Ercan Ayas 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Arkadaşlar aracımın teybini değişmek istiyorum fakat direksiyon kumandasının çalışacağı bir model istiyorum marka olarak pıoneer bakıyorum bütçemde 750 tl civarı model ve ya marka tavsiyesi istiyorum aracım 2008 model connect LX Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Özellikle double din yani dokunmatik ekranlı bir teyp mi yoksa tek din bir teyp mi istiyorsunuz ona göre öneride bulunmamıza yardımcı olursanız seviniriz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Kumandanın dirençleri değiştirilerek pioneer a uyumlu hale getirilebilir, pioneerın direnç kodları internette bulunur. Ben 2004 elantra aracımda dirençleri değiştirerek(arkadaşım yapmıştı) kumanda+double şeklinde kullanıyordum. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 28 Ocak 2015 Yazar Paylaş 28 Ocak 2015 double alacağım başka markada olur yeterki kumanda çalışsın istiyorum cevaplar için teşekkürler Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Cin mali urunlerin cogunda menuden direksiyon kumandasi tuslari ayarlanabiliyor(pc oyununda Kontrolleri ayarlar gibi) 1 Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 28 Ocak 2015 Yazar Paylaş 28 Ocak 2015 Direksiyon kumandasi girişi standarmi peki duble teyplerde abi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Direksiyon kumandası ayar menüsü olan teyp alıcaksın. Direksiyon kumandasının 2 tane kablosu var onu teybe bağlarım teyp üzerinden ayarlıyorsun gerisini(tuşları tanıtıyorsun)Benim direksiyon kumandası sorunsuz çalışıyor ve istediğim tuşun fonksiyonunuda değiştirebiliyorum. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 28 Ocak 2015 Yazar Paylaş 28 Ocak 2015 http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otroadstarrd9110n&categoryId=60001687 Arkadaşlar bu üründe karar kıldım bunu alacam araştırdım biraz ön kapı içlerine 16 cm hoparlör takılıyormuş her halde söküp deneyecem cam kapanmasına sıkıntı çıkarmazsa hallederim de arka taraf için bana fikir vere bilecek varmı iki oval hoparlörü bagaj pandizotu üstü hariç nereye sabitleye bilirim Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otroadstarrd9110n&categoryId=60001687 Arkadaşlar bu üründe karar kıldım bunu alacam araştırdım biraz ön kapı içlerine 16 cm hoparlör takılıyormuş her halde söküp deneyecem cam kapanmasına sıkıntı çıkarmazsa hallederim de arka taraf için bana fikir vere bilecek varmı iki oval hoparlörü bagaj pandizotu üstü hariç nereye sabitleye bilirim Önlere ufak bir işlemle 16 uyuyor ve akanda var. Benim gibi pondizotun üstüne tkıp söketli yapabilirsiniz. Sökmek istediğinizde 2 sn sürmüyor. Veya arkaya orjinallerin yerine biraz ugraştırır ama 13 takabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 29 Ocak 2015 Yazar Paylaş 29 Ocak 2015 Ufak işlem derken döşemeye bir şey olmuyorsa sıkıntı yok arkalara da pandizota kullanırım artık Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 Ufak işlem derken döşemeye bir şey olmuyorsa sıkıntı yok arkalara da pandizota kullanırım artık kapının iç kısmındakı saçını çok hafiften kesmek gerekebiliyor(hoparlöre göre) arkalar içinde bağlantı noktaları uymadığı için demir veya benzer bir parça yapıp 13e uydurmak lazım. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 double alacağım başka markada olur yeterki kumanda çalışsın istiyorum cevaplar için teşekkürler Double diyorsunuz ama sanırım sizin araç ön konsolu bizimkilerle aynı ve bizim teyp boşluğu double teyp alacak kadar büyük değil, yanlış hatırlamıyorsam 1,7din mi neydi bizimkinin ölçüsü. Direksiyon kumandasi girişi standarmi peki duble teyplerde abi Çoğu kumanda destekli teypteki kumanda bağlantı yeri standarttır. 3,5 mm kulaklık girişine benzer ancak kulaklıktaki gibi 3 boğumlu değildir jak kısmı. Direksiyon kumandası ayar menüsü olan teyp alıcaksın. Direksiyon kumandasının 2 tane kablosu var onu teybe bağlarım teyp üzerinden ayarlıyorsun gerisini(tuşları tanıtıyorsun) Benim direksiyon kumandası sorunsuz çalışıyor ve istediğim tuşun fonksiyonunuda değiştirebiliyorum. Uğur keşke teyp marka ve modelini de verseydin bir fikir olurdu arkadaş için. http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otroadstarrd9110n&categoryId=60001687 Arkadaşlar bu üründe karar kıldım bunu alacam araştırdım biraz ön kapı içlerine 16 cm hoparlör takılıyormuş her halde söküp deneyecem cam kapanmasına sıkıntı çıkarmazsa hallederim de arka taraf için bana fikir vere bilecek varmı iki oval hoparlörü bagaj pandizotu üstü hariç nereye sabitleye bilirim Ufak işlem derken döşemeye bir şey olmuyorsa sıkıntı yok arkalara da pandizota kullanırım artık Aracınızın arka hoparlörleri var mı tavanda? Eğer yoksa bagaj üstü raf kısmına sabitleyebilirsiniz Uğur'un bahsettiği gibi. Eğer tavan hoparlörleri varsa tüm hoparlörlerinizi orijinal boyutlarıyla değiştirip kullanmanız da yeterli gelebilir. Ben şahsen öyle yaptım, önlere ve arkalara 13 cm jbl kompenant set taktım (önlere biraz daha güçlü bir takım almıştım) bir de anfi bas yaptım yetti de arttı bile. Ön kapı içlerine takmayı düşündüğünüz 16 cm lik hoparlörlerin cam iniş kalkışı sırasında sürtme yapması muhtemel. Ölçüleri çok iyi tutturmanız ve hoparlörün arkasının kapı içine ne kadar gittiğini iyi hesaplamanız lazım. Gittiğim yerde dener bakar öyle alırım derseniz de aracın kapı sacına ufak işlemler yaptırmanız gerekebilir ki ben şahsen bu işe kalkışmadım, 13 cm jbl ler gayet iyi ses veriyorlar. Son olarak, double veya ekranlı büyük teyp yerine kalitesi iyi standart boy teypleri niye düşünmüyorsunuz? Multimedya sistemi için mi? Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Çoğu kumanda destekli teypteki kumanda bağlantı yeri standarttır. 3,5 mm kulaklık girişine benzer ancak kulaklıktaki gibi 3 boğumlu değildir jak kısmı. Eklemeyi unutmuşum, harici teyplerdeki direksiyon kumandası girişi standart olsa da bizim aracın direksiyon kumandasından gelen soket bu teyplere uyumlu değil. Bu durumun çözümü de 2 şekilde, ya bir çevirici devre alacaksınız, ya da elektronik bilgisi iyi olan birisi sizin için bu işlemi yapacak. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Uğur keşke teyp marka ve modelini de verseydin bir fikir olurdu arkadaş için. Marka ve modeliyle arama yapınca internetten aynı ürünü bulamıyorumki. Marka ve modelini yanlış yazıyorum diycem ama kullanma klavuzunda yazanı bakıyorum. Arkadaşın aldığı araçta arkalarda 10 cm hoparlör var ama GLX ler gibi tavanda değil bagajın yan kısmındaki döşemenin içindeler. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 Eklemeyi unutmuşum, harici teyplerdeki direksiyon kumandası girişi standart olsa da bizim aracın direksiyon kumandasından gelen soket bu teyplere uyumlu değil. Bu durumun çözümü de 2 şekilde, ya bir çevirici devre alacaksınız, ya da elektronik bilgisi iyi olan birisi sizin için bu işlemi yapacak. Eğer kumanda çalışmaz ise uğur kardeşimiz bu konuda yardımcı olacaktır eminim.. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 6 Şubat 2015 Yazar Paylaş 6 Şubat 2015 Arkadaşlar aracıma double teyp montaj edildi direksiyon kumandasıda sorunsuz çalışıyor aparata falan gerek olmadan... 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Hayırlı uğurlu olsun resimleri bekliyoruz ön konsolun. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Resimler imzam da mevcut yenilerini cekince burada da paylasirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts