Rahmi topal 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Arkadaşlar 2005 mondeo benzin+lpg aracim bar aldığından beri bir tekleme problemi vardı buji buji kablosu ve bobin değişti sıkıntı çözülmedi öyle biniyordum bu arada lpg filitreyi degistirdim değiştirmez olaydim sonra ayar yapamadılar ve regülatör arızalı dediler onu da değiştirdik ama şimdi araç lpg daha fazla teklemeye başladı bu gün usta tam 3 saat uğraştı çözemedi bu arada serviste kompresör ölçümü de yapısı subablarda sıkıntı yok tek aklıma gelen bujileri lpg bosch bujisiyle birde orjinal buji kablosu almak istiyorum bir ümit düzelir diye ama burda fiatlar çok yüksek buji kablolarını internet ten nerden alabilirim adres verebilirmisiniz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Tekleme süreklimi yapıyor? Yani hangi durumda tekleme oluyor? Yorum bağlantısı
Rahmi topal 1 Şubat 2015 Yazar Paylaş 1 Şubat 2015 Sürekli yapıyor benzinde daha az ama lpg daha fazla Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Ateşleme sorunu. Bobin kablo ve buji takım halinde değişmeli. Bobin bosh olabilir buji kablosu Orjinali tek tek satılandan alın buji de kırmızı kutuda olandan değil o da tek tek satılandan ALIN derim. Yorum bağlantısı
Ahmet Hacıoğlu 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 lpg ayarı çok önemli . birde enjektörlere baktırın. Yorum bağlantısı
Rahmi topal 1 Şubat 2015 Yazar Paylaş 1 Şubat 2015 Ya adam gibi bir usta yok ki zorlamayla iş yaptiriyoruz mehmet bey tek tek satılan buji kapıları internet ten nerden alabilirim enjektör lere denir baktirayim tabi bakarlarsa Ahmet bey lpg ustasi adam 3-4 saat ayar icin uğraştı veya istanbula gidecegim en don çare Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Ya adam gibi bir usta yok ki zorlamayla iş yaptiriyoruz mehmet bey tek tek satılan buji kapıları internet ten nerden alabilirim enjektör lere denir baktirayim tabi bakarlarsa Ahmet bey lpg ustasi adam 3-4 saat ayar icin uğraştı veya istanbula gidecegim en don çare Tekirdağdasınız galiba. Kerem minazla görüşün. Yorum bağlantısı
Rahmi topal 1 Şubat 2015 Yazar Paylaş 1 Şubat 2015 Evet tekirdag çorlu dayim kerem bey anliyormu bu isletden Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Evet tekirdag çorlu dayim kerem bey anliyormu bu isletdenHayır. Kerem bey ford aracını daha önce bir ustaya götürüyordu. Olmazsa İstanbul'da Osman ustaya götürün. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Lpg nin markası nedir acaba? Atiker falan mı Atikerler e ayar tutturmak çok zor. Adam gibi ayar yapılırsa sıkıntı olmuyor ama yapmak mesele. Birde Mehmet abinin dediği gibi Orjinali bulmak çok önemli çünkü orjinal olmayan buji kablosu sokaga atılan paradan öte gitmiyor.Piyasada sahte ürün çok fazla. Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Buji kablosunun orjinali tek poşet içinde olan mı yoksa ayrı poşet içinde olan mı? Bu işin çok sahtesi var nasıl emin olabiliriz? Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Motocraft buji kablosu kirmizi kutuda satilir tek tek olmaz set halindedir ama bujiler tek tektir kablo 120 buji 40 tl dir yeni aldiginiz bujileri 0.9mm ye flash cakisiyla ayarlatin bunun yani sira hangi silindirde tekleme var onu tespit edin sonrasinda o silindirin bujisini sokup arac calisirken kompresorunu olcun soguk ve mars halindeyken sizi yaniltir mantikli dusunursek atesleme sistemi degismissiniz yakit regulator degismissiniz geriye kalan hava yani kompresyon dur piston ust ölü noktada 9 bar sikistirma yapmasi lazim en iyisi siz bi kargaburnu ile kendi isinizi kendiniz gorun arac lpg de calisirken emme manifolda giren lpg borularini sira ile sıkarak giren yakiti kesin ve 4 hortumun hangisi kisildiginda motor daha az sallaniyorsa ariza oradadir Yorum bağlantısı
Rahmi topal 1 Şubat 2015 Yazar Paylaş 1 Şubat 2015 Kadir kardes bu lpg ile soylediklerinizi usta hepsini yapti hatta lpg enjektorlerinide yenisi takti denedi sonuc ayni komresorle subablarida ölçüldü sikinti yok son olarak bir orjinal buji kaplosu ile bosch buji kaldi Marka atiker Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Bujiyi bosch yerine platinium deneyin Motocraft dedigim gibi aralik 0.9 peki hangi silindirde tekleme Yorum bağlantısı
Ahmet Hacıoğlu 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 benim bugüne kadar edindğim tecrübeler . lpg markası ne olursa olsun. onu iyi bir ayarcı ustaya yaptırmadığınız sürece problem çözülmez. yaptırdığımız ayarların hepsi yanlış . maalesef ülkemizde çok az usta var ayarı araç hareket halindeyken her hızda her viteste yapabilecek. devir dalgalanmaları titreme performans kaybı aşırı tüketim. bunların başını ayar çekiyor maalesef arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Rahmi topal 1 Şubat 2015 Yazar Paylaş 1 Şubat 2015 Ahmet bey doğru söylüyorsunuz da adam gibi bir usta yok elimizdeki en iyisine götürüyoruz Hangi silindirde olduğunu bildigimiz yok platinium marka ismimi Yorum bağlantısı
Ahmet Hacıoğlu 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 maalesef rahmi bey. ankarada bi usta var arkadaşımın götürdüğü ve anlat anlat bitiremediği lpg ustası. bende bir yolum düştüğünde ona gidicem nasip olursa. Yorum bağlantısı
Rahmi topal 1 Şubat 2015 Yazar Paylaş 1 Şubat 2015 Vallahi arabadan soğudum bu ustalar yüzünden Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Vallahi arabadan soğudum bu ustalar yüzündensorunlu araçların %80 i atiker lpg tesadüf un bukadari olmaz herhalde.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 emme manifo0ldundaki klapelerin durmuna ve sente ayarına baktırmanızı öneririm Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Geçen hafta kadar aracımda 3100 deviri geçmeme yada tekleme tarzı bir sorun vardı. Bu durum sadece LPG gerçekleşiyordu. Bir kaç sözüm ona LPG ustasına gittim. Yarısı regülatör yarısı da Bu BRC en dandik markası bundan oluyordur dedi. Çok güvendiğim birisinin tavsiyesi üzerine Mavi Denizlere gittim. Usta bilgisayara bağladı ne montajda nede regülatörde herhangi bir sıkıntı yok ancak aracın gaz ayarları çok bozuk dedi. Tüm ayarlar silinerek yeniden yüklendi. Regülatör basıncı artırıldı ve tam bir saat yolda üzerinde ayar yapıldı. Benzin değerleri ile gaz değerleri eşitlendi. Şu anda ne bir tekleme ne 3100 de gaz kesme nede 6000 devir de benzine geçme derdi kaldı. Yakıt değerleri kayda değer bir şekilde düştü. Bu yukarıda anlattığım durumların hiçbiri benzinde olmuyordu. 1 Yorum bağlantısı
Rahmi topal 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 İlker kardeş burda iki tane atiker servisi var iki sini toplasan bir usta etmiyor adam lpg beynini takıyor gaz kaçırıyormu diye kontrol etmiyor bu kadar beceriksiz adamlar düşün benim halimi büyük ihtimalle istanbula gideceğiz yapacak bir şey yok Yorum bağlantısı
Rahmi topal 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 arkadaşlar bu orjinal bujı kaplosu bulamadım bir türlü fiatı nedir nerden temin edebiliriz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Buji kablosunun orjinali tek poşet içinde olan mı yoksa ayrı poşet içinde olan mı? Bu işin çok sahtesi var nasıl emin olabiliriz?Orjinali tek tek poşet içinde satılıyor. Ayrı ayrı seri numarası var. Fiyatı 200-250 civarı. Piyasada bulmak zor. Parçacıdan rica ederek Otosandan getirtilebilir. arkadaşlar bu orjinal bujı kaplosu bulamadım bir türlü fiatı nedir nerden temin edebiliriz 1 Yorum bağlantısı
Rahmi topal 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 bunda focus yazıyor ama mondeo ya olurmu orjinali bu mudur http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=309#.VM8wbGisVUV Yorum bağlantısı
Recommended Posts