İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam Fabia

Mesut Dumlupınar

Recommended Posts

Mesut Dumlupınar

Evet malum geçen hafta focusu satmıştım. Araç arayışı çok sıkıntılıydı, 3 tane arabayı saat farkıyla kaçırdım. Derken araba aradığımı bilen bi akrabam aradı beni ve falan falan ilana baksana dedi. Hiç aklımda olmayan bir arabaydı aslında 2013 Skoda Fabia 1.2 Elegance modeliydi. Açtığım gibi kapattım ilanı bu ne be dedim. Sonra tekrar açtım bi daha baktım bi daha kapadım :) sonra 100 kişiye sorduk herkes alınır deli misin dedi :) gittik aldık iyi de yapmışım araba 10 numara.

1.2 olduğu için çekmez falan dedim ama yanılmışım araba iyi gidiyo. 150 km yol yaptım aldıktan sonra eve gelmek için 30 lira yaktı (4,45 benzinin litresi). Şu anda şehir içi karma 5,6 ortalamada geziyorum. Araba dolu bir araba yol bilgisayarı özellikleri çok hoşuma gitti. 38000de ve geçmişi temiz hasarı boyası falan yok. Halojen de olsa farlarının mercekli olması hoşuma gitti :)

Şehir içi kullanmak için açıkçası bu kalitede bir araba aldığım için mutluyum tavsiye ederim.

9b7d18cb4ac01330282c6105e0298d45.jpge05540478961849a9c758d908c3b6dbd.jpg0aa3d5b5dae11b94f863de17cc874206.jpg5c70856077a7918e16c43c8c58fa32db.jpg4feed4f35ad71d0d7e8c8c20842f97ea.jpgf32376d2134631f576a0e09b3695aaf6.jpg

Araba arayışında maddi ve manevi olarak yanımda olan sn Anıl Akgül abime sonsuz teşekkürler.

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

hayırlı olsun allah tekerinizi düz bastırsın ,  bu kasanın 1.6tdi versiyonuna niyetlemiştim kısmet olmadı kısmet fiestayaymış

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

hayırlı olsun allah tekerinizi düz bastırsın , bu kasanın 1.6tdi versiyonuna niyetlemiştim kısmet olmadı kısmet fiestayaymış

Teşekkürler 1.6 dizelini düşünemiyorum bu arabanın tadından yenmez heralde :)
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar
(düzenlendi)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

tarihinde Mesut Dumlupınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Hayırlı olsun. Beyaz yakışıyor. Elazığdan mı aldınız?

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Hayırlı olsun. Beyaz yakışıyor. Elazığdan mı aldınız?

Teşekkürler. Evet elazığdan aldım Günübirlik gidip geldim :)
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Maşallah hayırlı uğurlu olsun güzel bir seçim, bi 23 AB plaka'da bende var :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Hayırlı olsun fabia nız. Bir abime B sınıfı sıfır araba alırken fiyat-performans olarak en iyisinin fabia olduğuna karar verip almıştık, 3 yıldır memnuniyetle kullanıyor. Sanırım motoru polo motoru.

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Hayırlı olsun fabia nız. Bir abime B sınıfı sıfır araba alırken fiyat-performans olarak en iyisinin fabia olduğuna karar verip almıştık, 3 yıldır memnuniyetle kullanıyor. Sanırım motoru polo motoru.

Öyle tahmin ediyorum ki polo ile aynı motoru kullanıyor. Zaten bir çok şeyleri ortak polo ile. Ama polodan daha geniş ve ferah bir araba. Özellikle focustan sonra çok sessiz geldi bana :) aynı durum süperb için de geçerli. Passat ile aralarında uöurum yok ama fiyatları çok çok farklı haliyle.
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

hayirli olsun gule gule kullanin.polo yerine bu daha dogru bir tercih.bende arastirmistim memnun olmayani duymadim daha

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

hayirli olsun gule gule kullanin.polo yerine bu daha dogru bir tercih.bende arastirmistim memnun olmayani duymadim daha

Kesinlikle. Polonun en boş modeli bile sırf arması yüzünden bu arabanın 2 3 bin daha fazlasına tercih ediliyor. Düşünün ki arka camları bile manuel. Bu arabanın en hoşuma giden kısmı göstergeleri oldu, kontak çevirince sona vurup geri gelio ibreler :)
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Canım kardeşim..Fabian hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız cezasız..

Temiz ve bütçeye uygun bu dolulukta araç zor bulunuyor..

Fiyat performans olarak bence çok iyi bir araç aldın..

En güzeli yakışır sana temiz kalpli kardeşim benim..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

:nazar: Maşallah hayırlı olsun.arka kapı direği ile C sütünunu siyah kaplaya bilirsiniz ;)   :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Canım kardeşim..Fabian hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız cezasız..

Temiz ve bütçeye uygun bu dolulukta araç zor bulunuyor..

Fiyat performans olarak bence çok iyi bir araç aldın..

En güzeli yakışır sana temiz kalpli kardeşim benim..

Ne diyim ben şimdi bunun üstüne :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Hayırlı olsun. Bende hep bu markaya ön yargıyla bakıyordum ama sizin araba çok güzelmiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

1.2 motor 3 silindir  lpg uyumuda fevkalade , gerçi yakıt olarak sakin kullanımda çok güzel değerleri var , ayrıca 112nm torka sahip bnm eski cliodan 7nm fazla , sizi üzecek bi araç değil . seçim gerçekten çok güzel olmuş tekrardan hayırlı olsun

bide ayrıca vag com ile çok güzel özellikler aktif ediliyor bu araçlarda vw altyapısı olduğu için .. Viraj aydınlatma falan yoksa aktif edebilirsiniz, vs vs...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

1.2 motor 3 silindir lpg uyumuda fevkalade , gerçi yakıt olarak sakin kullanımda çok güzel değerleri var , ayrıca 112nm torka sahip bnm eski cliodan 7nm fazla , sizi üzecek bi araç değil . seçim gerçekten çok güzel olmuş tekrardan hayırlı olsun

bide ayrıca vag com ile çok güzel özellikler aktif ediliyor bu araçlarda vw altyapısı olduğu için .. Viraj aydınlatma falan yoksa aktif edebilirsiniz, vs vs...

Çok teşekkürler valla böyle devam ederse lpg falan düşünmem çünkü 5-6 litre yakıyo. Çekişi fena diil bana aman aman bi hantallık hissi vermedi. Vag com için özelden daha detaylı bilgi istiyorum sizden :)

Hayırlı uğurlu olsun Mesut Allah kaza bela vermesin. :nazar:

Çok teşekkürler
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...