İçeriğe Yönlendir

Gösterge Panelinde Yanan Arıza Lambası.

İbrahimcan Gökalp

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Saygı değer abilerim bugun aracımı sanayiye özel bir FORD servisine götürdüm adama izah ettim olayi size anlattığım gibi. Onunda düşüncesi enjektörlerde sıkıntı olabilieceğiymiş. Bi pompacıya götürdü bizi ordan bilgisayara bağladı benim bilgisayarı görme olanağım olmadı ancak adamın değişiyle de enjektörlerde sıkıntı var imiş. Bunu üzeri 3seçenek sundu bilgisayardan onarım için (ki bu nasıl bilmiyorum) 200TL gibi bi rakam  sökülüp tamiri için 700-800TL gibi bi rakam (ki bununda çok geçerli ve sağlıklı olmayacı kanısında kendisi) Yenisinin takılması içinde 1200 gibi bir rakamdan söz etti. Olayın ilginç yani adam bana hiç samimi gelmedi. Nedeni ise sizin söyledikleriniz teorik olarak aklıma daha çok yattı ve mantıklı. Sizce ön yargılımı davranıyorum yoksa mantıklımı enjektör sorunu? Aydındada yeni ikamet ettiğimden yaklasık 4aydır burdayım pek usta konusunda tecrubem yok o yuzden elletmekde istemedim.

Bana göre de enjektör sorunu değil bu.

Usta?????????????????

Bence başka bir yere hatta yetkili servise götürün.

IDS ile bağlansınlar.

Enjektör arızasında bir kere duman sorunu olur.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Ah İbrahim ah, bak arkadaşlar sana telefonda tavsiye ettiğim seçenekleri tek tek yazıyorlar. Az para değil 900 tl. Önce servise gidip sorunun ne olduğunu ve masrafının ne kadar olduğunu öğrenecektin. Serviste yaptırmak zorunda değilsin sorunu tespit ettirsen bile. Daha sonra da doğruca Sabri ustanın ustaellerine bırakacaktın connecti. :(

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Enjektör sorunu olmadığını söylemiştim. Maalesef boşa giden paralar :(

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Sayın moduma katılıyorum. Kızdırma bujisi arızası olduğunu belirtmiştik. Zaten aracınızda o yönde sorun belirtmişti.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...