Cemil Yıldızz 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 (düzenlendi) Çok Şık olmuş güle güle kullanın... benimde yaz geldiğinde yapacağım uygulamalardan birisi... 2 Şubat 2015 tarihinde Cemil Yıldızz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Aracinizin kontrol unitesine jant lastik ebatini programlatin orjinal ids ile 10 dk suruyo modul programlama programlanabilir parametlerde yoksa ikide bir radara dusersiniz km az gosterir örnek! Taksicilerin jant lastikleri hep kucuktur taksimetreyi disko topu gibi dondurur saygı sevgi... Yorum bağlantısı
Salih Aktaş06 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 teşekkürler darısı sizin araça Çok Şık olmuş güle güle kullanın... benimde yaz geldiğinde yapacağım uygulamalardan birisi... Yorum bağlantısı
Salih Aktaş06 3 Şubat 2015 Yazar Paylaş 3 Şubat 2015 41 kere maşallah çok tatlı olmuş. çok teşekkür ederim Maşallah farklı bir ambiyans olmuş.. çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Maşallah hocam güzel görüntü . Daha önce coliver kullandınız mi bilmiyorum ama ben 1-2 arabamda kullandım . Ford zaten sert bi markadır simdi 18 jant ve ince yanak lastik taktiniz birde üstüne coliver taktirirsaniz ciddi manada uzer sizi . en ufacık bi çukurda hop hop hoplarsiniz . Coliverin bu özelliği çok kotu , zaten büyük janttan dolayı lastikle çamurluk arasında ne kadar mesafe kalmis ki ? Ne kadar dusurebilirsiniz He araç yerden havalandı diyorsanız badykit , yok illa daha alçak olsun diyorsanız 1.5 milyar colivera verene kadar 3.5 milyara air yaptiririm keyfime bakarım .. Saygılar .. Yorum bağlantısı
Salih Aktaş06 16 Mart 2015 Yazar Paylaş 16 Mart 2015 konfor kaybı olmadı ama yakıt sarfiyatı baya bi oluyor şehir içi 10 lt den aşağı düşmüyor uzun yolda 7.5 lt ben ce çok yakmaya başladı geniş ebat sıkıntı oldu yakıt da Yorum bağlantısı
Salih Aktaş06 21 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2015 [url=http://hizliresim.com/PoEdV7][/url] satmadan son resimleri de koyalım da belki kısmet olmaz resim çekmek Yorum bağlantısı
Sercan Gürek 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 benim araçta 225/40/18 kar tanesi jant var ve konfor 0 ön takım bozdu arabam amortisör değiştim rot başı vs ... yakıtta şehir içi 7.2 lt (yazın) 7.8lt (kışın). manuel vites araba bu arada. en az 50 yanak yapmam lazım jant arıyorum satıcam bu jantları. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 benimkinde sorun yok aracımın üzerinde 225 55 17 jant lastik var yol tutuş falan harika,virajları rahatlıkla fren etmeden girebiliyorsun yere yapışıyor resmen,bende 245/40/17 ile değiştirmek istiyorum,bu bana sorun çıkarırmı lastik genişliği açısından.bu lastik takımı şu anda arkadışımın mondeosunda var 2005 model,görüntü süper duruyor fakat aracıma sorun çıkarırmı. Hiç bir sorun çıkarmaz. Bende de 245/40/17 jant takılı gayet memnunum. yol tutuşu çok başarılı oluyor. görüntü olarak da gayet yakışıyor bizim mondeolara. yakıt tüketimini çok etkilediğini sanmıyorum çünkü benim dizel otomatik mondeomda uzun yol 5.2 - 5.5 arası (tabi yüklenmezsem) yakıt tüketimim var bunu defalarca test ettim depo testiyle de karşılaştırdım hep aynı sonucu verdi. Kısacası hiç düşünmeden taktırabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Fevzi yavuz 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Daha dun 2001 mondeo mk3 2.0 benzinki aracima on 8 arka 9 ofset farkli 18 jant taktirtim lastiklerim 225.40.18r 91 y olarak değiştirildi. Aracimda 3.5 cm vogtland spor yay bulunmakta ve konforda hic bir sey kaybetmedi fakar hafif hissedilir seviy3de kalkis ve duruslarda sorun olacagi kesin pek belli olmuyir ama 16 jantlardaki hizli asilmayi beklemeyin ben şimdilik memnunum keske foto ekleye bilsem ama ekleyemiyorum ama 18 takinca araba kendine geldi. işte jantlı mondeo bu aracta yay olrak ne vardir ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts