İçeriğe Yönlendir

Anfiden Gelen Cızırtı

Ercan Ayas

Recommended Posts

Ercan Ayas

Arkadaslar tesisat cekildikten sonra ts-s20 lerden motor sesi gelmeye basladi önceki aracimda ayni tesisat ile boyle bir sorun yoktu sadece teyp degisti bunun çaresi nedir.

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Aynı sıkıntı benim eski aracımdada oldu sorun amfide çıktı ve yeni amfi takıldı.

Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

bence direkt aküden almak gerekiyor :biggrin:  :biggrin:

ayrıca rca kabloları ve elektrik kabloları ayrı yerlerden geçmeli 

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Altyapı aynı sadece ana ünite değişti ise aldığınız teypte şasi problemi var gibi görünüyor. İlk iş RCA kablo çıkışından teyp kasasına şasi kablosu lehimleyerek sesin gidip gitmediğine bakın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

çok lanet bi olay bu ne yaptıysam çözemedim :D bu sorunu hala uğraşmaktayim :D :D :D 

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Yarın tavsiyeleri deneyeceğim ama aküden direk şase mi alınması lazım

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Yarın tavsiyeleri deneyeceğim ama aküden direk şase mi alınması lazım

en sağlıksı o ama fazla amfi tesisat yoksa kemer altından almanda yeterli olur

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Roadstar RD9110N double teyp, Ön kapılara 16 cm Kenwood hoparlör, arka pandizota oval kenwood hoparlör , jbl bass, Pıoneer ts-s20 tweeter , Kıcker mono anfi, Stroker Stereo anfi, Cadence kablo seti bu set için gerekirmi gerekirse yarın çektireyim

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

çok lanet bi olay bu ne yaptıysam çözemedim :D bu sorunu hala uğraşmaktayim :D :D :D

Kaç zamandır çözülmedi mi o dert :D  

Roadstar RD9110N double teyp, Ön kapılara 16 cm Kenwood hoparlör, arka pandizota oval kenwood hoparlör , jbl bass, Pıoneer ts-s20 tweeter , Kıcker mono anfi, Stroker Stereo anfi, Cadence kablo seti bu set için gerekirmi gerekirse yarın çektireyim

Bu işin değeri değmezi yok. Çekilecek kablo zaten minicik bir kablo. İşçilikle bile cüzi bir ücret karşılığı halledilebilecek bir durum. Bu şekilde dinlemek istemiyorsanız yapmanız gerekecek ;)

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Bu işin değeri değmezi yok. Çekilecek kablo zaten minicik bir kablo. İşçilikle bile cüzi bir ücret karşılığı halledilebilecek bir durum. Bu şekilde dinlemek istemiyorsanız yapmanız gerekecek ;)

ben maddiyatında değilim zaten hallolsun da

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir
(düzenlendi)

Eğer tesisat kablosu kaliteli değil ve küçük bir yerinde sıyrık varsa o da yapabilir.. Ama bazen teyp yada amfi de motor sesini içeri alabiliyor, bunun için ses filtreleri var işini iyi yapan bir ustaya danışın o halledecektir..

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/forwell-motor-sesi-ve-parazit-onleyici-izolator-140278080

tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

yok cozulmedi daraldim.biraktim.ugrasmiyorum amfide veya kolomlarin birjndede sikinti a

olabilri gibime geliyor

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Eğer tesisat kablosu kaliteli değil ve küçük bir yerinde sıyrık varsa o da yapabilir.. Ama bazen teyp yada amfi de motor sesini içeri alabiliyor, bunun için ses filtreleri var işini iyi yapan bir ustaya danışın o halledecektir..

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/forwell-motor-sesi-ve-parazit-onleyici-izolator-140278080

Bu ürünler yüksek frekanları filtreliyor yani tweeter larda cızırtı olduğu için sesi hissedilir derecede düşürecektir bu yüzden elektriksel olarak çözüm arıyorum

Yorum bağlantısı

Şasen,n emniyet kemer vidasından alınmasında bence sorun. Arka koltuğun altındaki saplamaya(varsa) ama boyayı biraz kazıyarak yapılırsa sorun düzelebilir. Araç elektrik işinden anlamam ama benim tesisat olan araçların hem aküsünde işlem yapılıyordu hem de arka koltuğun altından. Bir araçta aküden içeriye kabloyu geçiremediğimiz için aracın eşya koyma gözünün arkasında kalan göğüs altından kalın bir borudan bağlantımyapılmıştı.

Saygılarımla.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Arkadaşlar bütün tavsiyeleri denedim bugün hiç birisi kesmedi en sonunda parazit kesici denedim tek çare o oldu ister istemez onunla kullanıyorum  :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...