Fikret Erdinç 5 Şubat 2015 Yazar Paylaş 5 Şubat 2015 Bundan sonra yeniden bir yıldız ya da tek çare => http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-cok-temiz-orjinal-2004-audi-a6-otomatik-f1-vites-full-193411597/detay 2.0 130 bg onun yerine 1.8T alırım hem 0/100 hem top speed hem ara hızlanmalar daha iyi olur hemde daha az vergi ve yakıt..... Sizce daha mantıklı değil mi ? Önyargııı Kapıştığı yeni E serisiyle 190'lı hızlarda tampon tampona giderken, rampa tırmanmaya başlandığında yol vermek zorunda bırakan, rampa bitmeye yakın arayı epey açan bir araca ben ağır dersem çarpılırım w124, w210, ve w211 kasaların 2000 motor 136bg kompressorsüz modelleri için çok normal hatta o hızlara kalmadan üstünden atlayıp gitmesi lazımdı. Haa eğer E serisinin kompresörlerini kovaladıysanız hiçbir güç beni buna inandıramaz! veya W212nin makyajlısı (son kasa e180) 1.6 156bg modeli kovaladıysanız utanmanız bile lazım üstünden atlayıp gitmedin lazımdı. Abi bu araçlar benim de aklımı kurcalıyor ama ne gördüm ne bindim ne duydum. Sıkıntı çıkarırlar mi nasıldır bilgin var mı ? Bu araç alınmaz, 2.7 vergisi verdikten sonra 3.0 motor arabaya binerim ara motorla uğraşmam. mondeoooo Keşkeee 2.0TDCI'nin ghia X modeli yok, 2.0 145bg yetersiz (1.8T passat daha seri ve vergisi az), yeni kasanın 2.0TDCI'lerinin modelden yükselen vergisi yerine modelsiz bi 5.30 tercih ederdim. Mk3 kasa TDCI manuel ghia x bulursam kesinlikle kaçırmam) Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 ghia x cok nadir de tdci ghia temiz alinir performans olarak da tatmin eder bence Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Dizelde ghia'ya kadar var diye biliyorum. Ghia X benzinlilerde var genellikle. Yorum bağlantısı
Fikret Erdinç 5 Şubat 2015 Yazar Paylaş 5 Şubat 2015 ghia x cok nadir de tdci ghia temiz alinir performans olarak da tatmin eder bence manuel olmazsa olmaz jatcoya ısınamadım akıllı görünümlü bi şanzuman Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Dizelde ghia'ya kadar var diye biliyorum. Ghia X benzinlilerde var genellikle. var ama cok nadir var dizel ghia x manuel olmazsa olmaz jatcoya ısınamadım akıllı görünümlü bi şanzuman tdci manuel 6 ileri dusun abi. performansi da daha iyidir otomatige gore Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 manuel olmazsa olmaz jatcoya ısınamadım akıllı görünümlü bi şanzumanMondeo alacaksanız 17" jantı deri koltuğu ve Isıtması yoksa o araç boştur. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 (düzenlendi) var ama cok nadir var dizel ghia x tdci manuel 6 ileri dusun abi. performansi da daha iyidir otomatige gore mk3 kasanın dizel motorunda kullanılan enjektör kalitesi veya markası ile mk4 dizeli arasında fark var mıdır? mk3 mk4 kadar sağlam mıdır motor bakımından? 5 Şubat 2015 tarihinde Erdem Çağla tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 mk3 kasanın dizel motorunda kullanılan enjektör kalitesi veya markası ile mk4 dizeli arasında fark var mıdır? mk3 mk4 kadar sağlam mıdır motor bakımından? mk3 dizeli duzgun kullanip ciddi sorun yasayan ben hic duymadim abi saglam motordur. Forum olarak da sevilen bi model mk3 tdci yalniz imkan varsa kesinlikle mk4 dizel der ikisini de kullanan abilerimiz Yorum bağlantısı
Fikret Erdinç 5 Şubat 2015 Yazar Paylaş 5 Şubat 2015 Mondeo alacaksanız 17" jantı deri koltuğu ve Isıtması yoksa o araç boştur. Biliyorum hocam, yinede teşekkürler. Dizellerde 1-2 tane gördüm onlarda manuel değildi Uzun yolda "Deri koltuk" şart. Kumaştada terliyoruz, deridede, alcantradada, ha biraz ha ha biraz fazla, aynen öyle deri koltuksuz arabaya full denmez. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Hatta şunu diyebiliriz, deri yoksa çöptür o araba. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Büyük bir dizel motor uzun yolda çok keyifli olur. Düşük devirde yüksek hızda gitmek, yüksek tork keyif verir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Hatta şunu diyebiliriz, deri yoksa çöptür o araba.Deri varsa Isıtma Olmalı. Mondeo ise o berbat 16" jant olmamalı 17" orjinal x paket jantı Olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Deri varsa Isıtma Olmalı. Mondeo ise o berbat 16" jant olmamalı 17" orjinal x paket jantı Olmalı. Katılıyorum, bunlar yoksa çöp zaten. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Katılıyorum, bunlar yoksa çöp zaten.Olmayan düşünsün [emoji23]Bende tırt ov benzinli olsa da yukarda saydıklarım var [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Deri varsa Isıtma Olmalı. Mondeo ise o berbat 16" jant olmamalı 17" orjinal x paket jantı Olmalı. Olsun en azından bunlar var Benzinli otomatik de çöp [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Fikret Erdinç 5 Şubat 2015 Yazar Paylaş 5 Şubat 2015 Hatta şunu diyebiliriz, deri yoksa çöptür o araba. Çöp demeyelim hocam kumaş koltuklu ne canavarlar da var ama deri iyidir ya. Büyük bir dizel motor uzun yolda çok keyifli olur. Düşük devirde yüksek hızda gitmek, yüksek tork keyif verir. Bu fiyatlara uygun bi +2.0 dizel var mı ? Deri varsa Isıtma Olmalı. Mondeo ise o berbat 16" jant olmamalı 17" orjinal x paket jantı Olmalı. 16 jantı güzel değil hocam 17 olan maşallah. X paket olmalı yoksa çok sade oluyor vs. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Olsun en azından bunlar var [emoji23][emoji23][emoji23] abi hem benzinli ov hem trend olanlar napsin Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Uzun yol...mevzuysa ...deli parada yoksa... Mk4 mondeo selective...haa çoluk çocuk falan diyen olursa S max ...Glaxy...diğer seçenekler... 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 Benim araçta hepsi var ancak sanrouf yok ozaman benimkide çöp. Evet evet çöp . 3 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 Hocam at çöpe gitsin. Yalnız, ne zaman atacağını ve hangi çöplük olduğunu özelden yazarsan... Size hemen özelden yazarım nedemek. Çöp sonuçta. [emoji2] [emoji2] Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 bir arabada düşünebileceğiniz ne varsa olan bir modelden sonra ne yazılsa eksik olan bir yönü olacaktır. illaki lakin muadili olarak bakım ve işletimi yönünden tüm arkadaşların dediği gibi bende mondeo tavsiye ederim ama farklı olmak ve fark edilmek istiyorsanınız. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-ozkul-oto-dan-jaguar-x-type-executive-dizel-199824963/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-kacirilmiyacak-firsat-uygun-fiyat-ve-takas-olabilir-2.5-sport-197924392/detay Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 bir arabada düşünebileceğiniz ne varsa olan bir modelden sonra ne yazılsa eksik olan bir yönü olacaktır. illaki lakin muadili olarak bakım ve işletimi yönünden tüm arkadaşların dediği gibi bende mondeo tavsiye ederim ama farklı olmak ve fark edilmek istiyorsanınız. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-ozkul-oto-dan-jaguar-x-type-executive-dizel-199824963/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-kacirilmiyacak-firsat-uygun-fiyat-ve-takas-olabilir-2.5-sport-197924392/detay Jaguar çok güzel ama o arabanın 245.000 kmye kadar nasıl kullanıldığını kaç defa el değiştirdiğini motorun durumunu vs. bilemeyiz. 245.000 deki motor gerçek gücünün % 70-75 ini anca veriyordur bakımları - arızaları çok düzgün yapılmadıysa. Bu da performansa olumsuz etki yapar. Ayrıca olası bir arızafa yedek parçalarına arabanın %20 parasını bayılmak da adamı sarsar. Yorum bağlantısı
Fikret Erdinç 6 Şubat 2015 Yazar Paylaş 6 Şubat 2015 bir arabada düşünebileceğiniz ne varsa olan bir modelden sonra ne yazılsa eksik olan bir yönü olacaktır. illaki lakin muadili olarak bakım ve işletimi yönünden tüm arkadaşların dediği gibi bende mondeo tavsiye ederim ama farklı olmak ve fark edilmek istiyorsanınız. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-ozkul-oto-dan-jaguar-x-type-executive-dizel-199824963/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-kacirilmiyacak-firsat-uygun-fiyat-ve-takas-olabilir-2.5-sport-197924392/detay 2.5 olan alınıp kaplatılırsa iyi olur sanki ? Gidişi nasıldır yol tutuşu nasıldır acaba ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts