İçeriğe Yönlendir

Hangi Baskı Balata

Erhan Vatansever

Recommended Posts

Erhan Vatansever

Herkese selamlar sizleri ilgi ile takip ediyordum yaklasik 3 seneden beri severek ka kullaniyorum aracim artik eskisi gibi atak degil debriyaj gec kavriyor sizce hangi marka baski balata kullanmaliyim mapa markayi kullanan varmi nasildir simdiden sonsuz tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Suat YAPICI

Şöyle söyllim bende aynı durumdaydım luk marka baskı balata bilya değiştirdim.Hayat daha güzelmiş :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Luk, Valeo ve Sachs marka balatalar Ford'un kendi kullandığı balatalardır. Herhangi birini seçebilirsiniz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Suat YAPICI

Çünkü bence piyasadaki en sağlam ve sorunsuz parçalar luk

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk

Ka'da değişim yapmadım ama transpoeterimin uzerindekileri dökmeden önce ustam kesinlikle luk demişti , arabanın uzerindende luk çıktı zaten .

Fordda bu markayı kullanıyorsa şaşma erhan hocam .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Erhan Vatansever

İlginiz için sonsuz teşekkürler yanlışlıkla aynı konuyu yenden açtım işallah sorun olmaz..

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

arkadaşlar dün mapa debriyajın fabrikasına gittim iş için aynı zamanda fabrikada üretim müdürü arkadaşımın babası 2 aydır orda çalışıyor, 

sanayide ve halk arasında söylenen mapa nın kötü üretim yaptığından bahsettim kendisinin yorumu nasıl diye. üretümin yarısı ihracata gidiyormuş ve avrupadaki reno pazarını elinde tutan firma ya veriyorlarmış adını unuttum bizdeki  reno mais gibi düşünün, üretim tam otomatik makinelerde üretilip test edilmeden piyasaya gönderilmiyor diyor ve piyasada bilinenin aksine oldukca kaliteli olduğunu belirtti mapa debriyajların.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erhan Vatansever

Hayirlisiyla degistirdim Kocaeli Secoto diye bir ford servisinde luk marka baski balata debriyaj bilyasi akis baslari bilyalari ve benzin filitresini degistirdim toplamda hersey dahil 800tl verdim ve ilk fakettigim pamuk gibi bir debriyaj ve altimdan kacacak gibi serilesmesi oldu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...