İçeriğe Yönlendir

Sis Farı

Erkan Tekin

Recommended Posts

Erkan Tekin

Merhaba.. Aracım 2003 connect sis farı kafaya taktım ama tamponda sis farı deliği dahi yok bu sorunu nasıl çözerim acaba ? 
Yada sonradan takılan sis farlarından alıp taktırsam bi sorun olurmu muayenede sorun çıkar mı..? Acayip bi takıntı oluşturdu sis farı bende nedendir bilmiyorum yaptırmak istiyorum :D :D 

Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ
(düzenlendi)

aynı sorun bende de vardı açıkcası önce sis farı yuvası olan yüksek model tampon bulup değiştirdim...

http://www.fordtoptancisi.com/Far-Anahtari-Connect-Sis-Farli,PR-2635.html

bu ürünün benzerinden aldım çünkü benim far anahtarım da sis farı açma kapama fonksiyonu yoktu...far anahtarı çekilmiyordu...

ayrıca muayene de sorun çıkmıyor :)

tarihinde Osman YILDIZ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

aynı sorun bende de vardı açıkcası önce sis farı yuvası olan yüksek model tampon bulup değiştirdim...

http://www.fordtoptancisi.com/Far-Anahtari-Connect-Sis-Farli,PR-2635.html

bu ürünün benzerinden aldım çünkü benim far anahtarım da sis farı açma kapama fonksiyonu yoktu...far anahtarı çekilmiyordu...

ayrıca muayene de sorun çıkmıyor :)

ya bu çok masrafa girer benim için :D Ben öğrenciyim :D şu dolmuşların önüne taktıkları koca farlar var ya ondan alıyım 2 tane bağlayım diom :D :D 

Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ
(düzenlendi)

ya bu çok masrafa girer benim için :D Ben öğrenciyim :D şu dolmuşların önüne taktıkları koca farlar var ya ondan alıyım 2 tane bağlayım diom 

:D :D Bende öğrenciyim...Kyk kredisini biriktirip aldım ;)  Bak şu şekilde yapabilirsin 

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-connect-on-koruma-sis-farli-md-2-131881670?gclid=Cj0KEQiAreilBRDzrNfb6uqX4fwBEiQAk-MRYx5gpDll9HSREwyk5FdlUmo3FUPU3O3oe8ectDLezwMaApgr8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

bu ürünü alırsın  tampon derdinden kurtulabilirsin daha çok yakışır :)

tarihinde Osman YILDIZ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

:D :D Bende öğrenciyim...Kyk kredisini biriktirip aldım ;)  Bak şu şekilde yapabilirsin 

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-connect-on-koruma-sis-farli-md-2-131881670?gclid=Cj0KEQiAreilBRDzrNfb6uqX4fwBEiQAk-MRYx5gpDll9HSREwyk5FdlUmo3FUPU3O3oe8ectDLezwMaApgr8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

bu ürünü alırsın  tampon derdinden kurtulabilirsin daha çok yakışır :)

evet aslında olabilir ama bunun farları nereye bağlanacak yine far kutusu lazım değil mi buna :D 

Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ

Yani aslında içeri de gizli bir anahtar da işini görebilir illa orjinal olsun dersen o fark anahtar takımı lazım olabilir...Senin far anahtarını bi kontrol etmeni tavsiye ederim.Farları açtıktan sonra kolu kendine doğru çek geliyorsa far fonksiyonu çalışıyor demektir ;):)

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Yani aslında içeri de gizli bir anahtar da işini görebilir illa orjinal olsun dersen o fark anahtar takımı lazım olabilir...Senin far anahtarını bi kontrol etmeni tavsiye ederim.Farları açtıktan sonra kolu kendine doğru çek geliyorsa far fonksiyonu çalışıyor demektir ;):)

evet far kendime doğru geliyor ama sadece arka sisler çalışıyo öyle yani :D ben ya park + sis gezmek istersem :D maksat artislik :D 

Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ

evet far kendime doğru geliyor ama sadece arka sisler çalışıyo öyle yani :D ben ya park + sis gezmek istersem :D maksat artislik :D

Gözünüz aydın o zaman :D Anahtar derdinden kurtuldunuz ;) Dediğim gibi park + sis gezmek isterseniz sis için gizli anahtar yapmanız şart :) ama size şu durumda sadece ya tampon almak ya da o ön koruma yı almak kalıyor :)

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

düşünürseniz komple tampon verebilirim :D

abi benim araç 2003 connect aytozu grisi tampon siyah nasıl olcak :D

Gözünüz aydın o zaman :D Anahtar derdinden kurtuldunuz ;) Dediğim gibi park + sis gezmek isterseniz sis için gizli anahtar yapmanız şart :) ama size şu durumda sadece ya tampon almak ya da o ön koruma yı almak kalıyor :)

onu hallederiz gibi geliyor.. şekilli şüküllü bişiler bakayım ben onlardan o zaman :D

Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ

abi benim araç 2003 connect aytozu grisi tampon siyah nasıl olcak :D

onu hallederiz gibi geliyor.. şekilli şüküllü bişiler bakayım ben onlardan o zaman :D

Tamponun boyasını dert etme bi astar bi boyaya bakar :) 

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Boyanacak tabiki :)

Tamponun boyasını dert etme bi astar bi boyaya bakar :)

boya iyice masrafa sokar beni :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

boya iyice masrafa sokar beni :D

tamponu 100 liraya verecegim tek eksgi bi tane sis farinin ici erimistir benim aracta 2006 model
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

tamponu 100 liraya verecegim tek eksgi bi tane sis farinin ici erimistir benim aracta 2006 model

o değilde abi şu öne takılan fiber korumalık sislileri hoşuma gitti :D onlardn düşünüyom şu anda :D :D ama bakalım nasıl yapcaz 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

o değilde abi şu öne takılan fiber korumalık sislileri hoşuma gitti :D onlardn düşünüyom şu anda :D :D ama bakalım nasıl yapcaz 

ben bilemem ama bu tamponla çok uğraşmıştım :D oyle sonradan ekler hoşuma gitmediğimden :D 

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

ben bilemem ama bu tamponla çok uğraşmıştım :D oyle sonradan ekler hoşuma gitmediğimden :D

sizin tamponların grileri bnm araca uyar mı acaba model farkı var yani bi değişiklik olur illaki :D 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

sizin tamponların grileri bnm araca uyar mı acaba model farkı var yani bi değişiklik olur illaki :D

sizinkiyle aynı tampon buda bi ustunki yani boynuzsuz sikintisiz oldu :D 

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Park modülümüzü taktırdık bu gün :) yarında servise gidip sinyal işini konuşcam tamponu delip yapabiliyorsak öyle yaptırcam bakalım hadi hayırlısı :D

oYyYqm.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...