Rahmi topal 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 Tamam orjınal bujı kaplosunu buldum 170 tl http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=2358#. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hacıoğlu 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Tüm ayarlar silinerek yeniden yüklendi. Regülatör basıncı artırıldı ve tam bir saat yolda üzerinde ayar yapıldı. Benzin değerleri ile gaz değerleri eşitlendi. Şu anda ne bir tekleme ne 3100 de gaz kesme nede 6000 devir de benzine geçme derdi kaldı. Yakıt değerleri kayda değer bir şekilde düştü. Bu yukarıda anlattığım durumların hiçbiri benzinde olmuyordu. olay tamda bu işte. Yorum bağlantısı
Rahmi topal 3 Şubat 2015 Yazar Paylaş 3 Şubat 2015 Bosch buji siparişini verdim gelsin hemen deneyeceğim olmaz ise birde orjinal bujı kaplosunu alacağim ama bana göre buji bu işin %50 çözececek gibi inşallah yanılmam çünkü gaza sert bastığında araba tekliyor hafifi gazdan ayağını çekince tekme yok yani benzin veya lpg fazla gelince buji ateşlemede sıkıntı oluyor gibi Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Bosch buji siparişini verdim gelsin hemen deneyeceğim olmaz ise birde orjinal bujı kaplosunu alacağim ama bana göre buji bu işin %50 çözececek gibi inşallah yanılmam çünkü gaza sert bastığında araba tekliyor hafifi gazdan ayağını çekince tekme yok yani benzin veya lpg fazla gelince buji ateşlemede sıkıntı oluyor gibi Gaza sert basdığınızda tekliyorsa bence de buji kaynaklı. Yorum bağlantısı
Kadir Aydoğmuş 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Ilk yazdiginiz mesajda buji buji kablosu bobin degisti diyosunuz olmadi oyle kullandum simdide buji siparis ettim diyosunuz ilk anlattiginizla sonraki birbirini tutmuyo gibi bi kabloya 250 lira verilmez guzel abim paraniza yazik valla yakin olsan atlar gelir yapardim arabani Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Ilk yazdiginiz mesajda buji buji kablosu bobin degisti diyosunuz olmadi oyle kullandum simdide buji siparis ettim diyosunuz ilk anlattiginizla sonraki birbirini tutmuyo gibi bi kabloya 250 lira verilmez guzel abim paraniza yazik valla yakin olsan atlar gelir yapardim arabani Kırmızı Kutuda satılan motorcraft buji kablosundan 4 defa değiştirildiği halde tekleme sorunu çözülmeyip orjinal kablo alarak sorunu çözülen kişilerden biri Mehmet Özyürek. Yorum bağlantısı
Rahmi topal 3 Şubat 2015 Yazar Paylaş 3 Şubat 2015 (düzenlendi) Ilk yazdiginiz mesajda buji buji kablosu bobin degisti diyosunuz olmadi oyle kullandum simdide buji siparis ettim diyosunuz ilk anlattiginizla sonraki birbirini tutmuyo gibi bi kabloya 250 lira verilmez guzel abim paraniza yazik valla yakin olsan atlar gelir yapardim arabaniKadir kardesim allah razi olsun soylemen yeter özel serviste hepsi değişti doğru şimdi yeniden degistirecegim ne yapayim lpg ayarinda tamam ama önce ben şu sikintilari bir halledeyim sonra sira ona gelecekKırmızı Kutuda satılan motorcraft buji kablosundan 4 defa değiştirildiği halde tekleme sorunu çözülmeyip orjinal kablo alarak sorunu çözülen kişilerden biri Mehmet Özyürek.Mehmet öğretmenim şu buji yi bir değiştireyim sonra onuda degistirecegim. insallahAyrica bu gün çorlu daki bosch car servisine gittim tam trakya ya has bir servis adamlar tok eyvallahi yok kimseye 3 Şubat 2015 tarihinde Rahmi topal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Rahmi topal 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 İyi aksamlar arkadaşlar aldigim bosch buji gelmişti bu gün sanaide degistirdim tekleme yook allaha şükür buji kablosuna da fiat aldim 150 tl dediler ellerinde yokmuş ilk firsatta onu da degistirecegim 1 Yorum bağlantısı
Rahmi topal 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 İyi aksamlar arkadaşlar aldigim bosch buji gelmişti bu gün sanaide degistirdim tekleme yook allaha şükür buji kablosuna da fiat aldim 150 tl dediler ellerinde yokmuş ilk firsatta onu da degistirecegimBütün formdaslara teşekkürler yardimlar için 1 Yorum bağlantısı
Rahmi topal 1 Mart 2015 Yazar Paylaş 1 Mart 2015 Arkadaşlar bu gün yine ayni sorun baş gösterdi yeni bir eve bakiyoruz bunun için Çorlu gittik yaklasik 20 km duz yolda gittim hic bir sikinti yoktu sonra sehir icinde dur kalk biraz dolaştık tam bu sirada araba gaz yememe vasladi ve asiri bir tekkeme arkasindan ariza isgi yandi birde ariza isigi bazen surekli yandi bazan yanip yanip söndü son çare buji kaplolarini degistirecegim baska care kalmadi Yorum bağlantısı
Rahmi topal 2 Mart 2015 Yazar Paylaş 2 Mart 2015 Arkadaşlar bu aşagıdaki bobinlerden bosch alacaktım ama satıcı benden şase numarasını sitedi birde lpg varmı diye sordu ben evet dedim bana bunu almımı söyledi ben de onu aldım http://www.yedekparcaford.com/?urun-12145-mondeo-2-0-benzinli-145ps-atesleme-bobini-2001-2007-ford http://www.yedekparcaford.com/?urun-6297-mondeo-2-0-benzinli-2003-2007-atesleme-bobini---boschbuda bosh olan Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 2 Mart 2015 Paylaş 2 Mart 2015 Arkadaşlar bu aşagıdaki bobinlerden bosch alacaktım ama satıcı benden şase numarasını sitedi birde lpg varmı diye sordu ben evet dedim bana bunu almımı söyledi ben de onu aldım http://www.yedekparcaford.com/?urun-12145-mondeo-2-0-benzinli-145ps-atesleme-bobini-2001-2007-ford http://www.yedekparcaford.com/?urun-6297-mondeo-2-0-benzinli-2003-2007-atesleme-bobini---boschbuda bosh olan Rahni bey ilkini mi aldınız ? Yorum bağlantısı
Rahmi topal 3 Mart 2015 Yazar Paylaş 3 Mart 2015 Bu gün aldigim bobin i taktirmak icin ozel ford servisine gittim birde orjinal buji kaplosu doylemistim ford servisine getirdikleri kutu içinde getirdiler bumu orjinal buji kaplosu dedim evet dediler bende bunun orjinal olmadigini tek tek satiliyormus dedim adam mumkun değil orjinal bu dediler bende buji kaplosunu almadim simdilik bobin değişmesi sonucunda sikintilar gitti ordan baska bir servise gittim oraya da sordum buji kaplosunu sordum adam elimde yok getirteyim dedi fiatini sordum 350 tl dedi ayrica bu tektek buji kaplosu olmadigini bunlari size kim söylüyor diye de bana selzeniste bulundu.Bu adamlar nasil ford servisi insanlarin sikintilarini nasil çözüyor lar anlamak cok zor değil allah yardimcimiz olsun Yorum bağlantısı
Rahmi topal 3 Mart 2015 Yazar Paylaş 3 Mart 2015 Arkadaşlar orjinal buji kaplosuda budur herhalde bunuda alip kendim degistirecegim http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=2358 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Arkadaşlar orjinal buji kaplosuda budur herhalde bunuda alip kendim degistirecegim http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=2358Yok diyene bu Kapağı gösterin. Siz alacaksanız arayıp Konuşun ve Aracın şase numarasını verin. Yanlışlık Olmasın. Yorum bağlantısı
Rahmi topal 3 Mart 2015 Yazar Paylaş 3 Mart 2015 Ford monde diye yaziyor siparis verirken sorarım Buji kaplosunu bobine takarken sira si varmidir acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mart 2015 Paylaş 3 Mart 2015 Ford monde diye yaziyor siparis verirken sorarım Buji kaplosunu bobine takarken sira si varmidir acaba Sökerken tek tek söküp söktüğünüz kabloya denk kabloyu takıp sonra diğerini sökersiniz. Yani 4 aynı anda sökmeyin. Yoksa karıştırırsınız [emoji5]️ Yorum bağlantısı
Rahmi topal 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 Ya arkadaşlar bobin buji buji kaplosu orjinali ile değişti motor sesi eskikine göre hissedilir sekilde azaldı performans da bir iyileşme fark ettim ama ben hala tekleme hissediyorum başka ne olabilir acaba Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Ya arkadaşlar bobin buji buji kaplosu orjinali ile değişti motor sesi eskikine göre hissedilir sekilde azaldı performans da bir iyileşme fark ettim ama ben hala tekleme hissediyorum başka ne olabilir acaba Benzinde nasıl onda tam olarak var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Benzinde de varGaz kelebeği temizlettiniz mi? Yorum bağlantısı
Rahmi topal 13 Mart 2015 Yazar Paylaş 13 Mart 2015 Yok temizletmedim ama bunu yapabilecek bir yer de yok Gaz kelebeği ni sokmeden yapabilirmiyim araç uzerinde Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Bilemiyorum. Sorun ondan olduğunu düşünmüyorum. Başka birşey için sordum. Temizlenmediyse sorun yok. Peki araç teklemeyi nasıl yapıyor. Hangi devirde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts