İçeriğe Yönlendir

2014 Mercedes-Benz Sprinter 416 Cdi

Oğuzhan Demir

Recommended Posts

Oğuzhan Demir
(düzenlendi)

1 aydan fazladır şoförlüğünü yaptığım aracı sizlerde tanıyın istedim. (Araç benim değil :) )

2014 Mercedes-Benz 416 CDI (Ekstra uzun şase 22+1 koltuklu ama yer geniş olsun diye 2 tane söktüm) 

Kullanımı keyifli ve tatminkar, yalnız yakıt tüketimi şu an 100 km'de 15 lt'lerde. Sabah öğle akşam soğuk motor 4 km ile günde ortalama 20-25 km yol gidiyorum. Bazı evrak işleri bittiğinde şehir dışı turlarına başlayacağız, bu gün takograf taktık.

Araç kamyonet olarak alınmış, dizayn firması tarafından otobüse çevrilmiştir yani tüm aksesuarlar sonradan yapılma (krem rengi döşeme boyadır.

Esp, abs, asr gibi güvenlik özellikleri standart olarak mevcut. Dpf var. Klima ve navigasyonlu multimedya teyp sonradan takılma.

Gelelim teknik özelliklerine, yaklaşık 7,36 m uzunluğundaki aracın arka tekerleği 285 genişliğe sahip.

ng0DWCd.jpg

Sırada kendi çekimim fotoğraflar: Ön Tarafta televizyon var fakat onun resmini çekmemişim.

7oFMK9z.jpg

4bQ9RFa.jpg

eiQvdZw.jpg

Ekran bundan ibaret yol bilgisayarı yok, ekstradan sadece bakım için km bilgisi var.

Y3Z1mGT.jpg

Arka girişteki kutucuk buzdolabı.

WEMKLKJ.jpg

4euEpNG.jpg

Renkler birbirine girmiş, Arka tarafta mavi, kırmızı, yeşil ve beyaz olmak üzere 10 farklı yerde ışık seçeneği var.

yB7axAJ.jpg

Ben sadece beyaz olanı kullanıyorum.

LrgeB68.jpg

FvOdo8W.jpg

Şimdilik aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa cevaplamaya çalışacağım, yalnız belirtmek isterim ki bu aralar foruma pek giremiyorum.

Konu çok ciddi oldu sanki :)

tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 16
Yorum bağlantısı
Misafir

Allah öncelikle kaza bela vermesin sonra bol kazançlar nasip etsin :nazar: tam uzun yol arabası :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Iğdır - Ankara yapılır bununla Oğuzhancım:) Keyifle kullan insallah.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Kazasız belasız. İzmirden okul için Manisaya servisle gidiyorum bu tarz araçlarla gerçekten konforlular  :)  Tavandaki yıldızlar renk değiştirerek de yanabiliyor geceleri farklı bir ambiyans oluşuyor  :D

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Oğuzhan ışıklandırmaya da hayran kaldım doğrusu... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Allah kaza bela vermesin. :nazar: Horasan'dan geçiyor mu bu araç?

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Allah kaza bela vermesin. Yüce rabbim şahsınıza ait olanıda nasip etsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bende işe gidip gelirken, servis firması tarafından sağlanan hemen her model minibüsü kullandım. Sprinter lar genelde VW Crafter ile bir tutulurlar. Ancak yolcu açısından koltuk konforu Crafter'ların oldukça kötü. Sprinter 1 gömlek üstün.

Şimdiki servisimiz de sprinter. 246 bin km de. Bir sorunu yok. Eski servisimiz aynı modelin otomatik olanıydı. Otomatik bir minibüsde ilk defa yolculuk etmiştim.

Şimdikinde de vites değişim uyarısı var.

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Maşallah çok güzel Oğuzhan. Allah kaza bela vermesin. Göstergelerde maşallah yok yok ha herbişeyi koymuşlar.. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.. :nazar:  :nazar: Janjanlı, kımıl kımıl, civcivli bir araç olmuş..  :) Anahtarlık iyiymiş.  :good1:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Allah kaza bela vermesin Kardeşim. Bol kazançlar dilerim.

9 yıldır işime Sprinter ile gidip geliyorum. Çok iç içeyim, kendi arabamdan çok km yapmışımdır içinde :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hay maaşallah, çok güzel :nazar:  Sadece ön konsolu çok maun kaplamışlar tahtadan yapılmış gibi olmuş  :nea: bej rengi kalsaymış daha güzelmiş.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

kazasız belasız inşallah bizde de 316 sı var gerçekten güzel ve güven verici araç 11-12 litre yakıyo eski 415 ler acayip konforsuzdu arkada zıp zıp gidiliyodu kalın arka tekeri bulmak zordu bunlarda durum ne bilmiyorum 

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Arabanın içi Ankara gazinoları gibi mübarek. Dansçılar çıkacak sandım bir an :) ALLAH kaza bela göstermesin. Hayırlı ve bol kazançlar.

Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk

Allah kaza bela vermesin.Hep hayal ettiğim araçlar bunlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hay masallah, Allah yolunu acik, kazancini bol etsin abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Kazasız belasız günlerde kullanın bu arada bilmediğim için soruyorum 100 km de 15 lt normal bir değermi acaba bu tip araçlar için ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...