İçeriğe Yönlendir

Ford Tourneo Connect 110Ps Glx Direksiyon Sorunu

Ahmet Efil

Recommended Posts

Ahmet Efil

Arkadaşlar geçen gün arabam direksiyon pompası sorunu nedeni ile servise gitmiştir ve 2 gündür serviste.

Arabayı sağa veya sola döndürünce çok fena bir ses geliyor ve sanki bir şey vuruyorlar gibi tak tak motorun sağ tarafından ses gelmeye başladı.

Ve motor sağ altta ki beyaz kutunun için de pembe sıvılı şey azalmaya başladı.

Bu direksiyon pompasının neden bozulduğunu veya nedenlerini bilen varsa söyleyebilir mi ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçmiş olsun. Mekanik parçadır bozulabilir. Sürekli tam tur çevirip öyle tuttuğunuz oldu mu?

Yorum bağlantısı
Musa Doğru

Arkadaşlar geçen gün arabam direksiyon pompası sorunu nedeni ile servise gitmiştir ve 2 gündür serviste.

Arabayı sağa veya sola döndürünce çok fena bir ses geliyor ve sanki bir şey vuruyorlar gibi tak tak motorun sağ tarafından ses gelmeye başladı.

Ve motor sağ altta ki beyaz kutunun için de pembe sıvılı şey azalmaya başladı.

Bu direksiyon pompasının neden bozulduğunu veya nedenlerini bilen varsa söyleyebilir mi ?

Ahmet bey direksiyonu aşırı şekilde çevirilerek sag yada sol fark etmez araç hareket etmeye başlayında gelen pompadan dır muhtemelen yağsız çalışmış gibi yağ eksiltme devamlı tam tur olarak kullanıma ve direksiyon kutundaki bir arızadan kaynaklanır ve o şekilde fazla km yapmadı ise yağ ilave edilerek ses büyük oranda kesilir eğer kontrol etme durumunuz var ise ses gelmeye başlayına devir göstergesinde düşme oluyor mu ayrıca eksilen pembe sıvı antifriz olsa gerek

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Connect te kronik diye biliyorum direksiyon problemi. çünkü bir sürü connect kullanıcısından duydum aynı sıkıntıyı.

Yorum bağlantısı
Ahmet Efil

Direksiyon pompasının yağını sağlayan hortum delinmiş arkadaşlar.Hortum gelen yağı direk dışarı atıyormuş o yüzden bozulduğunu söyledi Musluoğlu Tuzla Servisi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ceyhun Gürler

2010 connect lerde kullanılan hortumlar berbat

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...