Servet Aydın 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Şahin, benim için sıkıntı yok ama zincir işi eldiven ile bitmiyorki, arka kopçayı bir seferde çıkarabilecek kim var Gelelim Navaraya, zincirle işi ne öküz gibi aracın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Servet Hoca haklı. Tak çıkar denemede zincir temiz. Üzerinde gidince sıkışıyor arka kopçası. Arada durup gerdirmek bakmak gerekiyor. Ama sonuçta eldiven ve ayakkabı güzel ise kafada başlık varsa ve tipi yoksa en önemlisi çok aceleniz yoksa altından kalkılıyor. ben zinciri kar yağan illerimizde (istanbul değil) olmazsa olmaz görüyorum. Ama tabi lazım oldu mu takılacak, geçti mi çıkarılacak. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Servet Hoca haklı. Tak çıkar denemede zincir temiz. Üzerinde gidince sıkışıyor arka kopçası. Arada durup gerdirmek bakmak gerekiyor. Ama sonuçta eldiven ve ayakkabı güzel ise kafada başlık varsa ve tipi yoksa en önemlisi çok aceleniz yoksa altından kalkılıyor. ben zinciri kar yağan illerimizde (istanbul değil) olmazsa olmaz görüyorum. Ama tabi lazım oldu mu takılacak, geçti mi çıkarılacak. Ne çok şey istedik yaradandan. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Şahin, benim için sıkıntı yok ama zincir işi eldiven ile bitmiyorki, arka kopçayı bir seferde çıkarabilecek kim var Gelelim Navaraya, zincirle işi ne öküz gibi aracın Abi bizim kekliklerle iddiaya girdik vay takarsın takmazsın.Ben 7 dakika dedim onlar inanmadı bir hafta yemeğine iddiaya girdik.6 dakikada bitirdim işi...Tatlıyı yerken seninde kulaklarını çınlatırım abi..... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Hazır cuma da kar yağacakmış, hoş İstanbul'da kar da çok tutmaz ya Büyük bir zevk ile çekeceğim kayışımızı Nooldu nooldu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Ne çok şey istedik yaradandan. Hoca olsam onları değil karı durdurmasını isterim kesin çözüm Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Onu önerecektim bende. Bir çok kaleme gerek yok, tek kalemde işi çözelim diye. Ama biz kar duasına çıkacağız bu gidişle. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 (düzenlendi) Kar duası mı varmış? (Araplar kayak yapmak için Dubai'de mi kullanıyor!!! ) 22 Aralık 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Aralık 2012 Paylaş 22 Aralık 2012 Arapları bilmiyorum ama bize acil kar lazım. Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 forumdaki kışlık lastik vs. üzerine konuşulan ve tartışılanları görünce kendimi WRC İsveç rallisine katılacak pilotlar gibi hissediyorum. lastik tabiki önemli ama aralarında çok büyük farklar olduğunu düşünmüyorum. çin malı lastikler haricinde piyasadaki bilindik, kendini ispatlamış tüm markaların (michelin, goodyear, bridgestone, pirelli vs.) lastikleri 3 aşağı 5 yukarı aynı performansı verir. ses konusuna girmiyorum (!) norveç veya isveçte yaşıyor olsaydık o zaman daha derin düşünürdük özetle, detaylara takılmayalım, alalım kış lastiğimizi bakalım işimize Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Kar lastiği tamam güzel de kar çok yoğun olursa işe yaramıyor.Başıma bugün geldi.Aracın önü karı kürüyor.Ön plaka seviyesine kadar kar geliyor.Bir noktadan sonra karı itemiyorsunuz.Yerden yüksek bir araç olacak ki hareket edesiniz.Ben resmen çakılıp kaldım.Lastiklerimde yeni ama kar çok fazla..Birde şöyle bir tezat var.Ara sokaklarda kar var ama caddeler de tam olarak açık.Yani zincir yada başak bir şey olsa asfaltta kullanmanız gerekecek.Ya da 3-5 dakika sonra söküp kaldıracaksınız.. Kar lastiği yerine ne takılsa, bir noktadan sonra karı itemezsiniz sanırım. Ya da iş makinesi paletleri lazım herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Hatta oteldeki vale aracı parkettikten sonra şöyle dedi "beyefendi aracınız lastiğindeki -şey-lerden biri yok" Ben buna gülerim arkadaş...... :D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 (düzenlendi) Uludağ tırmanış ve inişimizde hiç beklemediğimiz kadar iyi performans aldık. Sol tekere taktığımız sanki biraz bol kaldı ve lak lak ses çıkardı, bizi rahatsız ettiğinden 2-3 km sonra onu çıkardık," eğer kayarsa varsın ses etsin, takarız" dedik. Ancak sadece sağ tekerde olması bile yetti. Hatta oteldeki vale aracı parkettikten sonra şöyle dedi "beyefendi aracınız lastiğindeki -şey-lerden biri yok" Bak şimdi. Ben merak ettim, hiç takmasaydınız ne olurdu? Sizin araç 4 çeker değil mi? 24 Aralık 2012 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 Bence sizin araç kendi başına daha iyi inip çıkardı orayı 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Bu İlandaki Kar Çorabı acaba işe yarıyor olabilirmi? (: Link Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Deneyen arkadaşlar var harun...Benim deneyen bir arkadaşım aksa dolandığı için problem yaşadım demişti... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Hiç bir şeye yaramaz. Para kaybı bunlar.. O çorap denilen zımbırtı lastikte çok fazla durmayacaktır.Giderken göz kulak olurum 30 km içinde 5 defa iner tekrar takarım diyorsanız işe yarar Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Benzer konular birleştirildi.. Bu İlandaki Kar Çorabı acaba işe yarıyor olabilirmi? (: Link Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Ben iki kıştır kullanıyorum hem Focus hem de Jetta'da iyi sonuç aldım. Bu kış başında bir hafta kar yağmış 20 güne yakın kar yerden kalkmamıştı ben de hiç sökmeden kullandım hiç atmadı yokuşlarda patinaja dahi kalmamıştı. Belki ömrü uzun olmayabilir fakat uygulama süresi zincire göre çok çok kısa. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Ben iki kıştır kullanıyorum hem Focus hem de Jetta'da iyi sonuç aldım. Bu kış başında bir hafta kar yağmış 20 güne yakın kar yerden kalkmamıştı ben de hiç sökmeden kullandım hiç atmadı yokuşlarda patinaja dahi kalmamıştı. Belki ömrü uzun olmayabilir fakat uygulama süresi zincire göre çok çok kısa. Biz kar bulsak belki işe yarayacak ama normal şehir içi kullanımda az karlı yollarda iş yapmıyor. Yorum bağlantısı
Burak Candan 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Özellikle aracında kar çorabı kullanan arkadaş var mı? TecrübeleRiniz neler? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Özellikle aracında kar çorabı kullanan arkadaş var mı? TecrübeleRiniz neler? Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Merhaba arkadaşlar . İnternette dolaşan şu kar çorabı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Alan kullanan var mı? Ne kadar iş görür acaba? Benim gibi senede sadece bir hafta kışı olan bir yerde yaşıyorsanız alırmıydınız? Benim aracımda kış lastiği yok. Alabileceğimi de sanmıyorum. Bundan alsam mı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Merhaba arkadaşlar . İnternette dolaşan şu kar çorabı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Alan kullanan var mı? Ne kadar iş görür acaba? Benim gibi senede sadece bir hafta kışı olan bir yerde yaşıyorsanız alırmıydınız? Benim aracımda kış lastiği yok. Alabileceğimi de sanmıyorum. Bundan alsam mı diye düşünüyorum. Burdan devam edebiliriz. Konu Birleştirildi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts