Güven Kaya 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Arkadaşlar bugün carsiya arabayi koydum galiba park yasagi vardi dönüşte arabanin sol silecegi havadaydi cezami yedim acaba Yorum bağlantısı
Ali Menemen 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Yok kardeşim o sadece uyarı sanırım bir dahaki geldiklerinde araba aynen duruyorsa öyle yazıyorlar cezayı. 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Polis kaldırmamıştır, esnaftan ilk uyarı. Tekrarında boydan boya çizeriz demek. +1 Yorum bağlantısı
Tuğberk Şahinoğlu 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Polis kaldırmamıştır, esnaftan ilk uyarı. Tekrarında boydan boya çizeriz demek. Eğer park ederken yakalarlarsa "mal gelecek" repliği hiç şaşmaz. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 bu bir uyarı, buraya bir daha park etme demenin en kibar versiyonu. Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Bizim mahalle de iki amca var.Sabah namazı sonrası camiden dönerken sokakta gördükleri bütün yabancı arabaların sileceklerin kaldırırlar. 1 Yorum bağlantısı
Tuğberk Şahinoğlu 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Bizim mahalle de iki amca var.Sabah namazı sonrası camiden dönerken sokakta gördükleri bütün yabancı arabaların sileceklerin kaldırırlar. İlla birşeyleri kaldıracaklar yani 1 Yorum bağlantısı
Bünyamin YOLCU 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Benim silecekler 5 defa kalkti 5 defada park cezasi yedim :/ Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Ablamların sitedeki açık otoparkta her zaman park ettiğim yerde geçen hafta biri sileceğimi kaldırmış. ( Açık olduğu için şura sizin bura bizim tarzi bi olay yok ki site otoparkında öyle çok arabada yok ) 2 akşam sonra yeniden ablama gittim yine aynı yere çektim ve yine aynı olay. Cuma akşamı yeniden ve inatla aynı yere çektim bizim dairenin hizası camın altında kalıyor ama arada bahçe var bu kez 15 dakika ara ile takip ettim bakalım kim diye. Siteye yeni taşınan bir kiracı ve akşamları orayı kendine yer bellemiş tam sileceği kaldırıyordu ki sileceğin altına yazdığım notu gördü okudu ve yeniden notu sileceğin altına koyup sağına soluna bakıp uzaklaştı Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 yemişte olabilirsiniz, polis geçerken kaldırmıştır, 10-15 dk baktı çekmemişsiniz fotoyu çeker gider.. 10-15 gün sonra ev kapınızda muhtarlığa çağrı kağıdı yapıştırırlar, gidersiniz muhtarlıktan cezanızı alıp internetten beyan usulü ile cezanın 3/4 ünü yatırırsınız.. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Ablamların sitedeki açık otoparkta her zaman park ettiğim yerde geçen hafta biri sileceğimi kaldırmış. ( Açık olduğu için şura sizin bura bizim tarzi bi olay yok ki site otoparkında öyle çok arabada yok ) 2 akşam sonra yeniden ablama gittim yine aynı yere çektim ve yine aynı olay. Cuma akşamı yeniden ve inatla aynı yere çektim bizim dairenin hizası camın altında kalıyor ama arada bahçe var bu kez 15 dakika ara ile takip ettim bakalım kim diye. Siteye yeni taşınan bir kiracı ve akşamları orayı kendine yer bellemiş tam sileceği kaldırıyordu ki sileceğin altına yazdığım notu gördü okudu ve yeniden notu sileceğin altına koyup sağına soluna bakıp uzaklaştı Merak ettim, adamı davranışından vazgeçirecek hangi ifadeleri kullanmıştınız, abes olmayacaksa açıklamak ister misiniz? Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 (düzenlendi) +1 Esnaf veya yer sakini Somut örnek: 18 Ocak 2015 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Merak ettim, adamı davranışından vazgeçirecek hangi ifadeleri kullanmıştınız, abes olmayacaksa açıklamak ister misiniz? Hocam şahıs hangi dairede oturduğumu kime geldiğimi bilmiyor. Zaten yeni taşınmış Kağıda şuanda camdan kendisine baktığımı ve telefon numaramı yazdım Bir sıkıntısı derdi var ise aşağıya da inebileceğimi yada telefon ile sıkıntısını bana iletebileceğini yazdım. Dairenin penceresinden de gözetledim ama hiçbir laf yada seslenişde bulunmadım. Demekki bi sıkıntı yokmuş ki hiçbirşey olmamışcasına uzaklaşıp gitti Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Bende kaldırım rampalarını, engelli yollarını kapatanların sileceklerini gördüğümde hep kaldırırım. Hocam şahıs hangi dairede oturduğumu kime geldiğimi bilmiyor. Zaten yeni taşınmış Kağıda şuanda camdan kendisine baktığımı ve telefon numaramı yazdım Bir sıkıntısı derdi var ise aşağıya da inebileceğimi yada telefon ile sıkıntısını bana iletebileceğini yazdım. Dairenin penceresinden de gözetledim ama hiçbir laf yada seslenişde bulunmadım. Demekki bi sıkıntı yokmuş ki hiçbirşey olmamışcasına uzaklaşıp gitti Yeni taşınmış biri için fazla cesaretliymiş arkadaş Yorum bağlantısı
Murat Dere 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Eğer park ederken yakalarlarsa "mal gelecek" repliği hiç şaşmaz. O gibi durumlarda "E geldim işte." diyorum. [emoji38] [emoji38] [emoji38] 4 Yorum bağlantısı
Bedri Baki 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Dükkanın önüne park edilmesini istemeyen esnaftan nefret ediyorum ve asla o esnaftan alışveriş yapmam. Hadi kaldırımları gasp ediyorlar anladık, ana caddeyi bile babalarının malı zannediyorlar. Belediyeler de bu konuda hiçbir şey yapmıyor, kardeşim sen ne hakla buraya duba koyup, vatandaşın park etmesini engelliyorsun diye. Belediyeye bu konuda şikayette bulundum, bir telefon numarası vermişler, böyle bir durumda bu numarayı ararsanız en kısa zamanda zabıta ekiplerimiz gelip işlem yapacaktır diye. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Dükkanın önüne park edilmesini istemeyen esnaftan nefret ediyorum ve asla o esnaftan alışveriş yapmam. Hadi kaldırımları gasp ediyorlar anladık, ana caddeyi bile babalarının malı zannediyorlar. Belediyeler de bu konuda hiçbir şey yapmıyor, kardeşim sen ne hakla buraya duba koyup, vatandaşın park etmesini engelliyorsun diye. Belediyeye bu konuda şikayette bulundum, bir telefon numarası vermişler, böyle bir durumda bu numarayı ararsanız en kısa zamanda zabıta ekiplerimiz gelip işlem yapacaktır diye. Belediyelerde uğraşmak istemediği için, ihale ile otoparkçılara peşkeş çekiyorlar.Otoparkçı dediğime bakmayın.Bir diğer adıyla mafya kılıklı tipler.Her seferinde kavganın eşiğinden dönüyorum.Bu kadar saygısız,ağzı bozuk kişiler; bir şey söylesede, tüm arkadaşlar toplanıp ağzını burnunu kırsak havasında dolaşıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Mahallenin yaşlı amcasıdır. Bknz: Cem yılmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts