Uğur Ateş 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Merhabalar. Siteye yeni üye oldum. Şöyle bir sorunum mevcut. arabayı çalıştırıyorum yola çıkıyorum. 100 metre sonra kendiliğinden kalorifer Açılıyor. Dün sabahtan beri olmaya başladı. 1.5 Yıldır kullanıyorum bugüne kadar böyle birşey yaşamamıştım. Neden olabilir acaba ? Arabam 17binde henüz. Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Fan ya da sıcaklık (derece) ayarını yanlışlıkla dokunma ihtimaliniz var mı? Yorum bağlantısı
Uğur Ateş 1 Ocak 2015 Yazar Paylaş 1 Ocak 2015 Fan ya da sıcaklık (derece) ayarını yanlışlıkla dokunma ihtimaliniz var mı? Ilk ben de öyle sandım. Birkaç defa denedim açıldı kendiliğinden. Dün Bir kaç kere yaptı. Bugün de kullandım. Bugün açmadı. Ben de şaşırdım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Aracınızda sonradan takılma elektrikli herhangi bi aksesuar var mı? Yorum bağlantısı
Uğur Ateş 1 Ocak 2015 Yazar Paylaş 1 Ocak 2015 Aracınızda sonradan takılma elektrikli herhangi bi aksesuar var mı? hiç birşey taktırmadım ne elektrikli ne de elektriksiz. Yorum bağlantısı
Hasan Baş 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Merhabalar. Siteye yeni üye oldum. Şöyle bir sorunum mevcut. arabayı çalıştırıyorum yola çıkıyorum. 100 metre sonra kendiliğinden kalorifer Açılıyor. Dün sabahtan beri olmaya başladı. 1.5 Yıldır kullanıyorum bugüne kadar böyle birşey yaşamamıştım. Neden olabilir acaba ? Arabam 17binde henüz. Fiestalarda kronik bir durum bu genelde klima kendiliğinden açılır kapatırsın 20 dakika sonra yeniden açılır kapatırsın 3 saat sonra yeniden açılır kapatırsın bir bakarsın aylar geçtikten sonra yeniden kendiliğinden açılır genelde bu şekılde seyrediyor sizin aracınız dün sabahtan beri kaç defa yaptı? Aracı her çalıştırmada 100 metre gittikten sonramı bu durum oluyor? Sizin yapacağınız tek şey servise gidin bilgisayara bağlansın araç herhangi bir arıza çıkacağını sanmıyorum ama araç yazılımı güncellenecektir sonuçta yazılım güncellendikten sonra aylardır yıllardır sorunu yaşamayabilirsiniz ama bir gün bir bakmışınız bu durum yeniden baş göstermiş olacaktır aklınızda bulunsun Yorum bağlantısı
Uğur Ateş 2 Ocak 2015 Yazar Paylaş 2 Ocak 2015 Fiestalarda kronik bir durum bu genelde klima kendiliğinden açılır kapatırsın 20 dakika sonra yeniden açılır kapatırsın 3 saat sonra yeniden açılır kapatırsın bir bakarsın aylar geçtikten sonra yeniden kendiliğinden açılır genelde bu şekılde seyrediyor sizin aracınız dün sabahtan beri kaç defa yaptı? Aracı her çalıştırmada 100 metre gittikten sonramı bu durum oluyor? Sizin yapacağınız tek şey servise gidin bilgisayara bağlansın araç herhangi bir arıza çıkacağını sanmıyorum ama araç yazılımı güncellenecektir sonuçta yazılım güncellendikten sonra aylardır yıllardır sorunu yaşamayabilirsiniz ama bir gün bir bakmışınız bu durum yeniden baş göstermiş olacaktır aklınızda bulunsun 4 kere falan tekrarladi. Bugun yine kullandim. Artik yok sanirim. Sadece bir gun oldu. Gun boyunca 4 defa sahit oldum. Dun bugun kullandim kendiliginden acilmadi. Arkadaslarimiz yazmis, eliniz falan takilmistir diye. Oyle bi durum yok.. cok sukur simdilik acilmiyor.. cam rezistansına bası yormuunzu ? hersey kapali birseye basmiyorum. Zaten birseye basmasam da arka camin ve aynalarin buzunu kendi cozuyor. Yorum bağlantısı
Volkan Ersozlu 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Bende de benzer bir sorun var. Sizin ki gibi surus esnasinda degilde kontagi cevirdigim sirada devreye giriyor. 2012 Otomatik Titanium kullanicisiyim. Bazen kontagi cevirdigimde fan otomatik 22derecede klima devrede olarak calisiyor. Servistekilere sordugumda cevap veremiyorlar. Sorunun ne oldugunu bildiklerini de sanmiyorum. (En azindan buradaki servis oyle) Yorum bağlantısı
Yılmaz Kartal 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Aynisi 2012 model aracimda da oldu.Hatta bu forumda bir baslikta sormustum.bende de kafasina gore yapti birkackere ama cok uzun araliklarla.Fiestanin elektronik klima sistemi galiba bu bakimdan biraz ilginc. 38bin km de 3-4 kere bunu yapti, sogutmasinda isitmasindan yana hic bir problem yasamadigimi da belirteyim.Ayrica kışın ön cam buğu çözücü fonksiyonundan çok memnunum en geç 30 saniyede araç içinde buhar kalmiyor Yorum bağlantısı
Uğur Ateş 15 Ocak 2015 Yazar Paylaş 15 Ocak 2015 birkaç kere oldu gün içerisnde demiştim. o günden sonra hiç olmadı. şimdilik bir sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Semih Çetin 12 Mayıs 2016 Paylaş 12 Mayıs 2016 Konuyu yeniden hortlatıyorum. Bu akşam iş dönüşü 2011 Ford fiesta Titanium x aracım kendi kendine fanı devreye soktu. Başta ben birşey yaptım sandım ama sık aralıklarla ben kapattıkça o açmaya devam etti. Radyonun sesini açınca açılıyor sandım ama o olmadan da açıldı. Aracı stop edip tekrar çalıştırdım şuan için yok gibi. Aracıma sonradan multimedia sistemi taktırdım o etkilemiş olabilir mi? HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 €5 dizelse DPF açmıştır. 2011lerin bir kısmı €5 motor. Bu durumda arabayı kapamamalıydınız. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 €5 dizelse DPF açmıştır. 2011lerin bir kısmı €5 motor. Bu durumda arabayı kapamamalıydınız. Klorifer fanından bahsedilmiş. Yorum bağlantısı
Semih Çetin 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Klorifer fanından bahsedilmiş. Evet kalorifer fanı. Ben kapatıyorum o açıyor [emoji16] [emoji16] Tekrarlamadı dünden beri. Sabah işe geldim sorun yok. İnşallah tekrar yapmaz çok saçma bi arıza HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Evet kalorifer fanı. Ben kapatıyorum o açıyor [emoji16] [emoji16] Tekrarlamadı dünden beri. Sabah işe geldim sorun yok. İnşallah tekrar yapmaz çok saçma bi arıza HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bir arkadaşımında başına gelmişti. Birkaç kişiden de duymuştum, servis bülteni olabilir onunla ilgili. Yorum bağlantısı
Semih Çetin 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Bir arkadaşımında başına gelmişti. Birkaç kişiden de duymuştum, servis bülteni olabilir onunla ilgili.Servis bülteni nedir hocam? HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Servis bülteni nedir hocam? HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kronik arızalar için çıkarılmış ücretsiz onarım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts