Çelebi Pehlivan 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Merhabalar aracı yeni aldık, aksilik ya el freninin düğmesine bastığımda orada takılı kaldı. Normal olarak el frenini geri çekemedim. Sonra uzun bir vida vasıtasıyla düğmeyi kurtardım. parmaklarım uzun olduğundan alt yukarı doğru basınca takılı kalıyor. Üstten bastığımda sıkıntı olmuyor fakat biraz zorlanıyorum. Daha önce başına gelen varsa nasıl hallettiler acaba ? Sıkıntının yayda olduğunu düşünüyorum bir yere sıkışıp kalıyor gibi. Siz neler önerirsiniz tabancanın değişmesi gerekir mi ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Onarımı pek mümkün değil. El freni mekanizmasının değişmesi gerekiyor o da e derinden pahalı bir parça . Çıkma bulma şansınız varsa çıkma araştırmanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 (düzenlendi) bizim bacanagında 2001 focus el freni dügmesi bozuldu,boşa çıktı. 250 tl ye connect in el frenini komple sıfır taktırdı,birebir uydu.... 24 Ocak 2015 tarihinde Hami Erışık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Güven Kaya 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 benimde sanki biraz içeri girmiş gibi duruyor yada ben mi öyle his ediyorum 2010 fieasta Yorum bağlantısı
Recommended Posts