İçeriğe Yönlendir

22.000 Tl Bütçe Ile..

Mert Yeldan

Recommended Posts

Osman Bilgin

uzaklarda arama :D

ben de senin arabayı ve, başkada meganlar vardı formda onları söyleyecektim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

156'nin genelde makyajsiz kasasi daha agresif bulunur ama makyajli kasasi da donanim yonunden daha zengindir. Bu iki opsiyonu birlestiren nokta 2003 modeller. Dışı makyajsiz, ici ise makyajli kasadir. Yeni kasaya cikamiyorsam ve 156 almak istesem 2003 model bana cok uygun olur.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Önder bu araçlara çok baktım ama parça pahalı olması ve 2. elinin ağır olması yüzünden vazgeçirdiler beni.Yoksa 10 numara araç valla..

Abi çok pahalı olacağını sanmıyorum ama tabi tercih meselesi. 2. elin ağırlığı da göreceli.temiz araba hiç durmuyor.1 aydır çok yakından takip ediyorum 156 ları (2004 ve üzeri-makyajlı),favorilerimdeki araçlar uçup uçup gidiyor.

Çok pahalı değil abi parçaları.

156 bobin=125tl  ,  debriyaj seti=280tl

c-max bobin=110tl  ,  debriyaj seti=240tl

Bujileri pahalı ona söyleyecek birşeyim yok :D  160tl civarında

:) orjinal bujisi ngk markaymış.sanıyorum 160 tan daha fazla tutuyor. ts (twin spark) silidir başına çift buji.bu araçlarda 4 küçük 4 normal toplam 8 buji var. ama orjinal bujisinin ömrü 100.000 km ;)

156'nin genelde makyajsiz kasasi daha agresif bulunur ama makyajli kasasi da donanim yonunden daha zengindir. Bu iki opsiyonu birlestiren nokta 2003 modeller. Dışı makyajsiz, ici ise makyajli kasadir. Yeni kasaya cikamiyorsam ve 156 almak istesem 2003 model bana cok uygun olur.

Saygılarımla.

2003 te iç makyaj olmuş.bir nevi 2008 focus gibi.ön göğüs değişmiş,dış kaporta aynı.donanım artmış,mesela esp nin Alfacası vdc gelmiş,hız sabitleyici gelmiş vs.(distinctive donanıma).

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi çok pahalı olacağını sanmıyorum ama tabi tercih meselesi. 2. elin ağırlığı da göreceli.temiz araba hiç durmuyor.1 aydır çok yakından takip ediyorum 156 ları (2004 ve üzeri-makyajlı),favorilerimdeki araçlar uçup uçup gidiyor.

:) orjinal bujisi ngk markaymış.sanıyorum 160 tan daha fazla tutuyor. ts (twin spark) silidir başına çift buji.bu araçlarda 4 küçük 4 normal toplam 8 buji var. ama orjinal bujisinin ömrü 100.000 km ;)

2003 te iç makyaj olmuş.bir nevi 2008 focus gibi.ön göğüs değişmiş,dış kaporta aynı.donanım artmış,mesela esp nin Alfacası vdc gelmiş,hız sabitleyici gelmiş vs.(distinctive donanıma).

Kuzenimde 1.6 ts distinctive var 8 buji 160 ile 220 arası değişiyor dedi abi  :)

Distinctive çok başarılı bir donanım abi.esp(vdc) , asr , 12 hava yastığı vs ile çok güzel :yes:

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Mert is yerinden bi abimde 2001 volvo s40 var beyaz renk kaza vuruk kırık boya vs yok 120.000de brc lpgli aracın ikinci sahibi birinci sahibi dayisiydi zaten araç çok temiz ve diri 23000istiyordu içi döşemeleri yarı deri yarı kadife ve yırtık pirtik yok düşünürsen konuşurum malum sitede ilanı yok benim telefonda resimleri mevcut whatsapp dan atabilirim. Istersen bir bak derim

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Turhan Allı

22.000 Lira bütyçe ile araç arıyorum. Hani en olmadı 23 e kadar çıkabilirim. Etrafında aşşağıda ki özelliklere uyan güvenilir araç satan varsa haberdar ederseniz sevinirim.

- 4 tane tekeri olsun

- Abs

- Klima

- 2 hava yastığı

- Motoru sağlam olsun

- Komple boya, büyük hasar kaydı gibi sıkışma durumunda satışı zorlaştıracak şeyler olmasın.

99 ghia var hocam temiz iki parça boyalı 157 binde....22500tl

Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)

8 buji oldukça pahali

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Turhan Allı

99 focus ghia var hocam temiz iki parça boyalı 157 binde....22500tl

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

99 focus ghia var hocam temiz iki parça boyalı 157 binde....22500tl

Hocam teşekkür ederim kasko dan dolayı 2000 öncesine bakmıyorum

Yorum bağlantısı
Koray Demir

99 ghia var hocam temiz iki parça boyalı 157 binde....22500tl

Bu araca ait link var mıdır?
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

Sedan şartı yoksa 307 çok iyi bir seçenek olabilir abi bence. 1.4 veya 1.6 dizel motorları biraz hırıltı dışında iyidir, aynı yaştaki birçok segmentteşına göre kabini çok sessizdir -hem yalıtım hem tıkırtı anlamında, tıkırtı sıfır zaten-. Kalite anlamında da zamanındaki birçok rakibinin önündedir gerek işçilik, gerekse malzeme bakımından. Donanım olarak da yüksek bir giriş seviyesi var, beşli cd değiştirici standart misal. Aynı zamanlarda Megane'nin en üst donanım seviyesinde bile opsiyoneldi bu. Direksiyonu serttir biraz ama çok zorlayacak kadar değil. Son olarak, 22 bin liraya tertemiz bir 1.4 hdi bulunabilir. Birçok rakibinin benzinlilerini bulmak bile zor bu fiyat çerçevesinde. Bence değerlendirilebilir.

Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Aman hocam uzak dur 1.6 hdi lerden kuzen aldi acayip derecede sürekli masraf masraf bıktı artık araba bir türlü kendini topliyamadi arabaya en az 10 15 bin tl dokmustu 2 sene önce

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Yahu bu 307 leri kimisi metediyor,kimiside aman haa diyor????

2006 sonrasinda, sis farlari dürbün gibi olanlar yani, hatalarindan arindirilmis diyorlar.

Saygılarimla.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Aman hocam uzak dur 1.6 hdi lerden kuzen aldi acayip derecede sürekli masraf masraf bıktı artık araba bir türlü kendini topliyamadi arabaya en az 10 15 bin tl dokmustu 2 sene önce

1.6 hdi ile kullandığın aracın motorunun aynı olduğunu biliyor musun? :)

Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

1.6 hdi ile kullandığın aracın motorunun aynı olduğunu biliyor musun? :)

Tabiki biliyorum[emoji4] hatta alirken de baya bi araştırma yapmıştım bu konuda kuzenimde o zaman söylemişti 1.6 tdci baya bi kafamizda kotulemisti ama çok şükür 3 senesini dolduruyo arabamizda bi sıkıntı yok ama pejoda sürekli bi sıkıntı vardı o kadar yaptirdirdilar ettiler bi türlü olmadı.
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Tabiki biliyorum[emoji4] hatta alirken de baya bi araştırma yapmıştım bu konuda kuzenimde o zaman söylemişti 1.6 tdci baya bi kafamizda kotulemisti ama çok şükür 3 senesini dolduruyo arabamizda bi sıkıntı yok ama pejoda sürekli bi sıkıntı vardı o kadar yaptirdirdilar ettiler bi türlü olmadı.

Makyasız kasa da elektronik sıkıntı baya çokmuş evet. Onu bende duymuştum ama motor olarak psa motoru bir sıkıntısı çok yok. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bütçeyi yükselt çok kırmızı tdi verelim :p

Yorum bağlantısı
Turhan Allı
(düzenlendi)

Bu araca ait link var mıdır?

link yok hocam araç benim.ilan vermedim tarihinde Turhan Allı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

ne oldu fusion? açmadı mı?

SAtan arkadaş vazgeçti hocam satmaktan :) Hala aklım onda yoksa ilk sahibinden 100 binde tdci :(

Bütçeyi yükselt çok kırmızı tdi verelim :p

O zaman şöyle yapayım :p 22.500TL+ 1 Kilo hakiki mulis ev yapımı biber salçası :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...