İçeriğe Yönlendir

Uzun Yol İçin Araç Tavsiyesi

Fikret Erdinç

Recommended Posts

Fikret Erdinç

Arkadaşlar şuan mevcut aracım w140 kasa S320Long. Ne yazıkki hevesim kaçmıyor canavarımdan satarak hevesimi köreltmek istiyorum. Yakıtına verdiğim parayla bi w140 daha alırdım :crazy:

Artık daha ekonomik olsun istiyorum. Tabi 3.2den direk 1.6 ya gecilmez. 2000-2500 motor aralığında bişeyler istiyorum. Bütçemi 30bin (yaza büyük ihtimalle düğünüm var o yüzden bütçeyi kıstım ama güzel fırsat araç olursa 35-40 hatta daha yukarılarınada çıkabilir) olarak düşünüyorum.

Kullanım amacım uzun yolda keyif almak. Şehir içinde zaten elimize geçen araçları kullanıyoruz. Hani dengi araçlardan tokat yemeyecek, yol tutuşu en azından espsiz mondeo3 gibi olan bi araç var mı.

Not:Binek olsun arazi düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

2008 2.0 tdci tren mondeo 35 bine bulursunuz. Uzun yolda s320den aşağı kalmaz.

Yorum bağlantısı
Fikret Erdinç

Honda Accord 2.4... 

Kağıt üzerindeki gibi gitmiyor hantal o sürdüm. Aynı vergi dilimindeki 3 veya 5 serisinin 2500 motorunu almak daha mantıklı değil mi sizce ?

Hele hiç D segmenti görüntüsü yok ölümüne malzemeden çalma kokuyor araç direksiyonu olsun jantları olsun ne bileyim C diye yapıp D ye çevirmişler gibi sanki.

2008 2.0 tdci tren mondeo 35 bine bulursunuz. Uzun yolda s320den aşağı kalmaz.

Birkaç link alabilir miyim acaba ?

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin
(düzenlendi)

mercedesten sonra binebileceğiniz araç yine bir mercedes olur heralde, paranıza göre  98-99  w210 e 200 komprosor ama 2000-2002 arası bir harika...

tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Önce  uygun bir rakama  bulunabilirse mondeo alınır. :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-masrafsiz-sinifinin-en-dolusu-aile-otomobili-197055913/detay

sonrasında 4 jant  4 lastik ve yay ile yola devam edilir.İhtiyaç halinde chip tuning ile 180 hp ye çıkartılabilir.görüntü bu şekilde olur. :biggrin:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-farkli-olmayi-secenler-196418045/detay

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hiç düşünme; A6 2.7 T bi turbo quattro.  Tek geçerim

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Yaşı büyük ama bütçeleri küçük :)

189717900

179317590

Yorum bağlantısı
Fikret Erdinç
(düzenlendi)

Sadece temiz. Başka 1 artısı yok. W140'tan sonrayı geçtim...

Analog klima kumaş koltuk göğüs bomboş.

Elegance işaretlemiş ama araç classic galiba.

Veeee 136bg yütürmez bu arabayı içer içer gitmez kompressorsuz.

Üstüne üstlük birde LPG yok.

Vee 37bin istemiş.

Vee değişensiz boyasız bilde değil görüntü temiz.

tarihinde Fikret Erdinç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fikret Erdinç

Yaşı büyük ama bütçeleri küçük :)

189717900

179317590

Bunlardan 2-3 tane mi alayım ? :crazy:

Yıldızdan sonra bunlar ağlatır :(

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

Minyatür w140 derim yani w202 c200 kompresör

tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fikret Erdinç
(düzenlendi)

Minyatür w140 derim yani w202 c200 kompresör

2000 motor 192 beygir ve hafif kasa. Çok güzel hiç aklım gelmemişti şimdi baktımda çok güzeller gerçekten.

Yol tutuşu nasıldır acaba bilginiz var mı ?

tarihinde Fikret Erdinç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

2000 motor 192 beygir ve hafif kasa. Çok güzel hiç aklım gelmemişti şimdi baktımda çok güzeller gerçekten.

Yol tutuşu nasıldır acaba bilginiz var mı ?

Ben önden çelerli den geçince biraz tedirgindim ama iyi 2000 modellerde esp de var. Yakıt olarak Lpg de şehir içi 12 falandı tüketim. Kasko yapılabilirliği yaştan dolayı zorlaşıyor diye ben w203 lere yöneldim. Ama onlarda da elektronik fazla ve güçleri genelde zayıf

W140 ile w202 aynı mantıkla üretilmiş arabalar Elegance ve paketli olursa s serisi sürücü için aranmaz sadece arka koltuk dar. Hatta w202 daha zevkli küçük olduğu için şehir içinde

Yorum bağlantısı
Fikret Erdinç

Ben önden çelerli den geçince biraz tedirgindim ama iyi 2000 modellerde esp de var. Yakıt olarak Lpg de şehir içi 12 falandı tüketim. Kasko yapılabilirliği yaştan dolayı zorlaşıyor diye ben w203 lere yöneldim. Ama onlarda da elektronik fazla ve güçleri genelde zayıf

W140 ile w202 aynı mantıkla üretilmiş arabalar Elegance ve paketli olursa s serisi sürücü için aranmaz sadece arka koltuk dar. Hatta w202 daha zevkli küçük olduğu için şehir içinde

aynen öyle, w140la şehir içi zevkli olmuyor makasa girmek için 2 arabalık yer gerektiriyor vs. vs.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Tombalayi kazanan Murat Celik bey. Onu dinleyin, diger kullandiginiz araclari 1 ayda unutursunuz.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

S-Max cok iyi bir arac ama uzun yol araci olarak A6 gibi modellere kafa tutamaz. Aerodinamikten kaybediyor ciddi sekilde. Yoksa ileride alacagim aractir S-Max coluk cocuga karisinca. :)

Yorum bağlantısı
Fikret Erdinç

Konu uzun yol ise almancılardan kopye çekin. Görüntü, karizma, hacim, performans, spor kullanım, yol tutuş ne ararsan var. Chipleyince 185 hp, 410 tork oluyor. Benim diyen araca otobanda nal toplatır. Tabii ki S-Max

yetersiz değil mi sanki ? ağır bir araç :'(

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

O yeni E kasa ya en zayif motorluymus ya da surucu yaristiginizi bilmiyormus Sefa abi. :D

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Hiç düşünme; A6 2.7 T bi turbo quattro. Tek geçerim

Abi bu araçlar benim de aklımı kurcalıyor ama ne gördüm ne bindim ne duydum. Sıkıntı çıkarırlar mi nasıldır bilgin var mı ?
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Şanzımanı sağlam olsun motor da üfleme olmasın. isterse 400 bin de olsun zevkle binilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...