Cihan Beliceli 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Maşallah şiir gibi. Böyle ticari arabalara bayılıyorum. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Allah kaza bela vermesin kardeşim. Keyifli sürüşler, hayırlı işler, bol kazançlar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Kazasız belasız. Bir keresinde Kayseri seyehatimiz olmuş idi VW marka benzer bir araç ile, araç güzel konforlu idi ama pencere kenarında oturanlar ayvayı yedi, resmen dondular, yalıtım umarım araçta düşünülmüştür. Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Start stoplu olanı ile seyahat etmiştim konforu transitlere göre üst düzeyde. Bu donanım bunlarda standart mı? Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Maşallah doğru ellerde yazılım ve dpf çözümü islemleri ile çok ekonomik durumlara gelebiliyorlar.. Yorum bağlantısı
Necati Dur 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Minübüs olarak alınıp o elektirikçiye hiç uğramasaydı keşke bol kazançlar Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Maşallah, bol kazançlar Oğuzhan. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 30 Ocak 2015 Yazar Paylaş 30 Ocak 2015 (düzenlendi) Çok teşekkürler arkadaşlar. Iğdır - Ankara yapılır bununla Oğuzhancım:) Keyifle kullan insallah.Saygilarimla. Anlaşabilirsek haftaya Tekirdağ işi olacak ama şehir dışına patronlardan sıra bana gelmez Teşekkürler abim, saygılar bizden Tırlardan sonra kesmiyordur bu yahu Yok Sani buna daha alışamadım, sürekli şehir içinde tırdan uzunmuş gibi geliyor meret Kazasız belasız. İzmirden okul için Manisaya servisle gidiyorum bu tarz araçlarla gerçekten konforlular Tavandaki yıldızlar renk değiştirerek de yanabiliyor geceleri farklı bir ambiyans oluşuyor Bak bizimkini öyle yapmamışlar, kıskandım valla Allah kaza bela vermesin. Horasan'dan geçiyor mu bu araç? Teşekkürler Amirim, Tahmini sabah 8 civarında geçerim saat 5'te yola çıkıp Ağrı üzeri Erzurum'a geleceğiz sabah, Tur getireceğiz muhtemelen boş zaman olmayacak yoksa çayını içmeden bırakmazdım. Bende işe gidip gelirken, servis firması tarafından sağlanan hemen her model minibüsü kullandım. Sprinter lar genelde VW Crafter ile bir tutulurlar. Ancak yolcu açısından koltuk konforu Crafter'ların oldukça kötü. Sprinter 1 gömlek üstün. Şimdiki servisimiz de sprinter. 246 bin km de. Bir sorunu yok. Eski servisimiz aynı modelin otomatik olanıydı. Otomatik bir minibüsde ilk defa yolculuk etmiştim. Şimdikinde de vites değişim uyarısı var. Bizim koltuklar standart değil sonradan yapılma, kıyaslamak yanlış olur ama rahatlar. Vites göstergesi bizde de var. Maşallah çok güzel Oğuzhan. Allah kaza bela vermesin. Göstergelerde maşallah yok yok ha herbişeyi koymuşlar.. Amin, yok abi ya anca ışık var, yol bilgisayarı namına hiç bir şey Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.. janjanlı, kımıl kımıl, civcivli bir araç olmuş.. Anahtarlık iyiymiş. Amin, araba benim değil dedim bari anahtarlık benim olsun... Allah kaza bela vermesin Kardeşim. Bol kazançlar dilerim.9 yıldır işime Sprinter ile gidip geliyorum. Çok iç içeyim, kendi arabamdan çok km yapmışımdır içinde Amin. Ara ara chip düşünüyoruz, karar verirsek ve o tarafa gelirsek seni bilirim baştan diyeyim... Hay maaşallah, çok güzel Sadece ön konsolu çok maun kaplamışlar tahtadan yapılmış gibi olmuş bej rengi kalsaymış daha güzelmiş. Teşekkürler Abim, Aslı siyah üztüne krem boya birde maun, fazlalığı değilde, çoğu yeri yamuk yumuk takmışlar çok gözüme takılıyor 30 Ocak 2015 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 30 Ocak 2015 Yazar Paylaş 30 Ocak 2015 kazasız belasız inşallah bizde de 316 sı var gerçekten güzel ve güven verici araç 11-12 litre yakıyo eski 415 ler acayip konforsuzdu arkada zıp zıp gidiliyodu kalın arka tekeri bulmak zordu bunlarda durum ne bilmiyorum Konfor yönü güzel, millet körüklü sanıyor. Yakıt 15 litre çıkıyor bizde, sıfır arama sabah öğle akşam 4 km anca bu kadar yarın bir Erzurum yapacağız bakalım orda ne çıkacak. Arabanın içi Ankara gazinoları gibi mübarek. Dansçılar çıkacak sandım bir an ALLAH kaza bela göstermesin. Hayırlı ve bol kazançlar. Ah ah nerde o günler Amin. Kazasız belasız günlerde kullanın bu arada bilmediğim için soruyorum 100 km de 15 lt normal bir değermi acaba bu tip araçlar için ? Eskiden olsa normaldi ama yeni nesile göre fazla, fabrika verisi 9,2. Daride 5 tane karsan j10 var onlar 10-12 yakıyor. Bir arkadaşda fiat ducato var 6-8 yakıyorum diyor ama onun ki şehir içi sayılmaz. Tabi onların hiç biri yolda buna yaklaşamaz bile. Kazasız belasız. Bir keresinde Kayseri seyehatimiz olmuş idi VW marka benzer bir araç ile, araç güzel konforlu idi ama pencere kenarında oturanlar ayvayı yedi, resmen dondular, yalıtım umarım araçta düşünülmüştür. Arka camlar çift cam ve uzun yol otobüsleri gibi alttan kaloriferli, Isınma sıkıntısı yok. Motor tam ısınınca çok deli sıcak üflüyor. Start stoplu olanı ile seyahat etmiştim konforu transitlere göre üst düzeyde. Bu donanım bunlarda standart mı? Standart diye biliyorum. Mesafe çok kısa olduğundan aracı çalıştırır çalıştırmaz kapatıyorum, kaloriferi ne zaman kapatırsam onu o zaman açacağım Maşallah doğru ellerde yazılım ve dpf çözümü islemleri ile çok ekonomik durumlara gelebiliyorlar.. Dpf olayını araştırmak lazım, yazılım işini patronlara ince ince işliyorum Minübüs olarak alınıp o elektirikçiye hiç uğramasaydı keşke bol kazançlar Amin abi. Aslında dediğin gibi daha güvenli ve güzel bende öyle isterdim fakat böyle hem daha ucuza geliyor hemde çok müşteri topluyor. Millet sırf bu araba ile gezmek için gezi düzenliyor. Esp testi isteriz Abi cesaret edemedim daha, gözüme yüksek geliyor yan yatar diye korkuyorum Malum buralarda kar buz falan da yok diye Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Allah bol kazançlar versin kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Tam motokaravan salon salomanj yapmak için. 2019 da karavana dönüştürülebiliyor. Aklınızda olsun. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts