kadir dedecan 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 Hayırlı olsun. Rabbim kaza bela göstermesin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 47 bin liralık arabaya 82 bin lira ödüyoruz bazen diyorum bu düzene isyan etsem ne araba alsam, ne telefon alsam ne de başka birşey..bile bile bu ötv yi ödeyerek kazıklanmasam ve ödemesem ama sonrada diyorum hayata bir defa geliyoruz onda da bir keyfini çıkartalım sonra tekrar vazgeçiyorum..sonra tekrar..sonunda böyle kısır döngüye giriyorum Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 47 bin liralık arabaya 82 bin lira ödüyoruz bazen diyorum bu düzene isyan etsem ne araba alsam, ne telefon alsam ne de başka birşey..bile bile bu ötv yi ödeyerek kazıklanmasam ve ödemesem ama sonrada diyorum hayata bir defa geliyoruz onda da bir keyfini çıkartalım sonra tekrar vazgeçiyorum..sonra tekrar..sonunda böyle kısır döngüye giriyorum Öyle deme bak ne güzel işte 2 katından az oluyor araba fiyatı. 47 binlik araba ya 94 bin olsaydı. Devletimiz yine az ötv alıyor devletimizin paraya ihtiyacı var daha da alsın biz ötv vermeye hazırız. Ötv vermek istemeyen otobüse binsin. veya doğana binsin. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 Bardağın dolu tarafından görmek lazım tabi haklısınız. Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 1.4 125 hp Tsi Highline araç alındı. P.tesi günü teslim alıcaz kısmetse. Necat en mantıklı seçim olmuş. Kazasız belasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 1.4 125 hp Tsi Highline araç alındı. P.tesi günü teslim alıcaz kısmetse. Jetta? Passat? Hayırlısı olsun, kazasız günlerde kullanılması dileğiyle.. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 6 Şubat 2015 Yazar Paylaş 6 Şubat 2015 Teşekkür ederiz. Araç Passat oldu. Borga, senin Jetta önerini de dikkate aldık ama bu daha çok içimize sindi. Hatta comfortline 1.6.tdi ile highline 1.4 tsi arasında çok kararsız kaldık. Donanım ağır bastı. 4 bin tl asagi bir fiyata 1.4 tsi highline aracı tercih ettik. Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 amcam 7 yıl önce felç geçirdi. sağ kol ve konuşmasını yitirdi. yaş itibariyle başka hastalıklarla beraber %99 engelli raporu var. 98 model bir emektar e200 mercedesleri vardı. onu sattık. dün bursa mengerlerden C180 Avangarde + Deri koltuklu benzinli araç sipariş ettim. nisan teslim. ötvsiz 96 400 tl + tescil masrafları olarak el sıkışıldı. fakat araç teslimindeki fiyatlar geçerli olacak. süreç şu şekilde işliyor. engelli raporu engellinin imza engeli varsa mahkemece çıkarılmış vasi kararı ( bizim ki vasi kararlı ) araç almak için vasi kararı da yetmiyor. aynı mahkemeden hasta adına araç alabilir diye ek karar çıkarması gerekmektedir. mahkeme bu ek kararı proforma faturayı görmeden vermiyor. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 Teşekkür ederiz. Araç Passat oldu. Borga, senin Jetta önerini de dikkate aldık ama bu daha çok içimize sindi. Hatta comfortline 1.6.tdi ile highline 1.4 tsi arasında çok kararsız kaldık. Donanım ağır bastı. 4 bin tl asagi bir fiyata 1.4 tsi highline aracı tercih ettik. İlk yazdığın listedi hepsi dizel idi. Ben ondan highline donanım jetta dedim. Yoksa tsi düşündüğünüzü bilseydim passat'ı yazardım. İllaki passat, jetta'ya göre ağır basar Tekrardan hayırlısı olsun. Allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts