lokman karataş 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Merhaba arkadaslar benim sorunum km gostergem ---- bu sekilde oluyor ibreler calismiyor ariza lambalari yanik kaliyor icine su kacti diye goturdum araci daha beter ettiler simdiye kadar beyin sokulup tamir ettiler olmadi panele giden kablo ve soketler degisti olmadi sarj dinamosunu soktu cikma takti gene ayni sorun allah rizasi icin sorun nerde bilen varsa soylesin mugla marmaristeyim marmaris sanayisi cok kotu bilen yapan yok http://hizliresim.com/gnVpm3 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 hiz gostergesi sifira dusuyoraa eher hiz sensoru baska yerde sorun aramayin Yorum bağlantısı
Mehmet Akın Çakar 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 İşte böyle kör cahil usta kılığında yamyamlar, arabaların anasını ağlatıyor. İnsan biraz kendini geliştirir araştırma yapar okur öğrenir. Ben bile neredeyse onların bildiğinin iki katını biliyorum. Sorun ise km hız sensörü değiştirin %99 düzelecek tabi başka biyerini bozmadılarsa Yorum bağlantısı
Yasin Çalışkan 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 kesinlikle hız sensörü başımıza gelmişti 90 liraydı üç yıl önce Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Orjinalinin fiyatı 150 tl civarı. Yan sanayi 50-60 tl olanlara bakmayın, 2 ay içinde tekrar arıza yapar. Yorum bağlantısı
lokman karataş 2 Şubat 2015 Yazar Paylaş 2 Şubat 2015 hiz sensoru sadece km gostermezse yapar dedi usta sokmedikleri yeri kalmadi arabami hasat ettiler regulator hata veriyir dedi cikma dinamo takti gene ayni hatayi veriyor baska ustaya goturdum bugun araba orda kaldi bakalim sorunu neymis komple bakimdan gecirecem dedi Yorum bağlantısı
Yasin Çalışkan 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 (düzenlendi) sorun beyin kaynaklıda olabilir geçmiş olsun servise götürün bence. 3 Şubat 2015 tarihinde Yasin Çalışkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
lokman karataş 5 Şubat 2015 Yazar Paylaş 5 Şubat 2015 sagolun yasin bey goturdum sanayide yapamadilar beyinde catlak lehimlenecek yer olabilir diye actirmadim muglada ford ana servisine goturecem simdilik o sournu yapmadi dun bugun yine calistiracam beklicem iptal ettim randevuyu yaparsa goturecemquote name="Yasin Çalışkan" post="2596241" timestamp="1422952051"] sorun beyin kaynaklıda olabilir geçmiş olsun servise götürün bence. Yorum bağlantısı
lokman karataş 19 Şubat 2015 Yazar Paylaş 19 Şubat 2015 varmı bi gelişme merakettim. hayir digeride yapamadi nasil yapacaz bunu Yorum bağlantısı
Yasin Çalışkan 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 hayir digeride yapamadi nasil yapacaz bunu geçmiş olsun beyin kaynaklı olabilri sorununuz umarım hallolmuştur.Merkalada takip ediyorum Yorum bağlantısı
cihan kale 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Geçmiş olsun.İnanın şu forumlar ben ustayım diye geçinen bir sürü şaklabandan daha verimli.Ustanın en tehlikelisi de bir şey bilmemesine rağmen biliyormuş gibi davrananıdır. Çoğu parçacılarla ortak çalışır.İşini adam gibi yapan,müşterisine değer veren sadece emeğinin karşılığını alma gayretinde olan ustalara selam olsun. 2 Yorum bağlantısı
Suat Sözbir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Sn Karataş geçmiş olsun.. Aynı durum, benim 2004 Collection HB.' de de bazen oluşuyor.. Şu anda da oluşmuş durumda.. Aynen ikinci mesajda görünen fotoğraftaki gibi.. Göstergeler, ikaz ışıkları, ibreler ara-sıra sapıtıyor, ara-sıra düzeliyorlar.. Sadece hız göstergesi değil, şarj lambası, motor yağ göstergesi ve diğer lambalar da ara-sıra yanıp-sönüyor.. Danıştığım ustam, ''uzun zaman kullanılmayan araçlarda bu tip arızalar oluşabiliyor'' dedi. Benim araç için doğru olabilir.. Aracımı seyrek kullanıyorum.. Ama, daha mantıklı bir açıklama olmalı.. Son durumu paylaşırsanız memnun olurum.. Kolay gelsin.. Yorum bağlantısı
Suat Sözbir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Focus I sahibi arkadaşlar, bu arıza ile karşılaşıp da çözüm bulan üye yok mu acaba?.. Sadece Lokman Bey ile benim araçta mı oluştu acaba bu arıza?.. Yorum bağlantısı
lokman karataş 24 Mart 2015 Yazar Paylaş 24 Mart 2015 benim sorun arada sirada devam ediyor bende seyrwk kullaniyorum arqci zaten 16 gunluk yillik izinden geldikten sonta yapti 1 hafta yapmiyor 1 gun yapiyor arada kafayi yicem yokmu sorunu cozen uzun sure yoktum kusura bakmayin Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 benim sorun arada sirada devam ediyor bende seyrwk kullaniyorum arqci zaten 16 gunluk yillik izinden geldikten sonta yapti 1 hafta yapmiyor 1 gun yapiyor arada kafayi yicem yokmu sorunu cozen uzun sure yoktum kusura bakmayin hız sensörünü değiştirdinizmi? "ustaların" sözüne bakıyorsanız hala bişey diyemem orda sadece denenecek denemekten zarar gelmez düşüncesindeyim herşeyi sensöre bağlamışlar ford mühendisleri devri bile ordan alır.. Yorum bağlantısı
Sefa Emektar 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Yaklaşık 1 haftadır bu sorun bende de oluyor. hareket halinde giderken km ibresi sıfırda oluyor Ve resimdeki gibi km paneli göstermeyip çizgiler oluşuyor.Sonra birden ibre normale gelip kac km gittigimi gösteriyor düzeliyor. Son 2 gündürde bununla beraber arıza lambası yanıyo sönüyo. Yarın ustaya götürmeyi düsünüyorum. Sizce tek sorun hız sensörümü diosunuz?? Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 (düzenlendi) Akü bitmeye yaklaşırken bu tip bir arızalar verebiliyor. Akü voltajlarını ölçtürüp, akünüzü kontrol ettirmenizi öneririm.. 20 Mayıs 2015 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yunus Tuna 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Orjinalinin fiyatı 150 tl civarı. Yan sanayi 50-60 tl olanlara bakmayın, 2 ay içinde tekrar arıza yapar. Arkadaşlar merhabalar aynı sorun bende de var bi ara geçti sanmıştım, bir kaç ay yapmadı şimdi yine yapıyor. Benim kafama takılan işçilik ne kadar alıyorlar? Ayrıca bu parça şanzımanın içindeymişbunun için şanzımanı açınca tekrar yağ koyması gerekır mi ve bu yağda ayrı bi ücret alınır mı? Yeni baskı balata değişimi yaptırdım. kafam karıştı o yüzden yaptırmadım duruyor. sonuç olarak yaptıran varsa; parça+işçilik+yağ vs. herşey dahil kaça maal oldu ve ne işlem yapıldı yazabilirmi. Yorum bağlantısı
tarık karataş 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 Arkadaşlar bildiğim kadarıyla hız sensörü benim aractada aynı sorun var orjinal bi hız sensörü takılması gerekiyormuş yan sanayi ürünler 2 saat bile aonra bozulma yapıyormuş diye duydum Yorum bağlantısı
Hakan Berber 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 hocam peki abs+ elfireni simgeleride aynı anda yanıyorsa nasıl olacak Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Abi aynı sorunu bende yaşıyorum ama benımkı bıraz farklı bende hersey okey araba 500 mt de 100 m yazıyor hız gostergesı calısmıyor ben hız sensorunu değiştirdim komple tesısata baktırdım hıc bı sıkıntı yok ama hala calısmıyor şanzuman dedı bı kac yer bılmıyorum ne yapıcam Yorum bağlantısı
Recommended Posts