Selman Yalçın 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Merhaba arkadaşlar bu konu ile bir çok şey yazılmış ama güncel bir bilgi bulamadım. Aracım trend sedan modeli. Sizlerin hem bilgilerinizi hemde tavsiyeleriniz, bekliyorum. Aracımın ayna kapakları, kapı kolları ve sis farı yerindeki kaşı boyatmak istiyorum. Bu parçalar en fazla ne kadar tutar boyacılarda. Ayrıca kapı çıtalarıda var ama onların çıkarılması lazım denmiş çıktığında da yerine oturması zor oluyormuş, çıkartılmadanda boyansa iz oluyormuş o yüzden onlardan vazgeçtim zaten çok kötü durmuyor. Aracım aytozu gri olduğu için kapı çıtasını yakıştırıyorum ama aynalar ve kapı kolları hiç hoşuma gitmedi. Cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar. Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 çok fazla tutmaz tahşminen 200-250 tl yi, geçmez ama biraz uğraşla yeriniz varsa kendiniz boyayabilirsiniz. sprey 2432 gri boya alın önce zımpara sonra sprey plastik astar sonra 1 kat boya ve 2 kat sprey vernik 1-2 gün kurusun sonra takın toplamda 15 tl boya+15 tl vernik +15 tl astar +5 tl ıvırzıvr toplam 50 tl ye halledersiniz. Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 6 Ocak 2015 Yazar Paylaş 6 Ocak 2015 çok fazla tutmaz deyince bende sandım 50-100 lira bişey kendi yerim yok olsa yapardım aslında.(Balkon olur mu acaba parçaları söküp götüreyim ) peki bu zımpara kaç numaralı zımpara olması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 rüzgarsız ve tozsuz her yer olur. önce 800-1200 arası sulu zımpara ile hafifçe sonrada 2000-3000 sulu zımpara ile zımparalanacak. tanesi 1 lira filandır. arkasından iyice temizleyip plastik astar ve kuruyunca diğer işlemler yapılacak 1 Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 7 Ocak 2015 Yazar Paylaş 7 Ocak 2015 Cevap için teşekkür ederim. 1000lik ve 2000lik su zımparası elimde mevcut ancak 3000binlik zımparayı ne yaptıysam bulamamıştım. Şimdide Oltu gibi bir yerde bulabileceğimi zannetmiyorum. Sanırım 2000lik zımparada yeterli olur. Daha önceki aracımın farlarını parlatma işleminde kullanmıştım. Diğer ürünlere nerden ulaşabilirim sizin verdiğiniz kodda sprey boya bulamadım. Aytozu gri sprey boya arattığımda ise 50 liradan aşağı boya bulamadım siz 15er lira deyince sevinmiştim ama ben bulamadım. Eğer varsa intertnetten ulaşabileceğim bir yer yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Cevap için teşekkür ederim. 1000lik ve 2000lik su zımparası elimde mevcut ancak 3000binlik zımparayı ne yaptıysam bulamamıştım. Şimdide Oltu gibi bir yerde bulabileceğimi zannetmiyorum. Sanırım 2000lik zımparada yeterli olur. Daha önceki aracımın farlarını parlatma işleminde kullanmıştım. Diğer ürünlere nerden ulaşabilirim sizin verdiğiniz kodda sprey boya bulamadım. Aytozu gri sprey boya arattığımda ise 50 liradan aşağı boya bulamadım siz 15er lira deyince sevinmiştim ama ben bulamadım. Eğer varsa intertnetten ulaşabileceğim bir yer yardımcı olursanız sevinirim. evet Konya'da bile çoğu şeyi bulmak zor şehir küçüldükçe de zorlaşıyor. oto kaportacıların olduğu sanayiye gidin orda oto boya toptancıları olur. hepsinde sprey boya dolumu vardır. ordan doldurtturabilirsiniz. yada internetten sipariş verebilirsiniz. linklerini özelden göndereyim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts