Fuat GÜVEN 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Burdan devam edebiliriz. Konu Birleştirildi. teşekkür ederim Ben iki kıştır kullanıyorum hem Focus hem de Jetta'da iyi sonuç aldım. Bu kış başında bir hafta kar yağmış 20 güne yakın kar yerden kalkmamıştı ben de hiç sökmeden kullandım hiç atmadı yokuşlarda patinaja dahi kalmamıştı. Belki ömrü uzun olmayabilir fakat uygulama süresi zincire göre çok çok kısa. kullananlar memnun gibi duruyor. bende zaten bu kışı atlatabileyim diye düşünüyorum. şu an bile yollar açık fakat sabah erken işe gelirken buzlanma en kötüsü gizli buzlanmada işe yarasa yeter. (bir yakınımı gizli buzlanma sebebiye trafik kazasında kaybettim) 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Karda mükemmel, buzda dahada mükemmel. Ani kalkış duruş yapmayın, sürat yapmayın, asvaltta kullanmayın ömürlük. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 C.tesi gecesi Uludağ'da sürat yapan bir Audi CC vardı. Kar çorabı ile korkusuz hızlarda gidiyordu. Benim kontrollü dönüşler yaptığım karla kaplı yollarda kaydığını görmedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 C.tesi gecesi Uludağ'da sürat yapan bir Audi CC vardı. Kar çorabı ile korkusuz hızlarda gidiyordu. Benim kontrollü dönüşler yaptığım karla kaplı yollarda kaydığını görmedim.abi 4x4 mü acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Ccnin 4 motion olanı varmı ki?Abi bilmediğim için sordum. karda 4 çekerin ciddi avantajı olduğunu düşündüğüm için Hasan Abinin gördüğü durumun bununla ilgisi olabileceğini düşündüm. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 (düzenlendi) abi 4x4 mü acaba? Bilemiyorumm. Hem kızdım! Hem etkilendim! Kaydırma ya da pati çektime yoktu. 13 Ocak 2015 tarihinde Hasan Aksüt tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts