İçeriğe Yönlendir

İç Hava Sirkulasyonu Düğmesi Hak.

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Arkadaşlar bir şey kafama takıldı bu düğmenin asıl amacı nedir sigara içen bir insanım ev halkıda içmiyor araç 1-2 gün binmediğimde içeride duman pis bir koku kalıntısı bırakıyor bu düğme bu havanın sirkülasyonuna yardımcı olabilirmi ?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Arkadaşlar bir şey kafama takıldı bu düğmenin asıl amacı nedir sigara içen bir insanım ev halkıda içmiyor araç 1-2 gün binmediğimde içeride duman pis bir koku kalıntısı bırakıyor bu düğme bu havanın sirkülasyonuna yardımcı olabilirmi ?

İç hava sirkülasyonu araç içindeki havayı ısıtıp ya da soğutarak araç içine tekrar verecek şekilde bir sisteme sahiptir.

Dış hava ile aracın bağlantısını keser dışarıdaki toz ya da kötü hava kokusunun içeriye girmesini engeller.

Sigara kokusunu temizlemek için ozon temizliği yaptırmalı ve araç içinde hem kendiniz hem aileniz için içmemelisiniz.

Ağızında sigara ile kaza yapan bir arkadaşım kaza yüzünden değil ağzındaki sigaranın hava yastığını yakması ve içindeki gazın parlaması yüzünden 3 ameliyat geçirdi yüzünden.

Hoş kaza yaptığı araba eski model bir arabaydı ama neden böyle bir riske girelim ki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Maalesef o düğme sizin işinize yaramaz. Düşündüğünüzden farklı bir işleve sahip.En güzeli araç içinde sigara içmemek.

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Adına iç hava sirkülasyon düğmesi deniliyor ama aslında alakası yok.

Arabaya dışarıdan giren hava kanalının önünde bir kapak var, bu düğme o kapağı kapatıp açıyor, görevi bu.

Düğmeyi sürekli basılı (ışığı yanık) halde bırakıyorsanız dışarıdan hava girişi olmayacağı için sigara kokusu olur.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli

Bilal hocam Würthün sprey kokuları var.Ben hepsiburadadan aldım.Özellikle orman ve bahar kokuları arabanızın havasını değiştirecektir.Ben kullanıyorum.Gerçekten kalıcı.Denemenizde fayda var.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

klima ve araç içi hijyen ürünler mevcut.

bunlardan kullanmak kokuyu azaltır.

İç silkülasyonu çok kullanmanızı önermem.

Bırakın dışardan hava alsın,Hava aldığında koku daha çabuk kaybolur.

Havayı keserseniz,İçerde dolaşmaya devam edecektir,Kokular.

hqdefault.jpg

markalar temsilidir.

ürün bunlara benzer olsun.

tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ramazan Altıntaş

benim arabada o düğmeye basıyorum ama yinede içeriye çevredeki kömür kokusu giriyor neden acaba ? düğmeyede araba içinde hiç koku yokken basıyorum birde

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Arif Aykın
(düzenlendi)

Tekrar yeni konu açmak istemedim uygun olarak da bu konuyu gördüm. 

OVJaaD.jpg

Klima ve iç sirkülasyon düğmeleri basılı değilken yani ışıklar yanmıyorken 4. kademede normal seviyelerde ses gelmekte ve arabanın çekişinde herhangi bir problem olmamakta.

Fakat klima açıkken yakıta etki ettiğini ve çekişten düşürdüğünü biliyorum.

İç sirkülasyon kapalıyken 4. seviyede gelen ses iç sirkülasyon basılı olduğunda 2. kademedeyken geliyor yani 4. seviye ye aldığımda iç sirkülasyon açıkken aşırı derecede fan sesi gelmekte ve sanki arabada çekişten düşmede oluyor gibi hissediyorum. 

İç sirkülasyon düğmesi basılıyken bu olanlar normal midir ve iç sirkülasyon yakıtı etkiler mi basılı olduğunda.

Teşekkürler.

tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

histir. tüketime etkisi olmaz iç dış sirkülasyonun. polen filtreniz değişti mi?

Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Hayır ben değiştirmedim. Koku vs yaşamıyorum araçta. Çekişde düşüklük yoktur diyorsunuz yani teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

İç sirkülasyon açık iken fanlar daha kuvvetli çalışır, çekişte değişme olmaz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...