İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Önden Gelen Ses

Ersin Özkaya

Recommended Posts

Ersin Özkaya

Değerli abilerim , kardeslerim. Aracimda son zamanlarda hissettiğim ama fazla umursamadigim normal galiba dediğim bir sesi sizlerle paylasim fikir almak istedim . bu ses daha once varmiydi bilemiyorum ama son zamanlarda çok dikkatimi çekmeye basladi.video daki ses gerilim sesi gibi.bu her araçta olan bir ses mi yoksa baska bir arizanin habercisi mi? Yorumlarinizi bekliyorum.

https://m.youtube.com/watch?v=OoSfwqkP82w

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

This video is private.

Yani benim araca özel bir durum mu diyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Yani benim araca özel bir durum mu diyorsunuz?

yok video halka acik degil:) göremiyoruz, özel video diyor

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
(düzenlendi)

bana sicaklik sensörünün pervanesi gibi geldi ama...

ya da onun yaptigi titresimden dolayi olusan bir ses gibi

tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Benim bilgisayarın fanından dolayı sanıyorum ses duyamadım ben :)

Hoparlör takip sesi acmayi deneyin :D

bana sicaklik sensörünün pervanesi gibi geldi ama...

ya da onun yaptigi titresimden dolayi olusan bir ses gibi

Ben teypten supelendim soktum ama ses devam etti.aceba diğer focuslarda bu ses var mi? Kontagi acinca baya duyuluyor.

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
(düzenlendi)

Hoparlör takip sesi acmayi deneyin :D

Ben teypten supelendim soktum ama ses devam etti.aceba diğer focuslarda bu ses var mi? Kontagi acinca baya duyuluyor.

az veya cok hepsinde var. kirlenince yapiyor bu sesi. sökülüp temizlenebilir belki. forumda arama yapmak lazim. bu durumla karsilasan cok isan var, birisi fotograflamistir belki. sensörün yeri: klima dügmelerinin altinda, cam isitma dügmesinin yaninda kücük bir izgara var. sensör onun arkasinda. teybi söktükten sonra kolay ulasilabiliyor.

ya da yenisi alinip takilirsa, ses kesilir. ama bir süre sonra yine baslar

tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Bu ses o sensorden geliyor.bugün acil hava ile temizledim ama yine ayni.değiştirmek gerekiyor galiba.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bu ses o sensorden geliyor.bugün acil hava ile temizledim ama yine ayni.değiştirmek gerekiyor galiba.

Sensör dediğiniz fan değil mi? wd-40 sıkın ses kaybolur.Ancak zamanla az da olsa yine gelir..

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Aynı ses bende de var digital kikimanin ordan geliyor. Sessiz ortamda benimde dikkatimi çekiyor

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya
(düzenlendi)

Sensör dediğiniz fan değil mi? wd-40 sıkın ses kaybolur.Ancak zamanla az da olsa yine gelir..

Evet ufak bir pervanesi var.sensore benziyor.fakat yerinden sokemedim.kopmresorle hava tuttum ama değişen olmadi. Nasil sokulduğunu biliyor musunuz?

tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Evet ufak bir pervanesi var.sensore benziyor.fakat yerinden sokemedim.kopmresorle hava tuttum ama değişen olmadi. Nasil sokulduğunu biliyor musunuz?

Zaten pervaneden geliyor ses. Wd-40 sıkın düzelir. Sökmeye gerek yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Teybin sesini biraz daha açın yola devam edin. Kulak asmayin der kaçarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Pas sökücü spey siktim ses baya azaldi.simdi daha iyi.herkese tskler.

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Pas sökücü spey siktim ses baya azaldi.simdi daha iyi.herkese tskler.

Yeri nerde acaba tam olarak fotograflma şansımız var mı acaba benim aracimda da var bu ses

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Yeri nerde acaba tam olarak fotograflma şansımız var mı acaba benim aracimda da var bu ses

Yeri teybin altında arka cam rezidans dugmesinin olduğu plastik aksamin tam ortasında izgara seklindeki deliklerin arkasında.sokebilmeniz için önce teyb sonra onu tutan çerçeve ve sonra rezidans düşmesinin plastigini tutan civatalari sokup plastiği yerinden cikararak yapabilirsiniz.yada teybi şokun hemen altında motor görebilirsiniz.ordanda sokabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Yeri teybin altında arka cam rezidans dugmesinin olduğu plastik aksamin tam ortasında izgara seklindeki deliklerin arkasında.sokebilmeniz için önce teyb sonra onu tutan çerçeve ve sonra rezidans düşmesinin plastigini tutan civatalari sokup plastiği yerinden cikararak yapabilirsiniz.yada teybi şokun hemen altında motor görebilirsiniz.ordanda sokabilirsiniz.

sanırım ben bu işin altından kalkamam :)

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

sanırım ben bu işin altından kalkamam :)

Teşekkürler

Kolay hatta çok kolay...:) yanliz aparatin yoksa teybi zor sokersin.

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Kolay hatta çok kolay...:) yanliz aparatin yoksa teybi zor sokersin.

Işte o yok :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...