Berke Yılmaz Yıldırım 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 Merhaba abilerim Bende 2011 fiesta titanium var düne kadar torpidonun altında ve küllüğün çevresinde ışık yanıyordu fakat şuan yanmıyor sorun sizce nedir İyigünler. Yorum bağlantısı
Ali serkan tozluklu 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 Merhaba abilerim Bende 2011 fiesta titanium var düne kadar torpidonun altında ve küllüğün çevresinde ışık yanıyordu fakat şuan yanmıyor sorun sizce nedir İyigünler. Merhabalar küllüğün çevresindeki ışıkla toppido altı ışık aynı anda mı yanıyordu torpido altı ışık ayak aydınlatma ışığıdır. Alttan eğilip bakarsanıx duyusu var. Ampul patlamış olabilir. Dipsiz ampul yenisiyle değiştirirsinizz prki şoför tarafı ayak aydınlatması yanıyor mu? Yorum bağlantısı
Hasen Kara 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Aynı anda birden fazla aydınlatma çalışmıyorsa yüksek ihtimal sigorta patlamıştır. Sigorta kutusunu kontrol edin. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Muhtemelen sigortası patlamıştır. Sigorta kutusu torpidoyu esnetip çıkarınca arkasında görürsünüz. Merhabalar küllüğün çevresindeki ışıkla toppido altı ışık aynı anda mı yanıyordu torpido altı ışık ayak aydınlatma ışığıdır. Alttan eğilip bakarsanıx duyusu var. Ampul patlamış olabilir. Dipsiz ampul yenisiyle değiştirirsinizz prki şoför tarafı ayak aydınlatması yanıyor mu? Ayak aydınlatması değil torpidonun hemen üstü ile göğüslüğün arasındaki yerdeki led şeritten bahsediyor arkadaş. Küllük etrafındada kırmızı yanıyor. Ama bizim trendlerde onu da çalmış ford Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Arac ayarlarindan gunduz fari manuel yapmis olabilirmisiniz ? Yorum bağlantısı
Ali serkan tozluklu 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Muhtemelen sigortası patlamıştır. Sigorta kutusu torpidoyu esnetip çıkarınca arkasında görürsünüz. Ayak aydınlatması değil torpidonun hemen üstü ile göğüslüğün arasındaki yerdeki led şeritten bahsediyor arkadaş. Küllük etrafındada kırmızı yanıyor. Ama bizim trendlerde onu da çalmış ford O zaman sigorta ile ilgilidir kardeş başka bir şeyden olamaz biliyorsan aç sigorta kutusunu değiştir bilmiyorsan eğer git bi oto elektrikçiye hallederler saygılar Yorum bağlantısı
Mehmet Küçük 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Kesinlikle sigortadir, aynisi arkadasimin basina geldi ve 25krs a sigorta alarak olayi çözdü Yorum bağlantısı
Berke Yılmaz Yıldırım 31 Ocak 2015 Yazar Paylaş 31 Ocak 2015 Sigortayı kontrol ettirdim sorun yokmuş onlarda , elektrik gelmiyor dedi sanırım , servise götürücem Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Hocam arac ayarlarina baktinizmi ekrandan , gunduz fari otomatik manuel olayi var boyle bisey olmus olabilirmi kontrol ettinizmi Yorum bağlantısı
Berke Yılmaz Yıldırım 31 Ocak 2015 Yazar Paylaş 31 Ocak 2015 Onu kontrol edemiyorum malesef multimedya var çünkü ordanda bakılmıyor Yorum bağlantısı
Ali serkan tozluklu 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Muhtemelen sigortası patlamıştır. Sigorta kutusu torpidoyu esnetip çıkarınca arkasında görürsünüz. Ayak aydınlatması değil torpidonun hemen üstü ile göğüslüğün arasındaki yerdeki led şeritten bahsediyor arkadaş. Küllük etrafındada kırmızı yanıyor. Ama bizim trendlerde onu da çalmış ford Ford neyi çalmamışki? 1 Yorum bağlantısı
Burak Güler2 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Arkadaslar yeni konu acmak istemedim. Aradigim kadariyla da sorumun cevabini bulamadim. Daha önceden ic aydinlatmalarimi komple ledlemistim. Torpido lambasinda bi temassizlik vardi. Tam duzelteyim dedim. Elim tele degince kivilcim atti ve komple gitti. Sigorta diye düşündüm. Ama bulamadim sigortayi. Ic aydinlatmalar komple yanmiyor suan. Arac makyajli 2013 fiesta tdci. Tesekkurler simdiden. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Arkadaslar yeni konu acmak istemedim. Aradigim kadariyla da sorumun cevabini bulamadim. Daha önceden ic aydinlatmalarimi komple ledlemistim. Torpido lambasinda bi temassizlik vardi. Tam duzelteyim dedim. Elim tele degince kivilcim atti ve komple gitti. Sigorta diye düşündüm. Ama bulamadim sigortayi. Ic aydinlatmalar komple yanmiyor suan. Arac makyajli 2013 fiesta tdci. Tesekkurler simdiden.Bi alt kasa olsaydı satır sütünuna kadar söylerdim sigortadaki yerini kitapçıktan bakın en olmadı sırayla söküp bakın sigortaları sigorta atmış dediğinize göre Yorum bağlantısı
Burak Güler2 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Bi alt kasa olsaydı satır sütünuna kadar söylerdim sigortadaki yerini kitapçıktan bakın en olmadı sırayla söküp bakın sigortaları sigorta atmış dediğinize göre Kitapçığa da baktım tek bi yerde tavan aydınlatması yazıyordu. Ama o sigortaya başka şeylerde bağlıydı otomatik cam silme vs. Diğer herşey çalışıyodu. Yine de aynı amper başka yerden söktüm denedim olmadı malesef. O yüzden çaresiz kaldım ben de. Başka sorun olma ihtimali var mıdır diye düşündüm. Ya da etkileyen başka bir sigorta daha ? Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 Benim aracta da ic ambiyans aydinlatmasi var ama hic küllüğün orada yanan led yok. Torpidonun uzerinde var o orjinalinde geliyor ama Küllükte olanini görmemiştim Yorum bağlantısı
Fatih Karaman 17 Ekim 2015 Paylaş 17 Ekim 2015 Bardaklik cukurundaki kirmizi isikmi bahsettiginiz?bugun ayarlanabilir park modulu takildi.mavi led fiesta yazisiyla isikli kapi krom esigi takildi.o isik mavi olunca.pedal ustu ve torpido altindaki ambulleride mavi cok ledli ambullerle degistirdik.yaptik madem.tavan on ve arka aydinlatmalarida beyazlastiralim dedi.yukardan beyaz alttan mavi-beyaz arasi bir ton guzel oldu bence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts