İçeriğe Yönlendir

Kar Çorabı

Borga Tansel

Recommended Posts

Çağlar Bayur

hakkaten ilginç ürün, bir koparsa, yerine göre 3000TL ye kadar ciro yaptırır :seytan: sanayi bunu sevdi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

hakkaten ilginç ürün, bir koparsa, yerine göre 3000TL ye kadar ciro yaptırır :seytan: sanayi bunu sevdi

Bir de asıl olan fren mesafesi :D Hadi zincir de teker iş görüyor abi de bunda dediğin gibi bildiğin kızak üstünde gitme durumu oluyor. Yani İstanbul için değil de karın aylar boyunca olduğu lastiğin asvalta temas etmediği bölgeler de kullanmak gerekli ;)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hüseyin bey, açıkçası belki sizin sattığınız ürün değildr belki diye isim vermek istememiştim. Şimdi daha da çok üzüldüm. İnanın bilmiyordum sizin böyle bir ürün sattığınızı. Eşimin arkadaşı bilgilendirdi beni bu ürünle ilgili, ben daha foruma sorana kadar bizim adımıza sipariş vermişti.

Ürün bugün geldi. Kalitesi güzel duruyor.

Yerde çok kar olmadığı için denemedik henüz.

İnanın bilseydim en azından ödeme onayı verdirmezdim, sizden alırdık.

Neyse daha araba çok etrafımızda. İnşallah hepsini size yönlendireceğim.

Hayırlısı olsun diyelim. Kar da deneyimlerinizi bekliyoruz. Unutmayın zorunlu haller dışında kullanılacak bir ürün değil. Zarar görebilir. Sök-tak çok kolay olduğu için acil durumlar için birebir..

bir de kar pençesine bak geçen fuarda incelemiştirk ilginç bir ürün

İncelemediğim ürün kalmadı. Satışını yaptığım ürün en ideail ve kullanışlısı. Kar pençesi zincirin bir level atlamışı, sok tak yapmak zor ve neredeyse zincir gibi rahatsızlık verir. Dağa tırmanacak arazi araçları için gerekli bence. Normal koşullarda sürekli kar görmüyoruz ki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Özarı

bir de kar pençesine bak geçen fuarda incelemiştirk ilginç bir ürün

Nasıl bir ürün bu ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

hemi de 4 adet bi-xenon lu :D süper olur her sene alıyoruz nasıl olsa bu sene de alma niyetin de olalım zarar gelmez :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Acil ihtiyaç içinse bagaja 5 kg kalın tuz atın..İş tamamdır.. Daha da pratik :) Hatta çankaya belediyesi bu sene sağolsun varil varil sokak köşelerine tuz koydu.

Yorum bağlantısı

Kar lastiği tamam güzel de kar çok yoğun olursa işe yaramıyor.Başıma bugün geldi.Aracın önü karı kürüyor.Ön plaka seviyesine kadar kar geliyor.Bir noktadan sonra karı itemiyorsunuz.Yerden yüksek bir araç olacak ki hareket edesiniz.Ben resmen çakılıp kaldım.Lastiklerimde yeni ama kar çok fazla..Birde şöyle bir tezat var.Ara sokaklarda kar var ama caddeler de tam olarak açık.Yani zincir yada başak bir şey olsa asfaltta kullanmanız gerekecek.Ya da 3-5 dakika sonra söküp kaldıracaksınız..

Yav ne zaman o kadar kar yağdı da, nere yağdı da sen fcusla çıkamadın? Sabah 08.00'de çıktım arabanın üstünde iki parmak kar vardı, yolda o da yoktu. Ne kadar çamur varsa arabanın önüne arkasına doldu.

Yorum bağlantısı

Siz cevap yazana kadar bizim arkadaş kendine sipariş ederken bize de sipariş etmiş bile :D

Hayır kendi kazıklanacak ya, bizi de yanında götürdü :D

Neyse çıkacak 79 TL'miz varmış diyelim :D

Dostlar sağolsun. Yalnız bu icat sanırsam lastik yerdeyken takılamıyor.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yav ne zaman o kadar kar yağdı da, nere yağdı da sen fcusla çıkamadın? Sabah 08.00'de çıktım arabanın üstünde iki parmak kar vardı, yolda o da yoktu. Ne kadar çamur varsa arabanın önüne arkasına doldu.

Evet geçen yıl :) Kırkkonaklar...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Dostlar sağolsun. Yalnız bu icat sanırsam lastik yerdeyken takılamıyor.

Yoo takılıyor..Takılamayan bir karışlık kısım oluyor.Onuda ileri-geri giderek hallediyorsun..

Yorum bağlantısı
Doğan Özkan

Zamanıında bu kar çorabının testlerini incelemiştim. Kar lastiği takılıysa idare eder ama takılı değilse ve üzerine çorak geçirilirse pe işe yaramıyormuş. Bunun yanında zincirin performansının altında kalmıştı.

Asıl önemli nokta ise; Testin sonunda "Yapılan testler sonrası kar çorabının biri bulunamamıştır" yazıyordu... :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

İstanbulda , kullanımı zor bir ürün . Bir kış bile dayanmaz bence , sürekli tak çıkar lazım . Doğu bölgelerinde belki işe yarıyabilir .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Uludağ a mı gidiyoruz ne zaman?

Kuzu, tavuk, mangal hepsi hazırlandı mı? Mangalları ne zaman yakıyoruz?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çorap nerede lazım, bir düşünün. 200 metre ileride rampa var eviniz orada, onun için pratik zamazingo takıp işinizi görecek ve hemen çıkaracaksınız. Zincir takıpta işi bittiği halde çıkarmama nedenimiz, dağılsada ellerim üşümeden çıkarmak zorunda kalmasam değilmidir :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Acil ihtiyaç içinse bagaja 5 kg kalın tuz atın..İş tamamdır.. Daha da pratik :) Hatta çankaya belediyesi bu sene sağolsun varil varil sokak köşelerine tuz koydu.

Ne güzel bir çözüm. :)

Çorap nerede lazım, bir düşünün. 200 metre ileride rampa var eviniz orada, onun için pratik zamazingo takıp işinizi görecek ve hemen çıkaracaksınız. Zincir takıpta işi bittiği halde çıkarmama nedenimiz, dağılsada ellerim üşümeden çıkarmak zorunda kalmasam değilmidir :)

İşi bilen biliyor.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Zincir çantanda eldiven taşımıyormusun bakim sen... :i-ih:

Ben bu gün prova yaptım 6 dakikada iki zinciride taktım navaraya...Bir hafta öğle yemeğini bedavaya getirdim.... :D Adı iztinde takmatik..... :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...