İçeriğe Yönlendir

Bir Accord Sevdası...

Ahmet Gül

Recommended Posts

Ahmet Gül

Sevgili forum üyeleri hepinize iyi akşamlar dilerim.

Yaklaşık 3 yıllık  Corolla E12 ve 3 yıllık Focus TDCI macerasından sonra, C segmentinin bana hitap etmediğini anlamış bulunmaktayım. Evelden beridir (taa lise çağlarımdan) hayalim bir S60 2.3 T5 ya da Accord 2.4 sahibi olmaktı. Yalnız gerek maddi durum yetersizliği, gerekse bu araçların vergi ve yakıt maliyetlerinin fazla olması beni hep engelledi.

Artık yüreğim ferman dinlemiyor a dostlar. Gece bile rüyalarımda Accord görür oldum :( Şu garip kardeşinize bi yardım ne olur.

Bu kadar acındırmadan sonra derdime artık geçme vakti gelmiştir :) 2 yaşında her gün kreşe bırakılması gereken bir çocuğa, okula bırakılması gereken bir eşe , ve Allah'a şükür her gün gidilmesi gereken bir işe sahibim. Günde 40 km yol yaptığımdan malesef aracımı satamıyorum. Öyle bir şey olmalı ki aracımı sattığımda yeni Accord'umu almış olayım. Aylardır düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. 

Vel hasıl-ı kelam size akıl danışmaktır niyetim. 2003-2005 model arası 2.4 Accord arıyorum. Takıntılı değilim aman boyası olmasın km düşük olsun gibi isteklerim yok. Tavanda boyası olmasın ve ağır kazası olmasın yeter.Tek isteğim mekanik olarak temiz beni üzmeyecek hatta mümkünse servis bakımlı bir araç sahibi olmak. Sizce galerilerle dirsek temasına girmeli miyim? Ya da durumuma uygun verebileceğiniz bir tavsiyeniz var mıdır? Malum sitedeki Accordların hepsini ezberledim. 29-30 bin bandında bir araç acaba beni pişman eder mi? Hele İzmir'de bir tanesi var akıllara zarar yalnız km 310000 ama servis bakımlı. Servis bakımlı olmasına güvenip sizce bodoslama dalsam mı? Accordların şanzımanı rampada geri kaçırma yapar mı? Bu meretlerin hepsi de xenon far mıdır?

Çok uzun oldu farkındayım ama yardım etmezseniz bu kara sevdayla başımı belaya sokacağımdan korkarım. Hepinize sevgilerimle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

Benim de hep sahip olmak istediğim bir kasa motor kombinasyonu. Tam otomatik bir vites ve doğal olarak geri kaçırmıyor diye biliyorum. Yakıt tüketimi sizi lpg 2 liranın altında kaldığı sürece pek üzmez. 14 litre yaksa şehir içi 30 kuruş bile değil :)

Ekleme : incelemediyseniz eğer mutlaka bakın.

http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=53485721&p=1#53485721

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Gül
(düzenlendi)

Benim de hep sahip olmak istediğim bir kasa motor kombinasyonu. Tam otomatik bir vites ve doğal olarak geri kaçırmıyor diye biliyorum. Yakıt tüketimi sizi lpg 2 liranın altında kaldığı sürece pek üzmez. 14 litre yaksa şehir içi 30 kuruş bile değil :)

Ekleme : incelemediyseniz eğer mutlaka bakın.

http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=53485721&p=1#53485721

Sayın hocam verdiğiniz linki daha evvel de okumuştum. Merak ettiğim 2003 modele kadar olan araçların farları sanki xenon değil gibi. İçime bir kurt düştü. Kesin bir bilgi teyit edebilir miyim acaba diye sordum.

Edit: Alıntı

tarihinde Ahmet Gül78 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Hondalar sağlam araçlar. Şanzıman ve motor ömürleri uzun. 2.4 motor ise vergi açısından kötü bir motor. 2.4 aracın tüketimi şehir içi 13-15lt civarı olur. Lpg ile 17lt'yi bulur sanırım.

2.4'ler zenon farlıdır ama far yıkama tertibatı muhakkak olsun. Orjinalinde var zaten ama kaza sonucu iptal durumundaysa muayeneden geçemezsiniz.

Honda parçaları japonlar gibi uzun ömürlüdür ama bu parçaların bakımlarda orjinaller

İle değişmesi de bir o kadar önemlidir. Ancak japonların parça pahalılığı zaman zaman kullanıcıları alternatif yollara iter.

Galeriden alacağınız aracın geçmişi pek temiz olmayabilir. Geçmişine ulaşabileceğiniz araçları tercih edin. İnşallah hayırlısı olur.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Galeriden alacağınız aracın geçmişi pek temiz olmayabilir. Geçmişine ulaşabileceğiniz araçları tercih edin. İnşallah hayırlısı olur.

Saygılarımla.

Evren Bey Accord hele ki 2.4 motor pek rabet gören model değil malumunuz. Acaba satmak isteyip de kısa sürede elden çıkaramayan, satış sürecine sabredemeyen kişiler galericilere düzgün araçlarını düşük fiyatlara vermiş olabilirler mi? Tecrübelerinize dayanarak bu ihtimal çok zor mudur? Bir de bu araçların kasko ve sigorta maliyetleri nedir? 

Yorum bağlantısı
Misafir

Evren Bey Accord hele ki 2.4 motor pek rabet gören model değil malumunuz. Acaba satmak isteyip de kısa sürede elden çıkaramayan, satış sürecine sabredemeyen kişiler galericilere düzgün araçlarını düşük fiyatlara vermiş olabilirler mi? Tecrübelerinize dayanarak bu ihtimal çok zor mudur? Bir de bu araçların kasko ve sigorta maliyetleri nedir?

Ahmet Bey,

Tabi ki böyle bir ihtimal var. Ancak bu ihtimal %10 ise diğer ihtimaller %90'dır. Ayrıca aracını ucuza galeriye veren varsa siz galeriden piyasa fiyatına alırsınız, yani bekleyip temiz araç bulmakta fayda var. Hakan'a da sormak da fayda var. Belki onların elinde 2. Elde vardır.

Kasko primi sadece araca değil sizin de geçmişinize bağlı olduğu için ucuz ya da pahalı çıkar demek yanlış olur. Ancak aracın yaşı çok eski olacağından çoğu şirket kasko yapmak istemeyebilir ya da yüksek fiyatlar verebilir.

Ancak şu kesin ki; vergisiyle, yakıtıyla ve diğer giderleriyle dengelerinizi oynatacak bir araca talipsiniz.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2.sahibinden-degisensiz-yetkili-servis-bakimli-emsalsiz-accord-196881164/detay

Bu araç hakkında bir yorumda bulunabilecek olan var mıdır?

Ancak şu kesin ki; vergisiyle, yakıtıyla ve diğer giderleriyle dengelerinizi oynatacak bir araca talipsiniz.

Saygılarımla.

Evren Bey bunun çok farkındayım ama aşk işte gönül ferman dinlemiyor :) Daha biraz mantık sahibiyim yoksa asıl karın ağrım 2.3 t5 :) Honda'ya daha güveniyorum açıkcası.

Bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim. Her zamanki gibi bilgilendirici ve güvenilir. Bu forumu sizin gibi kişiler çok olduğu için seviyorum.

iyi akşamlar dilerim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Hakan Kurt ile iletişime geçin. Hakan Ankara'da ama belki detayları görebilir. Ya da ellerinde ikinci el olabilir.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ahmet bey arkadaşlar güzel bilgiler vermişler. Bunlara ek olarak eksik kalanları da bu konuda uzman Hakan kurt ve Ali Gürsoy verebilir.

Ali Gürsoy 350 bin km galiba sattığında sorunsuzdu. Motor ve şanzumana el değmemişti.

Hakan Kurt ile iletişime geçin. Hakan Ankara'da ama belki detayları görebilir. Ya da ellerinde ikinci el olabilir.

Saygılarımla.

Ellerinde durmuyor. Geçen 250 bin km 2004 2.4 accord 15 dk satıldı şok olduk.
Yorum bağlantısı
Misafir

2004 model accord kullandım iki tane. Mükemmel arabadır. Sizin bahsettiginiz kasa 2003-2007 (2006 da makyajlanmış) olan kasadir ve xenon far mevcuttur. Accordun meraklısı bir hayli vardır. Ucuz ve bakimsizi çok ugrastirir. Aracın fabrika yakit değeri 13,7-6,9 dur. Tam otomatik değil yari otomatik tir. Biraz dik yokuslarda ufak kacirmalar yapması normaldir ama çok sağlam bir şanzımana sahiptir. Ancak accord tam bir yol canavarıdır, s.içindeki günlük km çok fazla gibi geldi bana. Evren abimin de dediği gibi dizel bir araçtan 2.4 lpgli araç hem vergisiyle hem yakitiyla zorlayacaktır sizi. Accord olup da sizin gibi günlük s.içi km yapan kişilerin 2. Aracı olması daha ideal gelmiştir bana.

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

km bence aşırı derecede yüksek. :i-ih:

Bu araçlarda 200000 km aşağısını görmek bana açıkcası pek inandırıcı gelmiyor. 2.4 motor bir araç alıp bugünün parasıyla 100 bin üzeri bir para gömüp yılda 5-10 bin yapacak insan zor bulunur, zaten malum sitede öyle araçlara 40-45 bin tl istiyorlar. İlanlardaki araçların çoğu defalarca geri sarılmış. Servis bakımlı olması cezbetmişti beni. 180-200 bin km olup da sanayide gezmiş araçtansa servis bakımlı 310 bin daha iyi değil midir sizce?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Ilan i paylaştığınız araç gördüğüm kadarıyla düzgün bir araca benziyor. Bu tip araçlarda 300000 km sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Sadece satarken size sıkıntı çıkarabilir. Forumdan talip eren abimizde aynı aractan mevcut. Onla iletisime gecebilirsiniz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Ahmet bey arkadaşlar güzel bilgiler vermişler. Bunlara ek olarak eksik kalanları da bu konuda uzman Hakan kurt ve Ali Gürsoy verebilir.

Ali Gürsoy 350 bin km galiba sattığında sorunsuzdu. Motor ve şanzumana el değmemişti.

Ellerinde durmuyor. Geçen 250 bin km 2004 2.4 accord 15 dk satıldı şok olduk.

Bu kadar hastası var demek ben de bir manyak benim zannetmiştim :))

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu kadar hastası var demek ben de bir manyak benim zannetmiştim :))

Ben de düşünüyorum [emoji4][emoji4][emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

Bu araçlarda 200000 km aşağısını görmek bana açıkcası pek inandırıcı gelmiyor. 2.4 motor bir araç alıp bugünün parasıyla 100 bin üzeri bir para gömüp yılda 5-10 bin yapacak insan zor bulunur, zaten malum sitede öyle araçlara 40-45 bin tl istiyorlar. İlanlardaki araçların çoğu defalarca geri sarılmış. Servis bakımlı olması cezbetmişti beni. 180-200 bin km olup da sanayide gezmiş araçtansa servis bakımlı 310 bin daha iyi değil midir sizce?

önceki iki aracınıza 3 er yıl binmişsiniz.Bu araca da en az 3 yıl bineceğiniz varsayılırsa ve bu sürede yapacağınız km de eklenirse elden çıkarmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz.Fakat aracın motor sağlamlığı veya km ömrü hakkında bilgim olmadan yorum yapıyorum.Yani diğer sınıf araçlarla kıyaslayınca  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Accord olup da sizin gibi günlük s.içi km yapan kişilerin 2. Aracı olması daha ideal gelmiştir bana.

En mantıklısı sizin söylediğiniz ama düşük bütçelerle küçük zevkler yaşamaya çalışmak sadece bizimkisi

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

önceki iki aracınıza 3 er yıl binmişsiniz.Bu araca da en az 3 yıl bineceğiniz varsayılırsa ve bu sürede yapacağınız km de eklenirse elden çıkarmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz.Fakat aracın motor sağlamlığı veya km ömrü hakkında bilgim olmadan yorum yapıyorum.Yani diğer sınıf araçlarla kıyaslayınca  :unsure2:

Açıkcası şu an kullandığım Ford'u almadan çok düşündüm  Accord almayı ama elim gitmedi bahsettiğiniz kaygılardan ötürü. Çok güzel bir aracım var, şeytan kulağına kurşun hiç ekstra masraf çıkarmadı, günlük yaptığım km baz alınırsa yakıttan ettiğim tasarruf bile yılda binlerce lira, her şey çok mantıklı ama mutlu değilim :( Artık mantıklısını yapmak istemiyorum. Zarar edeceğimin farkındayım. Tek derdim işin içinden çıkamıyorum. Çocuğu okula bırakması olmasa piyasa fiyatının altında vereceğim. 

Yorum bağlantısı
Misafir

En mantıklısı sizin söylediğiniz ama düşük bütçelerle küçük zevkler yaşamaya çalışmak sadece bizimkisi

O zevki yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz :) cok zevkli bir araçtır.

Yorum bağlantısı
Talip Eren

Yaklaşık 3,5 aydır bu aracı kullanan biri olarak izlenimlerimi aktarayım.

Öncelikle tasarım olarak orjinal hali ile bile mutlaka dönüp baktıran bir araç.Kullanımı zevkli,donanımlı ve güçlü bir spor sedan diyebiliriz.Aracın gücünü tam anlamıyla hissetmek isterseniz devir çevirmeniz lazım,alt devirlerde sakin ama torku gayet iyi.4000 devirden sonra motor farkını hissettirmeye başlıyor,5000 devirden sonra ben burdayım diyor,6000 devirde V-tec açtıktan sonra zıvanadan çıkıyor zaten :) .

Yarı otomatik 5 ileri şanzuman gayet başarılı,yakıt ekonomisinde faydası büyük.tiptronik kullanım ihtiyacı hissettirmiyor,bazen sosyal faaliyet olsun diye kullanıyorum,çoğunda da 4.vitesde unutuyorum,ışıkta durunca farkediyorum,4.vitesi şimdiye kadar kullandığım araçların 5.vitesine denk geliyor.5.vitesi normal araçların 6.vitesi diyebiliriz,torku sayesinde şehir içinde çok çabuk 5.vitese çıkıyor,1500 devir 70 km/h hızla rahatlıkla yol alabiliyorsunuz,sert hızlanma yapmazsanızda vites düşmeden toparlayaıp devam ediyor.Bu durum yakıt ekonomisini beraberinde getiriyor.

Yakıt tüketimi olarak kış şartlarında şehir içi 100 km de 13 litreyi geçmedi(LPG),çok zorlarsanız belki 14 litre olur.Tabi daha fırsat bulup ne subap ayarı yaptırabildim,ne de lpg sistemiyle ilgilenebildim.Şehir dışı pek akıllı kullanıp ölçme fırsatım olmadı,şimdilik,kış şartlarında ortalama 135 km/h hızla 100 km de 10 litre yakıyor. 

2003-2004 modellerde xenon yok,mercek var ama h7 normal ampul kullanılıyor.2005 modellerden sonra xenon var.Donanım olarak 2005 ve sonrasında bazı detaylar eklenmiş,örneğin direksiyon kumanda tuşlarında ışık yok,sağ ayna da ısıtma yok,yolcu koltuğu ısıtmalı ama elektrikli koltuk ayarı yok,otomatik cam kaldırma yok.2005 sonrasında bunlar varmış.Ancak 2.4 motor 2003 ve 2004 de var,sonrasında çok nadir.

Trim sesi yok denecek kadar az,malesef japonların huyu olan yol ve motor sesi biraz var.Bir alman gibi değil.Süspansiyonlar orta,ne sert ne yumuşak.Fren başarılı,yol tutuş iyi,2.4 lerde VSA(ESP) standart.

Dikkat edilecek noktalar,motor güçlü olduğundan ve kullanıcılar bu zevki yaşamak istediğinden yürür aksamın zorlanması,aks kafalarında boşluklar,motor takozlarında yıpranma sonucu titremeler.Şanzuman da iyi kontrol edilmeli.Normal şartlarda bu aracı hırpalamak çok zor,yordun veya dökük olanı yorar.

Yetkili servis fiyatları her araçta olduğu gibi yüksek.Örneğin motor takozu 560 TL,ben dışardan 150 TL ye aldım.Kronik hidrolik direksiyon hortumu tamir edilmişti,iyi bir hortum yapamamışlar.Acil değildi ama onuda değiştirdim,210 TL(servis de 1000 TL).

Küçük bir yerde yaşıyorsanız usta sıkıntısı olabilir,sanayide 2000 motordan bile çekinilirken 2400 ü gören uzay mekiği muamelesi yapıyor :) ,ellemek istemiyor.

Pişmanmısın derseniz,değilim,yine alırdım.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Sevgili forum üyeleri hepinize iyi akşamlar dilerim.

Yaklaşık 3 yıllık  Corolla E12 ve 3 yıllık Focus TDCI macerasından sonra, C segmentinin bana hitap etmediğini anlamış bulunmaktayım. Evelden beridir (taa lise çağlarımdan) hayalim bir S60 2.3 T5 ya da Accord 2.4 sahibi olmaktı. Yalnız gerek maddi durum yetersizliği, gerekse bu araçların vergi ve yakıt maliyetlerinin fazla olması beni hep engelledi.

Artık yüreğim ferman dinlemiyor a dostlar. Gece bile rüyalarımda Accord görür oldum :( Şu garip kardeşinize bi yardım ne olur.

Bu kadar acındırmadan sonra derdime artık geçme vakti gelmiştir :) 2 yaşında her gün kreşe bırakılması gereken bir çocuğa, okula bırakılması gereken bir eşe , ve Allah'a şükür her gün gidilmesi gereken bir işe sahibim. Günde 40 km yol yaptığımdan malesef aracımı satamıyorum. Öyle bir şey olmalı ki aracımı sattığımda yeni Accord'umu almış olayım. Aylardır düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. 

Vel hasıl-ı kelam size akıl danışmaktır niyetim. 2003-2005 model arası 2.4 Accord arıyorum. Takıntılı değilim aman boyası olmasın km düşük olsun gibi isteklerim yok. Tavanda boyası olmasın ve ağır kazası olmasın yeter.Tek isteğim mekanik olarak temiz beni üzmeyecek hatta mümkünse servis bakımlı bir araç sahibi olmak. Sizce galerilerle dirsek temasına girmeli miyim? Ya da durumuma uygun verebileceğiniz bir tavsiyeniz var mıdır? Malum sitedeki Accordların hepsini ezberledim. 29-30 bin bandında bir araç acaba beni pişman eder mi? Hele İzmir'de bir tanesi var akıllara zarar yalnız km 310000 ama servis bakımlı. Servis bakımlı olmasına güvenip sizce bodoslama dalsam mı? Accordların şanzımanı rampada geri kaçırma yapar mı? Bu meretlerin hepsi de xenon far mıdır?

Çok uzun oldu farkındayım ama yardım etmezseniz bu kara sevdayla başımı belaya sokacağımdan korkarım. Hepinize sevgilerimle.

Ahmet bey; Bir şirketin yönetim kurulu başkanı olan, samimi arkadaşımın makam aracı olan  2.4 2003 Accordu var. Yeni passat aldığından bunu satacak. Henüz bir yerde ilanı yok, koyunca forumu haberdar edecektim, sizin yazınızı gördüm. Bildiğim, kullandığım bir araba.Tamamen servis bakımlı, hiç lpg takılmamış. Bir defa arka tampon değişmesi dışın da hasarı, boyası yok. İlgilenirseniz temas ettiririm. Fiyatı konusun da bir bilgim yok, net de çok değişik fiyatlar var. Kendiniz konuşursunuz.Bu araca meraklı,  Eşe, dosta  gidecek temiz bir araba. Benzin de yakıt tüketimi fazla, şehir içi 14 lt yakıyor lpg  hiç takılmadığından lpg tüketimini bilemiyorum.Kısmet diyelim.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

talip ve bizim ali daha iyi bilir aslında da kısa bir dönem şirket aracı olarak kullanmıştım geçmişte. 2.4 motor performans olarak kesinlikle beklentimi karşılamamıştı. hatta 2 litre olan sonraki versiyonların bundan daha verimli olduğunu tahmin ederim. bu 2.4 motor ekonomik olamıyor hacminden ötürü. benarabayı xenon değil mercekli halojen olarak hatırlıyorum. ısıtmalı deri koltuklar hoşuma gitmekle beraber malesef yol ve lastik gürültüsü bu arabada çok rahatsız ediyor. daha doğrusu karaktersiz bir süspansiyon sistemiyle birleşince, konfor kelimesi biraz anlamsız kalıyor. karaktersizden kastım, ne çok iyi bir yol tutuş için yeterince sert ne de rahat bir sürüş için yeterince yumuşak olmayan anlamsız bir sertlikte bırakılmış geometri.

çok kötü bahsettim ama sanıyorum o versiyona özgüdür. hem sonrasındaki kasayı hala çok çok beğeniyorum. hatta bugün bir arkadaşa, 60 liraya 3 yaşında bulunsa alınacak çok iyi bir makine dedim. tasarımı ve sorunsuzluğu yeter kesinlikle. japonu ölüsü olsa alırım arabada.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

bence bu aracı daha önce kullanmamış, hondayı bilmeyen 2.4'ü bilmeyen, kulaktan dolma bilgilerle "çok yakar, satılmaz abi bu, vergisi çoktur" gibi ifadeler kullanan kişilerden uzak durmanızı öneririm. Çok uuzn süre honda araç kullandım, accord 2.4 ü de kendimce çok araştıran ve iyi bilenlerden birisiyimdir. Öncelikle defalarca km.si düşürülmüş, kaç km.de belli olmayan bir araç almaktansa tüm geçmişi kayıtlı 300 bindeki aracı gözüm kapalı alırdım. Bakımlarını sizde aksatmadığınız sürece bir 300 bin daha rahattlıkla binersiniz. 30bin tl ye bu kadar donanımlı konforlu yakışıklı sorunsuz 7,9 sn.de 100 km ye çıkan baska araba yoktur sanırım.

2 arkadaşım halen kullanıyor ş.içi yolun durumuna bağlı olarak benzinde 9-11 lt arası yakıyor fazlası yok, uzunda zaten yeterince ekonomik.

Gerçekçi bir yorum olmuş, bendeki accord tutkusu da içimde uhdedir hep. Hatta her gün bakarım ilanlarına 90-92 kasaları bile güzel ama düzgün bulamadığım için mondeo aldım yine de hep aklımın köşesindedir.

Ayrıca accordu sevenler 2.0 değil 2.4 tercih ederler vergisi 2.0 la aynı yakıtı şehir içinde 1 litre oynar ama uzun yolda daha düşüktür. Önceki mesajlarda belirtmişler far yıkama sistemini kontrol edin bir tanesinin fiyatı 850 gibi, önemli olan zamanında bakımı aksatılmamış araba bulmak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Ahmet bey; Bir şirketin yönetim kurulu başkanı olan, samimi arkadaşımın makam aracı olan  2.4 2003 Accordu var. Yeni passat aldığından bunu satacak. Henüz bir yerde ilanı yok, koyunca forumu haberdar edecektim, sizin yazınızı gördüm. Bildiğim, kullandığım bir araba.Tamamen servis bakımlı, hiç lpg takılmamış. Bir defa arka tampon değişmesi dışın da hasarı, boyası yok. İlgilenirseniz temas ettiririm. Fiyatı konusun da bir bilgim yok, net de çok değişik fiyatlar var. Kendiniz konuşursunuz.Bu araca meraklı,  Eşe, dosta  gidecek temiz bir araba. Benzin de yakıt tüketimi fazla, şehir içi 14 lt yakıyor lpg  hiç takılmadığından lpg tüketimini bilemiyorum.Kısmet diyelim.

Haşmet Bey ilk mesajımda belirttiğim gibi asıl sıkıntım kullanımda olduğu için aracımı satamıyorum. Param elimde olsa çok isterdim.

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül
(düzenlendi)

Arkadaşlar hepinizin ilgisine teker teker teşekkür ederim. İlk mesajımda belirttiğim üzere aracımı malesef satamıyorum. Satabileceğim tek zaman yaz tatili. O yüzden elimde iki seçenek var, ya yaz tatili beklenecek ya uygun bir takasa girilecek.

Sizden ricam hani ola ki tanıdığınız bir galerici ya da takas yapmak isteyen bir kişi varsa ya da malum sitede galerilerdeki araçlar içinden bildiğiniz, önceden sahip olduğunuz bir araç varsa bana bildirmeniz. Bu seçenek olmazsa mecburen yaz tatilini bekleyip, aracımı satıp beğendiğim araca gideceğim.

Edit: İmla

tarihinde Ahmet Gül78 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...