abs beyni değişecek, modül değişecek, ivme sensörü direksiyon açı sensörü vs. parçaları var, yapılmaz değil ama acaip pahalıya patlar,Ford da böyle şeyler yapmak deveye hendek atlatmak gibi oluyor :)

en güzeli 2000i verip başlangıçta almak ozaman :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

en güzeli 2000i verip başlangıçta almak ozaman :)

keşke öyle olsadi, seçenek bile yok, abs yi zor takmışlar ....
Yorum bağlantısı

keşke öyle olsadi, seçenek bile yok, abs yi zor takmışlar ....

focus için güvenlik paket o sekildeydi mk 2-2.5 için de fiesta da yokmu gp ? Var diye biliyorum abi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

ABS sensörü ve Ecu değişecek.. Dikey ve yanal sensörler takılacak.zahmetli ve pahalı bi uygulamadır. 

Göstergeler Üniversaldir. Göstergede veya Yol Bilgisayarında gözükmesi sonucu değiştirmeyecek..

Kendi aracımda Yol Bilgisarından İDS ile tanıttığımda, ESP On/Off bile yapabiliyorum örneğin..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

focus için güvenlik paket o sekildeydi mk 2-2.5 için de fiesta da yokmu gp ? Var diye biliyorum abi

bizde sadece st de var, secemiyorduk bile, yok yani, yeni kasalarda var esp ama artık çok geç :)
Yorum bağlantısı
Uğur Ateş

Benim araçta esp var. Bir kere çalıştığını gördüm :) geçen sene kar yağışında çıktım şöyle bi denedim boş alanda. Kaymaya başlayınca bi Işık yanmaya başladı da onun da esp olup olmadığını bilmiyorum

.

Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

Benim araçta esp var. Bir kere çalıştığını gördüm :) geçen sene kar yağışında çıktım şöyle bi denedim boş alanda. Kaymaya başlayınca bi Işık yanmaya başladı da onun da esp olup olmadığını bilmiyorum

.

Esp değildir. Patinaj önleyici falandır  :)

Yorum bağlantısı
Uğur Ateş

Esp değildir. Patinaj önleyici falandır  :)

titanium x Artı güvenlik paketli bnim araç :) esp yi bi çalıştırayım küflenmesn. Ama nasıl ? Testlerdeki durumlarda çalışıyorsa gerek yok da.
Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

titanium x Artı güvenlik paketli bnim araç :) esp yi bi çalıştırayım küflenmesn. Ama nasıl ? Testlerdeki durumlarda çalışıyorsa gerek yok da.

Eğer varsa ıslak zeminde el freni çekip direksiyon kırın ( yavaş hızda  :) ) esp ışığı yanıp söner. Bu şekilde anlayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Uğur Ateş

Eğer varsa ıslak zeminde el freni çekip direksiyon kırın ( yavaş hızda  :) ) esp ışığı yanıp söner. Bu şekilde anlayabilirsiniz.

:) arabanın bi taraflarını kopartmayalım. güvenlik paketinde dahildi esp :) işe yarayacağı zaman çalışır. ay sonunda zaten 1000 kmlik uzun bir yolculuk yapacağım.Gideceğim yollar geneldekar yağışı olan yerler :p test imkanı doğar zaten. 

Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

:) arabanın bi taraflarını kopartmayalım. güvenlik paketinde dahildi esp :) işe yarayacağı zaman çalışır. ay sonunda zaten 1000 kmlik uzun bir yolculuk yapacağım.Gideceğim yollar geneldekar yağışı olan yerler :p test imkanı doğar zaten. 

Tercih sizin. En basit öğrenme yöntemi bu  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...