İçeriğe Yönlendir

Flash Bellekteki Yazılım Korumasını Nasil Kaldırabiliriz

Uğur Çınar

Recommended Posts

Uğur Çınar

başlıkta belirttiğim olayı nasil düzeltebilirm 2 gündür çözüm bulamadım

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Belleğin yanlarında sürgü falan varmı bi bak Uğur.Varsa çekerek dene..

Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ

Hp nin format tool programını kullanıyorum abi.Gayet başarılı ama linux bir işletim sistemin olsaydı abi 2 koda bakardı bu iş

örnek verecek olursak sudo fdisk -l komutuyla Flash belleğin adresini bulup,sudo mkfs.vfat -F 32 /dev/sdb koduyla flashı biçimlendirebilirsin. 

Yorum bağlantısı
ali sendur

Usb belleginizde yazma koruma kilidi var mı? Usb belleğinizin doluluk oranı nedir?

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Usb belleginizde yazma koruma kilidi var mı? Usb belleğinizin doluluk oranı nedir?

Belleğin yanlarında sürgü falan varmı bi bak Uğur.Varsa çekerek dene..

bomboş desem yeridir kilid yok windows kurmak için kullanacaktim dün den beridir cildirmak üzeretim

Yorum bağlantısı
Emin Yaren

bomboş desem yeridir kilid yok windows kurmak için kullanacaktim dün den beridir cildirmak üzeretim

Benim de başıma benzer durum gelmişti. Eğer bellek koruma moduna geçtiyse malesef geri dönüşü yok. İçindeki veriyi okuyabilirsiniz ancak ne silebilir ne de format atabilirsiniz. (Eğer koruma moduna geçti ise...)

Bazen virüs vb. durumlardan dolayı bellek donanımsal olarak engelleme moduna geçebiliyor.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Bilgisayarım simgesine  sağ tuş, yönet, disk yönetimi, arzu edilen disk üzerine sağ tuş, bölüm sil, yeni bölüm oluştur şeklinde olması lazım.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bilgisayarım simgesine  sağ tuş, yönet, disk yönetimi, arzu edilen disk üzerine sağ tuş, bölüm sil, yeni bölüm oluştur şeklinde olması lazım.

oolmuyor 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Atta ditmiş o bellek, gelmez gari. :p

çekici vurayım mı yani :D 

Yorum bağlantısı
Murat Dere

çekici vurayım mı yani :D

Vur gitsin. Korumaya girdiyse iflah olmaz. :)

Yorum bağlantısı
ali sendur
(düzenlendi)

Garantisi yok mu? Bunları denediniz mi?

tarihinde ali sendur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ

Garantisi yok mu? Bunları denediniz mi?

Flash bellekte ki çoğu sorun kullanıcı hatası diye geçiyor.Toshiba 32GB flashım vardı 0 aldığım gün format atıyordum formatın yarısında yandı...Garanti kullanıcı hatası dedi :)

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Flash bellekte ki çoğu sorun kullanıcı hatası diye geçiyor.Toshiba 32GB flashım vardı 0 aldığım gün format atıyordum formatın yarısında yandı...Garanti kullanıcı hatası dedi :)

Siz linux kullanıcısı mısınız? Ben bir ara pardus kullandım. Zaman zaman yükleyip deniyorum. Hali hazırda da Pardus 2013 Kurumsal var. Hem çalışan hem kurulan biçiminde yapılmış.

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

sandisk se hiç uğraşma bende araştırmıştım çözümü yok  :biggrin: insanlar garantiden değiştirmişti hep 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...