İçeriğe Yönlendir

G1Wc Araç Içi Kamera Montajı (Yardım)

A.Rahim Filizel

Recommended Posts

A.Rahim Filizel

Arkadaşlar 2005 cmax ghia aracıma araç kamerası bağlamak istiyorum. Fakat sanırım çakmak girişleri kontak kapandıktan sonrada çalışmakta. Araç kamerası kullanan arkadaşlar acaba nasıl bir montaj yaptılar kamerayı nereye taktılar enerjiyi nerden aldılar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

merhaba ben kullanırken olgun beyin bana verdiği kameranın adaptörü üstünde bir düğme var basınca enerjiyi veriyor, basınca kesiyor böle bir adaptörle yine çakmalığı kullanabilirsiniz ben hali hazırda hala öyle kullanıyorum çok pratik araca bindiğimde açıyorum indimde kapatıyorum  toplam 2 saniye

Yorum bağlantısı
Mehmet Fatih Bayrak

bende çakmaklığa bir anahtar bağladım şimdilik ordan aç kapa yapıyorum ama en kısa zamanda çakmaklığı kontağa bağlatacam.

Yorum bağlantısı
Kemal Arslan

Ben de G1W-C aldım. Çakmaklıklar dediğiniz gibi olduğu için  araç için 4 portlu usb çevirici aldım gelmesini bekliyorum. prt başına 1 - 1,5 A veriyor. Bununla montaj yaptırıcam. Araç çalışınca çalışacak kapatınca kapanacak. Tak unut olacak tam.

Bir kaç arkadaşta usb çoklayıcı alıp onu sigorta panelinden uygun bir yerden elektrik alarak aynı şekilde yapmış. 

Montaj işini yaptırınca resimleri paylaşırım eğer isterseniz. 

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ben arka kolçağın içinde ki çakmaklığı kontağa bağlattım. Araç kamerası kontağı açınca başlıyor kapatınca duruyor. 

Yorum bağlantısı
A.Rahim Filizel

Ben arka kolçağın içinde ki çakmaklığı kontağa bağlattım. Araç kamerası kontağı açınca başlıyor kapatınca duruyor. 

Hocam servise yaparlarımı o işlemi

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Hocam servise yaparlarımı o işlemi

Serviste degil ama isinin ehli bir ford elektrikcisinde yaptirdim. :)
Yorum bağlantısı
A.Rahim Filizel

15 dk. sonra elektriği kesiyor bende araba.

Hangisi hocam arka koltuktakine takmıştım. 1 saat sonra baktığımda hala çalışıyordu. Ön Çakmaklığamı taktınız onu denemek lazım birde

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...