Metin Sen 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 değerli üyeler cam silecek suyu hortumum iyice sertleşip elleyince tamamen döküldü.değiştirmek icin on tamponun sökülmesi gerektiğini söylediler.acikcasi ustayi pek gözüm tutmadigindan kalsin dedim yaptirmadim. gerçekten bu işlem icin on tamponun sökülmesi mi gerekiyor. bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Bildiğim kadarıyla çoğu araçların su fiskiye motorlarıda tamponun içinde kalıyor.Yani usta doğru söylemiş olabilir abi Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 öntekerlek davlumbazı içinde olması lazım Yorum bağlantısı
Çözüm Fuat GÜVEN 28 Ocak 2015 Çözüm Paylaş 28 Ocak 2015 aracın altına girersen hortumları pompaya takıp, çıkarabilirsin. Ben su sızdırmasından dolayı pompayı ve hortumları aracın altından çıkarıp taktım. Hortum değişimine gelince biraz hortum al, aynı yerden veya alternatif yerlerden döşe , aracın altına gir ve tak. biraz uğraştıracak belki ama tampon sökmene gerek kalmaz. Yorum bağlantısı
Metin Sen 28 Ocak 2015 Yazar Paylaş 28 Ocak 2015 aracin altina girip bi bakalim.hortum aldim deneyecegim insallah kolay olur Yorum bağlantısı
Hasen Kara 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 Ne yapacaksanız biran önce çözüm bulun. Havalar kötü gidiyor, cam suyu olmadan çok sıkıntı çekersiniz. Yorum bağlantısı
Metin Sen 29 Ocak 2015 Yazar Paylaş 29 Ocak 2015 Ne yapacaksanız biran önce çözüm bulun. Havalar kötü gidiyor, cam suyu olmadan çok sıkıntı çekersiniz.Haklisiniz hocam birşeyler yapmak lazim başka fikir verebilecek yokmu Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 Sizin araçta lastiği sökerek de ulaşabilirsiniz. 6x4 poliüretan hortum işinizi görür. Benim ön cama giden hortumlarda sorun vardı, değiştirdim ve sıkıntım bitti. Yorum bağlantısı
Metin Sen 29 Ocak 2015 Yazar Paylaş 29 Ocak 2015 Sizin araçta lastiği sökerek de ulaşabilirsiniz. 6x4 poliüretan hortum işinizi görür. Benim ön cama giden hortumlarda sorun vardı, değiştirdim ve sıkıntım bitti.tesekkurler hocam deneyecegim Yorum bağlantısı
Mete Yaban 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Benim ön cama gelen hortumlarda kirik vardı bende motorsikletli malzeme satan yerden motosiklet benzin hortumu aldım kendim yaptım hafif çakmakla ısıtıp ek yaptım su an sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Metin Sen 3 Şubat 2015 Yazar Paylaş 3 Şubat 2015 değerli üyeler sorunu çözdüm. davlumbazı sokup tamponun alt taraftaki plastik kismi biraz kastirarak su deposuna ulaştım ve parcacidab 5 liraya aldigim hortumla kaputa kadar geçirdim ve sorun halloldu. yalnizaraci krikoyla kaldirmam gerekti bbaşka turlu oraya erişip rahat calisilamiyor.fikir veren herkese tesekkurler. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Bağcı 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Benim mondidede ön camda sıkıntı yoktuda arka silecek suyunu çalıştırdımda su yere akıyordu hortumun ucu çıkmış yağ değişimi yapılırken hortumu takınca sorun halloldu Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Ben de aynısı oldu; ben de "Benim mondidede ön camda sıkıntı yoktuda arka silecek suyunu çalıştırdımda su yere akıyordu hortumun ucu çıkmış yağ değişimi yapılırken hortumu takınca sorun HALLOLDU" demek isterdim fakat hallolmadı çünkü meme tıkanmış tekrar çıktı. Memeye ulaşmaya çalışırken hortumu kırıldı. 4-5 cm kısa kaldı. Şimdi ne yapacağum? Yorum bağlantısı
İlhan Kol 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Ben de aynısı oldu; ben de eczaneden serum hortum alıp ekleyebilirsin benimki kırılmıştı kaputun hareket eden kısmından bu şekilde çözmüştüm "Benim mondidede ön camda sıkıntı yoktuda arka silecek suyunu çalıştırdımda su yere akıyordu hortumun ucu çıkmış yağ değişimi yapılırken hortumu takınca sorun HALLOLDU" demek isterdim fakat hallolmadı çünkü meme tıkanmış tekrar çıktı. Memeye ulaşmaya çalışırken hortumu kırıldı. 4-5 cm kısa kaldı. Şimdi ne yapacağum? Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Ben de aynısı oldu; ben de "Benim mondidede ön camda sıkıntı yoktuda arka silecek suyunu çalıştırdımda su yere akıyordu hortumun ucu çıkmış yağ değişimi yapılırken hortumu takınca sorun HALLOLDU" demek isterdim fakat hallolmadı çünkü meme tıkanmış tekrar çıktı. Memeye ulaşmaya çalışırken hortumu kırıldı. 4-5 cm kısa kaldı. Şimdi ne yapacağum? Akvaryumculardan hortum ve bağlantı için ara parça temin edebilirsiniz.. 1 Yorum bağlantısı
Hasen Kara 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Metresi 1 liraya aldım akvaryumcudan. Geçen hafta değiştirdim. 2.5 metre hortum yeterli geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts