Servet Aydın 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Hiç dert etme Pazar günü güllük gülistanlık hava görünüyor. Ancak kartepe için değilde diğer zamanlar için al kalsın kenarda lazım olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 biz zaten 4x4 geliyoruz kar etkilmez inadına tepeye çıkacaz yokohoma lastikler ile:D Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 yırtılırsa alay konusu oluna bilecek bi icat "çorabın kaçmış" diye yan taraftaki arabadan seslenirlerse kavga çıkar 4 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 "Karı çorabı" görmediysem n'olayım başlığı ha. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Deliyiz, ne yapsa yeriyiz. alemsin murat hoca:) Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Tak çıkart yapmak gerekir bunlar için aç-kapa gibi o zaman belki iki kış işe yarıyabilir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Bizim süperötelerinin stepne kaplamaları bundan. Bende diyordum başka bir işe yarar mı diye. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 bence iyi bir fikir ancak asfalta temas eden bölgeyi daha kaliteli malzemeden yapmış olmaları gerekli....Bana çok inceymiş gibi geldi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Bence bundan fayda beklemek çok fazla iyimserlik olur.Gözüm tutmadı hiç. 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 17 Ocak 2012 Yazar Paylaş 17 Ocak 2012 "Tırt" çıktı yani ürün Daha iyileri sizlerin olsun efenim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 1.' cilik ödülünü Murat hoca ve Ahmet komisere veriyorum. İtirazı olan ? Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Bence bundan fayda beklemek çok fazla iyimserlik olur.Gözüm tutmadı hiç. +1500 Yorum bağlantısı
Doğan Özkan 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Bu çoraplar ilak çıktığı zamanlar Testlerini incelemiştim de; 2 araçtan bir tanesi karların içinden çıkarken çoraplarından biri kayıptı,,, bence mantıklı değil... Arkadaş palet aldı; kar yağdığında işe servisle gelmişti, boş gününde de kar yağmadı. Kullanamadı yani... Yorum bağlantısı
Batın Kırat 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 (düzenlendi) Herkese selamlar, internet sitelerinde arabam için mahmuzlu kar zinciri ararken bir alışveriş sitesinde "ICE CAT" diye bu ürün dikkatimi çekti. İnternette çok da fazla bir bilgiye rastlayamadım herhalde ürün piyasada yeni olabilir diye düşünüyorum. bu ürünü duyan veya kullanan varmı kış şartlarında gelenksel olarak kullandığımız kar zincirlerine acaba alternatif bir ürün olabilir mi? sonuçta kar zinciri gibi araçta sarsıntı ve titreşim yapmayacağı kanısındayım. ürün sahibinden.com sitesinde 71239852 numaralı ilandır. http://www.sahibinde...=promotion_topl Ayrıca bu ürün sizce "Snowtech Kauçuk Titreşimsiz Kar Patinaj Zinciri" ile aynı işlevi yerine getirir mi? yine aynı sitede "32698423" numaralı ilandır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-snowtech-kaucuk-titresimsiz-kar-patinaj-zinciri-601160-grup-e3s-32698423/detay 24 Ocak 2012 tarihinde Batın Kırat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Umuttur, insanları hayata bağlayan, işe yarar diyelim; kar/tipi, akşam iş çıkışı saat 19:00, her yer buz kesmiş, cama sıkılan su donuyor, bunu kim nasıl takacak, hangi kıyafet ile girişilecek? 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Adamın taktığı şeyi kazak sandım. kazağı ile aynı gibi duruyordu. Bunları boşverin. Bunun gibi bir şeye bakın Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 ÖRNEK MESAJ JANT İNÇ NO; 13 LASTİK NO; 175/70R14 ARACINIZIN BİLGİLERİNİ ÜSTTE ÖRNEKTEKİ GİBİ YAZARAK GÖNDERİNİZ. ne güzel örnek, jant 13 mü 14 mü 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Adamın taktığı şeyi kazak sandım. kazağı ile aynı gibi duruyordu. Bunları boşverin. Bunun gibi bir şeye bakın bunun dezavantajı, kullanım şekli, bagajda oldukça büyük bir yer kaplıyor, zemin karlı hale gelince, kaymadan önce sezinleyip, araçtan inip , daha önceden bijon somunlarına takılmış aparata takıyorsunuz, karlı zemin sona erince, inip çıkartıp, bagaja koyuyorsunuz, derkennnnnn, tabi çıkardığınız zaman karlı çamurlu kocaman bir plastik parça, bagajı kirletmeden korumak için, naylon vs. ye sarmak lazım. Daha çok arkadan itişliler kullanıyor, ancak bu seferde yönlendirme yapan ön tekerleklerdeki yaz lastikleri kaymaya başlıyor vs. Yorum bağlantısı
Vahit Bolat 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Kardeşim sen en sağlamı buradan bak : http://www.bumetsan.com.tr/index.php Uzun yola gidip geliyorsun sana onay belgesi almış garantili zincir lazım,biz buradan 4x4'lere aldık cok kaliteli. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 patinaj zincir fiyatları: 17 ocakta Realden 59 TL ye aldığım zincir, 21ocakta maslakta 100TL idi, bugün baktım 49 TL olmuş. aynısı, başka bir yedek parçada veya işçilikte olsa, kıyamet kopardı, çok mülayimiz. Yorum bağlantısı
Batın Kırat 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 abi kış lastiğide biryerden sonra güven vermiyo. hafta sonu malatya da kar vardı aracımda 4 tane kar lastiğide takılı olduğu halde yolda ne aman frene dokunsam hep abs devreye girdi lastikler eski de değil. zincir alsam kar lastiklerine çok ses yapar. ürünün fiyatı ucuz geldi ama güvenemedim o yüzden sizlerin fikrini almak istedim. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 (düzenlendi) ABS nin devreye girmesi problem değil. Zincir, mahmuzlu zincir, kar paleti vs. sürekli kullanamayacağınız aparatlar. Zincir kış lastiğine ilave olarak araçta bulundurulmaıs gerekli bir ekipman. Düzenleme: ialve = ilave 24 Aralık 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Kar lastiği tamam güzel de kar çok yoğun olursa işe yaramıyor.Başıma bugün geldi.Aracın önü karı kürüyor.Ön plaka seviyesine kadar kar geliyor.Bir noktadan sonra karı itemiyorsunuz.Yerden yüksek bir araç olacak ki hareket edesiniz.Ben resmen çakılıp kaldım.Lastiklerimde yeni ama kar çok fazla..Birde şöyle bir tezat var.Ara sokaklarda kar var ama caddeler de tam olarak açık.Yani zincir yada başak bir şey olsa asfaltta kullanmanız gerekecek.Ya da 3-5 dakika sonra söküp kaldıracaksınız.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts