Alparslan Coban 21 Ocak 2015 Yazar Paylaş 21 Ocak 2015 hazır bayanmışken pilakalıgı sökseydin. bırakırken söledim ama unutmuşlar bir ara ben çıkartırım artık plakada pek bir eski zaten Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 21 Ocak 2015 Yazar Paylaş 21 Ocak 2015 renk farkı da öyle esasında boyadan kaynaklı belirgin bir fark olmadı, yani çok dikkatli bakmak gerek, önce boya kodu sonra birde cihazla test ediyolar tutarlı mı diye ama bagaj kapağı güneş yanığından dolayı soluk yani o kısım gözünüze iliştiyse orada bariz bir far var, tavan ile bagaj kapağına dokunmadım belki bir zaman sonra sadece bagaj kapağını boyatırım Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Benim de arka tamponda küçük bir boya atması vardı, dün arabayı yıkatmıştım. Avuç içi kadar olmuş Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 Benim de arka tamponda küçük bir boya atması vardı, dün arabayı yıkatmıştım. Avuç içi kadar olmuş gecmis olsun nazarlik kivaminda Allah beterinden korusun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts