İçeriğe Yönlendir

Kar Çorabı

Borga Tansel

Recommended Posts

Erhan Doruk

Koçum Fluence ile bu sabah tüm karların üzerinde leylek gibi geçtim :) Tırt focus

Yorum bağlantısı
Batın Kırat

O zaman yapılacak tek şey arabaya bindikden sonra, seyahat esnasında karlı havalarda bol bol dua etmekten başka yapacak bir şey yok. :)

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Ayhan Onaran

Bu ürünler hiç bir işe yaramaz..Daha doğrusu kullanımı çok zor.Dayanıklığı yok..Karda takacaksın normal asfalta gelince sökeceksin..Ara sokağa girdin takacaksın falan filan..Sürekli takılı halde dolaşırsanız kısa sürede yıpranıyorlar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çorap mı bu ?

Bizim Tüccar Hüseyin satıyor bundan... :D

Bu ürünler hiç bir işe yaramaz..Daha doğrusu kullanımı çok zor.Dayanıklığı yok..Karda takacaksın normal asfalta gelince sökeceksin..Ara sokağa girdin takacaksın falan filan..Sürekli takılı halde dolaşırsanız kısa sürede yıpranıyorlar.

Hani kayış kopunca kadın çorabını takıyoruz ya kasnağa, Lastiğe de parizyen falan giydirsek iş görmez mi ki. ?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Kardeş ben geçen sene bayağı bir inceledim alan maceraperestlerle görüstüm. yolda giderken kendi balansını sağlıyormuş hikaye. Jartiyerden kayıp düşüyormuş, pardon lastikten . manevraya gelmiyormuş. ve karsız zeminde kaçıveriyormuş. tırtmı tırt alay malzemesi mi yes :)

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
İmla kuralları
Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

toptan satışı var mı bunların

Toptan değil canikom, episi tükkandan satılıyooohohohohahahhihhaaaaa... Çok komikim, demiştim. :crazy:

Bu yazdığından da ben bir şey anlamıyorum ama hocam? Google sağolsun :)

Ters yazmış zaten; sağa yaslanacak o yazı. Bizimki pek bilmiyor herhalde Arapça, Sani. ;) Kikikikikii... :kihkih:

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Başkasını buldum, onlara günahımı vermem. :)

Sende günah varsa biz bittik :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Valla hocam bizim arkadaş kendine alırken bize de sipariş etmiş. Görücez artık kaçıncı kalite çıktığını :(

Bilsem sizde olduğunu :(

Ne kadara aldınız. Amaan bize bişey olmasın. :)

Sende günah varsa biz bittik :)

Olmadığı için vermiorum ya. Daha el almadım, o da olursa günah münah nedir bilmeyeceğiz. :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bunlardan hayır gelmez.Aracın kaldığı noktada, belki düz istikamette geçici çözüm sunabilir ama sürekliliği yok.Dönüşlerde yolda kalır haberiniz bile olmaz..Kullanan kişilerin hiç olumlu yorumuna denk gelmedim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Sök - tak kolay olduğu için kullanımı kolay. 50 km/s'nin üstüne çıkmamak gerekiyor. Sürekli değil anlık kurtarma için çok ideal. Yolda kaldık diyelim, ürünü 1,5 dakikada takıyoruz, sıkıntı gitti 1 dakikada söküyoruz. Her araca lazım..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

çıkan ürün çamur kar ve pis olacak, bagajda nereye yerleştireceğiz?

Fermuarlı çantasına konulacak, fermuarı çekilecek. İşi bitince ılık suda yıkanıp kurutulacak ve seneye kışa tekrar ortaya çıkarılacak.

Eğer ilana itibar etmemiz gerekir ise normalinde 199TL imiş, 31 Aralık'a kadar 79TL.

Arkadaş kendine sipariş ederken bir adet de bizim adımıza sipariş etmiş. Beraber yanalım diye herhalde :)

Markası da buz kedisi ;)

Bugün kargoya verilmiş, yarın elimizde.. Bakalım, göreceğiz.

Benim sattığım üründe buz kedisi yani ıce ceat diye geçiyor. Çalıştığım firma kısa süreliğine şehir fırsatı gibi sitelere ilan vermişti. Ona denk gelmişler demek. Aynı ürün bende 95 tl..

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...