Erkan Tekin 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 Merhaba.. Aracım 2003 connect sis farı kafaya taktım ama tamponda sis farı deliği dahi yok bu sorunu nasıl çözerim acaba ? Yada sonradan takılan sis farlarından alıp taktırsam bi sorun olurmu muayenede sorun çıkar mı..? Acayip bi takıntı oluşturdu sis farı bende nedendir bilmiyorum yaptırmak istiyorum :D Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 (düzenlendi) aynı sorun bende de vardı açıkcası önce sis farı yuvası olan yüksek model tampon bulup değiştirdim... http://www.fordtoptancisi.com/Far-Anahtari-Connect-Sis-Farli,PR-2635.html bu ürünün benzerinden aldım çünkü benim far anahtarım da sis farı açma kapama fonksiyonu yoktu...far anahtarı çekilmiyordu... ayrıca muayene de sorun çıkmıyor 17 Ocak 2015 tarihinde Osman YILDIZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 17 Ocak 2015 Yazar Paylaş 17 Ocak 2015 aynı sorun bende de vardı açıkcası önce sis farı yuvası olan yüksek model tampon bulup değiştirdim... http://www.fordtoptancisi.com/Far-Anahtari-Connect-Sis-Farli,PR-2635.html bu ürünün benzerinden aldım çünkü benim far anahtarım da sis farı açma kapama fonksiyonu yoktu...far anahtarı çekilmiyordu... ayrıca muayene de sorun çıkmıyor ya bu çok masrafa girer benim için Ben öğrenciyim şu dolmuşların önüne taktıkları koca farlar var ya ondan alıyım 2 tane bağlayım diom :D Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 (düzenlendi) ya bu çok masrafa girer benim için Ben öğrenciyim şu dolmuşların önüne taktıkları koca farlar var ya ondan alıyım 2 tane bağlayım diom :D Bende öğrenciyim...Kyk kredisini biriktirip aldım Bak şu şekilde yapabilirsin http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-connect-on-koruma-sis-farli-md-2-131881670?gclid=Cj0KEQiAreilBRDzrNfb6uqX4fwBEiQAk-MRYx5gpDll9HSREwyk5FdlUmo3FUPU3O3oe8ectDLezwMaApgr8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 bu ürünü alırsın tampon derdinden kurtulabilirsin daha çok yakışır 17 Ocak 2015 tarihinde Osman YILDIZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 17 Ocak 2015 Yazar Paylaş 17 Ocak 2015 :D Bende öğrenciyim...Kyk kredisini biriktirip aldım Bak şu şekilde yapabilirsin http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-connect-on-koruma-sis-farli-md-2-131881670?gclid=Cj0KEQiAreilBRDzrNfb6uqX4fwBEiQAk-MRYx5gpDll9HSREwyk5FdlUmo3FUPU3O3oe8ectDLezwMaApgr8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 bu ürünü alırsın tampon derdinden kurtulabilirsin daha çok yakışır evet aslında olabilir ama bunun farları nereye bağlanacak yine far kutusu lazım değil mi buna Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 Yani aslında içeri de gizli bir anahtar da işini görebilir illa orjinal olsun dersen o fark anahtar takımı lazım olabilir...Senin far anahtarını bi kontrol etmeni tavsiye ederim.Farları açtıktan sonra kolu kendine doğru çek geliyorsa far fonksiyonu çalışıyor demektir Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 17 Ocak 2015 Yazar Paylaş 17 Ocak 2015 Yani aslında içeri de gizli bir anahtar da işini görebilir illa orjinal olsun dersen o fark anahtar takımı lazım olabilir...Senin far anahtarını bi kontrol etmeni tavsiye ederim.Farları açtıktan sonra kolu kendine doğru çek geliyorsa far fonksiyonu çalışıyor demektir evet far kendime doğru geliyor ama sadece arka sisler çalışıyo öyle yani ben ya park + sis gezmek istersem maksat artislik Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 düşünürseniz komple tampon verebilirim 1 Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 evet far kendime doğru geliyor ama sadece arka sisler çalışıyo öyle yani ben ya park + sis gezmek istersem maksat artislik Gözünüz aydın o zaman Anahtar derdinden kurtuldunuz Dediğim gibi park + sis gezmek isterseniz sis için gizli anahtar yapmanız şart ama size şu durumda sadece ya tampon almak ya da o ön koruma yı almak kalıyor Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 17 Ocak 2015 Yazar Paylaş 17 Ocak 2015 düşünürseniz komple tampon verebilirim abi benim araç 2003 connect aytozu grisi tampon siyah nasıl olcak Gözünüz aydın o zaman Anahtar derdinden kurtuldunuz Dediğim gibi park + sis gezmek isterseniz sis için gizli anahtar yapmanız şart ama size şu durumda sadece ya tampon almak ya da o ön koruma yı almak kalıyor onu hallederiz gibi geliyor.. şekilli şüküllü bişiler bakayım ben onlardan o zaman Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 abi benim araç 2003 connect aytozu grisi tampon siyah nasıl olcak onu hallederiz gibi geliyor.. şekilli şüküllü bişiler bakayım ben onlardan o zaman Tamponun boyasını dert etme bi astar bi boyaya bakar Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 17 Ocak 2015 Yazar Paylaş 17 Ocak 2015 Boyanacak tabiki Tamponun boyasını dert etme bi astar bi boyaya bakar boya iyice masrafa sokar beni 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 boya iyice masrafa sokar beni tamponu 100 liraya verecegim tek eksgi bi tane sis farinin ici erimistir benim aracta 2006 model 1 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 18 Ocak 2015 Yazar Paylaş 18 Ocak 2015 tamponu 100 liraya verecegim tek eksgi bi tane sis farinin ici erimistir benim aracta 2006 model o değilde abi şu öne takılan fiber korumalık sislileri hoşuma gitti onlardn düşünüyom şu anda :D ama bakalım nasıl yapcaz Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 o değilde abi şu öne takılan fiber korumalık sislileri hoşuma gitti onlardn düşünüyom şu anda :D ama bakalım nasıl yapcaz ben bilemem ama bu tamponla çok uğraşmıştım oyle sonradan ekler hoşuma gitmediğimden Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 18 Ocak 2015 Yazar Paylaş 18 Ocak 2015 ben bilemem ama bu tamponla çok uğraşmıştım oyle sonradan ekler hoşuma gitmediğimden sizin tamponların grileri bnm araca uyar mı acaba model farkı var yani bi değişiklik olur illaki Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 sizin tamponların grileri bnm araca uyar mı acaba model farkı var yani bi değişiklik olur illaki sizinkiyle aynı tampon buda bi ustunki yani boynuzsuz sikintisiz oldu Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 19 Ocak 2015 Yazar Paylaş 19 Ocak 2015 Park modülümüzü taktırdık bu gün yarında servise gidip sinyal işini konuşcam tamponu delip yapabiliyorsak öyle yaptırcam bakalım hadi hayırlısı Yorum bağlantısı
Recommended Posts