Erhan Vatansever 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Herkese selamlar sizleri ilgi ile takip ediyordum yaklasik 3 seneden beri severek ka kullaniyorum aracim artik eskisi gibi atak degil debriyaj gec kavriyor sizce hangi marka baski balata kullanmaliyim mapa markayi kullanan varmi nasildir simdiden sonsuz tesekkurler. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 valeo taktım kendi aracıma memmunum Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 Şöyle söyllim bende aynı durumdaydım luk marka baskı balata bilya değiştirdim.Hayat daha güzelmiş Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 Luk, Valeo ve Sachs marka balatalar Ford'un kendi kullandığı balatalardır. Herhangi birini seçebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Çünkü bence piyasadaki en sağlam ve sorunsuz parçalar luk 1 Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Ka'da değişim yapmadım ama transpoeterimin uzerindekileri dökmeden önce ustam kesinlikle luk demişti , arabanın uzerindende luk çıktı zaten . Fordda bu markayı kullanıyorsa şaşma erhan hocam . 1 Yorum bağlantısı
Erhan Vatansever 12 Şubat 2015 Yazar Paylaş 12 Şubat 2015 İlginiz için sonsuz teşekkürler yanlışlıkla aynı konuyu yenden açtım işallah sorun olmaz.. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 arkadaşlar dün mapa debriyajın fabrikasına gittim iş için aynı zamanda fabrikada üretim müdürü arkadaşımın babası 2 aydır orda çalışıyor, sanayide ve halk arasında söylenen mapa nın kötü üretim yaptığından bahsettim kendisinin yorumu nasıl diye. üretümin yarısı ihracata gidiyormuş ve avrupadaki reno pazarını elinde tutan firma ya veriyorlarmış adını unuttum bizdeki reno mais gibi düşünün, üretim tam otomatik makinelerde üretilip test edilmeden piyasaya gönderilmiyor diyor ve piyasada bilinenin aksine oldukca kaliteli olduğunu belirtti mapa debriyajların. 2 Yorum bağlantısı
Sadık Aksakal 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Debriyajlarda bir 19 cm olanı var bir 20.Peki hangisini almamız gerek? Yorum bağlantısı
Erhan Vatansever 20 Şubat 2015 Yazar Paylaş 20 Şubat 2015 Hayirlisiyla degistirdim Kocaeli Secoto diye bir ford servisinde luk marka baski balata debriyaj bilyasi akis baslari bilyalari ve benzin filitresini degistirdim toplamda hersey dahil 800tl verdim ve ilk fakettigim pamuk gibi bir debriyaj ve altimdan kacacak gibi serilesmesi oldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts