Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Dun gece birkaç gündür kar altnda duran mondinin birden alarmi çalmaya başladı. Susturdm tekrar çift kilitleme yaptim yaklaşık yarım saat sonra tekrar çalmaya başladı yine susturup tek kilitleme yapıp yattım, az once kardan cikardim temizledim, kilitledim yine yaklaşık yarım saat sonra korna alarmı ötmeye basladi. Alarm orjinal ve daha once böyle bir sorun yoktu. Sorun ne olabilir? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Kar suyu, kilit mekanizmasında temassızlık, kısa devre vb ye sebep oluyor olabilir. Yada alarm sisteminde yine bir kısa devreye yol açıyor olabilir.. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 kaput siwiç ini wd 40 ile temizle olmadı iptal et düzelir, başıma geldi ordan biliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 tüm kapı ve kaput ciivic leri wd 40 a boğulacak. Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 arabanın içine sonradan astığınız bir şey varsa sallantıdan alarm devreye girebilir ghiaların çocuğunda bu alarm var kapıyı çift kilitleme yaptıktan sonra içeride sinek kaldıysa benim alarm devreye giriyor haberiniz olsun Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Ben o arabayı biliyorum küçük şeyleri algılamıyor alıcıları hep büyük şeyleri algılıyor:P Vesile ile sinekten o araba ötmez Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Şimdilik tek kilit kullaniyorum kendi kendine duzeldi duzeldi yoksa wd40 la ise baslayacagiz. Teşekkür ederim herkese. Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 arabanın içine sonradan astığınız bir şey varsa sallantıdan alarm devreye girebilir ghiaların çocuğunda bu alarm var kapıyı çift kilitleme yaptıktan sonra içeride sinek kaldıysa benim alarm devreye giriyor haberiniz olsun benim 2009 focusta da aynanın orada hareket sensörü vardı ama eski kasalarda yok diye biliyorum. 2006 ghia mondide yok Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 darbe sensörün'den yana kullanıyorum oyumu Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 darbe sensörün'den yana kullanıyorum oyumu Peki nerededir bu sensör? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 kaput siwiç ini wd 40 ile temizle olmadı iptal et düzelir, başıma geldi ordan biliyorum. Başka bir yerde arama sorunu. Sorun kaputta. Ben de damdan düştüm. Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Peki nerededir bu sensör? benim eski araçta akü bitene kadar alarm çalıyordu elektrikçi halletti. araç yanında yoktum ama darbe sensörünü değiştirdi düzelmişti. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Ilk basta kaput acilmadi zaten ancak daha sonra guneste bekletince kaputu acmayi basardim ama daha sonraki denemelerimde yine de alarm ötmeye devam etti. Sanırım soguktan tam geri gelmiyor, biraz havalar isinsin bakalim. Herkese tesekkur ediyorum cevaplari icin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/186297-alarm-kilit-ve-switch-kontrol%C3%BC/ bu kontolü yaparak bozuk olan swtich varsa oraya odaklanın 1 Yorum bağlantısı
Bahri Çar 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 (düzenlendi) kabus geri döndü . benim mondeo yu aldıktan 1 ay sonra ötmeye başlayan geceleri bütün mahalleliyi küfrettiren arıza .. yaklaşık 1 yıl sırf bu arıza yüzünden bagaj içindeki korna sökük tutmak zorunda kaldım mondeo mu . kafasına göre öter bazen hiç ötmez kafaya göre takılırdı. en sonunda kendi arabam için çözümü 6 tl sıkışmış kapıları kontrol eden merkezi kilit kartına. ilk zamanlar bende wd40 la tüm kapıları resmen yıkadım olmadı hepsini söktüm temizledim topladım geri kapı siviçlerini kontorl ettim ne yaptıysam olmamıştı . geçen mayıs ta bu işleri yapan bir arkadaşla tanıştım derdimi anlatım benden yarım litre selülozik tiner birtanede sulu boya kalemi almamı istedi koşa koşa gidip aldım hepsini . onun yaptıklarını ayrıntıları ile yazacağım .. sağ yolcu ayak boşluğu üst tarafında merkezi kilit kartı var torpidoyu söküp alırsanız daha rahat çalışırsınız o bölgeyi koruma için konmuş olan bi sünger vardır onu söküp alın . torpidonun arkasında mavi kahve rengi bide beyaz dı sanırım 3 soket takılı bi kart göreceksiniz hemen üstündeki aracın beyni siz merkezi kilit kartını yerinden çıkatacaksınız. soketleri tornavida ile yerinden attırdıktan sonra kartı tutan iki tırnak var ve onların yerleri belli ufak boşluklar var ordan ince uçlu düz tornavidayı sokup tırnaklarından attıracaksınız sonra kart kendiliğinden aşağı doğru boş laşıyor çekip alın . merkezi kilit üzerinde bi göz kontrolü yapın derim çünki benim ki ilk söküldüğünde çok oksitlenme vardı yeşil renkte . bu kartı selülozik tiner ile bir güzel yıkayın . boya fırçası ile her yerini temizleyin . tinerle yıkadıktan sonra kurumaya bırakın bi 10 dakika tiner uçsun kartı tekrar kontrol edip yerine oturtun ve sökme işlemlerinin tersini uygulayın . ondan sonra eger kapı siviçlerinide değilse arıza aracınızın olur olmaz kendi kendine alarmı devreye sokması geçecek. bunun nedeni kartın hemen yanında bulunan ısıtma fanı . bu fan kış aylarında dışadaki tüm nemi sogu içeri alır heleki benim arada olduğu gibi polen filtresi etrafından içeri ufak sızıntılarla su alıyorsa kartın olduğu bölgede hep bi nem olayı oluşuyor buda kartınızın oksitlenmesine neden oluyor . ve olur olmaz alarmın ötmesine neden oluyor . . kartınızı temizledikten sonra üfleyici fanıda bir söküp kontrol etmenizde fayda var bence yağmurlu karlı havalarda ufak ufak sızıntılar varsa araçlarda bu merkezi kilit kartının oksitlenmesine arıza veremsin neden oluyor. saygılarımla... 18 Ocak 2015 tarihinde Bahri Çar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 kabus geri döndü . benim mondeo yu aldıktan 1 ay sonra ötmeye başlayan geceleri bütün mahalleliyi küfrettiren arıza .. yaklaşık 1 yıl sırf bu arıza yüzünden bagaj içindeki korna sökük tutmak zorunda kaldım mondeo mu . kafasına göre öter bazen hiç ötmez kafaya göre takılırdı. en sonunda kendi arabam için çözümü 6 tl sıkışmış kapıları kontrol eden merkezi kilit kartına. ilk zamanlar bende wd40 la tüm kapıları resmen yıkadım olmadı hepsini söktüm temizledim topladım geri kapı siviçlerini kontorl ettim ne yaptıysam olmamıştı . geçen mayıs ta bu işleri yapan bir arkadaşla tanıştım derdimi anlatım benden yarım litre selülozik tiner birtanede sulu boya kalemi almamı istedi koşa koşa gidip aldım hepsini . onun yaptıklarını ayrıntıları ile yazacağım .. sağ yolcu ayak boşluğu üst tarafında merkezi kilit kartı var torpidoyu söküp alırsanız daha rahat çalışırsınız o bölgeyi koruma için konmuş olan bi sünger vardır onu söküp alın . torpidonun arkasında mavi kahve rengi bide beyaz dı sanırım 3 soket takılı bi kart göreceksiniz hemen üstündeki aracın beyni siz merkezi kilit kartını yerinden çıkatacaksınız. soketleri tornavida ile yerinden attırdıktan sonra kartı tutan iki tırnak var ve onların yerleri belli ufak boşluklar var ordan ince uçlu düz tornavidayı sokup tırnaklarından attıracaksınız sonra kart kendiliğinden aşağı doğru boş laşıyor çekip alın . merkezi kilit üzerinde bi göz kontrolü yapın derim çünki benim ki ilk söküldüğünde çok oksitlenme vardı yeşil renkte . bu kartı selülozik tiner ile bir güzel yıkayın . boya fırçası ile her yerini temizleyin . tinerle yıkadıktan sonra kurumaya bırakın bi 10 dakika tiner uçsun kartı tekrar kontrol edip yerine oturtun ve sökme işlemlerinin tersini uygulayın . ondan sonra eger kapı siviçlerinide değilse arıza aracınızın olur olmaz kendi kendine alarmı devreye sokması geçecek. bunun nedeni kartın hemen yanında bulunan ısıtma fanı . bu fan kış aylarında dışadaki tüm nemi sogu içeri alır heleki benim arada olduğu gibi polen filtresi etrafından içeri ufak sızıntılarla su alıyorsa kartın olduğu bölgede hep bi nem olayı oluşuyor buda kartınızın oksitlenmesine neden oluyor . ve olur olmaz alarmın ötmesine neden oluyor . . kartınızı temizledikten sonra üfleyici fanıda bir söküp kontrol etmenizde fayda var bence yağmurlu karlı havalarda ufak ufak sızıntılar varsa araçlarda bu merkezi kilit kartının oksitlenmesine arıza veremsin neden oluyor. saygılarımla...Çok güzel anlatmissiniz cok tesekkur ederim. Benim yolda giderken kafasina kikit açma kapatma ve kumandanin devre dışı kalması gibi sorunlarım vardı, bu sebeple karti sokmeden soketleri sökerek kontakt spreyle temizlemistim, bundan sonra bu arizalari yapmadi, kar yagip buz tutunca bagaj kilidi donmustu, sicak suyla actim ancak devam etti alarm otmesi. Bir haftadir tek kilit yaparak kullandim otmesin diye. Az once kilit testi yaptim butun kilitlerden acio kapayinca otme sesi geldi. Kaput kilidine yine de wd40 sıktım birkaç saat oldu henuz otmedi. Ama her ihtimale karsi dediginizi genis bir zamanda yapacagim, tekrar tesekkurler. Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 hocam mrb konuya biraz teğet geçicek ama alarm 2000 model araçlarda da var mı ? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Vardır diye düşünüyorum hocam ancak bilenler cevap verir yine de. Mondilerden alarmsız yok diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Bahri Çar 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 evet selülozik tiner. kullanın . sentetik tiner zarar verir .. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 olur da günün birinde gecenin bi vakti alarmla ilgili bir arıza ile karşılaşırsam o sesi kesebilmek için alarm kornasının önüne bu anahtardan da taktırmıştım. dörtlüler için ne yapabilirim, basitçe nasıl devreden çıkartabilirim onu bilmiyorum. . Abi basina gelmeden aklina nasil gelfi böyle tedbir, tebrikler benim hayatta aklima gelmez. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 yağmur yağınca aşağıda alarmı öten ama sahibi kumandadan susturdukça tekrar tekrar çalan alarmlardan ilham aldım. [emoji4] Cok sukur kumandadan aciyorum tek kilitleme yapinca daha otmuyor abi Yorum bağlantısı
İlhan Kol 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 benim arabada çift kilit yapınca ötüyor. o yüzden hep tek kilit yapıyorum muhtemelen içerdeki hareket sensöründe problem var. ya boşluk var yada soket problemi.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Araçta iki gündür tekrar kumanda iptal oldu. Daha önce olduğunda kontak spreyle temizleyip halletmiştim. Ancak önce alarm ötmesi başladı şimdi de kumanda gitti. Tiner banyosu şart oldu anlaşılan Bir operasyon yapıp sonuçları buradan paylaşırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts