Selman Yalçın 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Merhaba arkadaşlar aracıma amerikan park modülü aldım ancak sinyalin artı ucu hangisi bir türlü bulamadım. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 İşte sorun orda başlıyor Mükremin bey. Aracın farını söktüğümde park, kısa ve uzun ampüllere giden kablonun bir şekilde artı eksisini bulabiliyorum ancak sinyal ampülünü ayrı bir haznede tuttukları için kablo takibini yapamadım yalnızca parklardan ve kısalardan giden eksi ucu görebiliyorum(yada ben öyle zannediyorum belkide artı uçtur). Haznenin arka kısmında kırmızı bir kablo görebiliyorum ancak oraya elimin yetişmesi mümkün değil. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 İşte sorun orda başlıyor Mükremin bey. Aracın farını söktüğümde park, kısa ve uzun ampüllere giden kablonun bir şekilde artı eksisini bulabiliyorum ancak sinyal ampülünü ayrı bir haznede tuttukları için kablo takibini yapamadım yalnızca parklardan ve kısalardan giden eksi ucu görebiliyorum(yada ben öyle zannediyorum belkide artı uçtur). Haznenin arka kısmında kırmızı bir kablo görebiliyorum ancak oraya elimin yetişmesi mümkün değil. Sinyale giden bir kablo bulabiliyorsanız o (+)'dır. (-)'yi de şasiden alıyordur. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 çok basit işlem bir tane şase kontrol kalemi alıyorsun iki dakka da buluyorsun Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Sinyale giden bir kablo bulabiliyorsanız o (+)'dır. (-)'yi de şasiden alıyordur. Eğer dediğiniz gibiyse müsait bir zamanda kesip biçeceğim çok basit işlem bir tane şase kontrol kalemi alıyorsun iki dakka da buluyorsun kontrol kalemi aldım bi tane ama sis ampülü montajı yaparken ben mi beceremedim nedir kontrol kaleminin ışığını bir türlü göremedim. kontrol kalemini nereye dokundurmam gerekiyor nasıl kullanmam gerekiyor bilmiyorum açıkcası. Yönlendirirseniz memnun olurum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Timsah ağzı olan kısmı, araç şasisinde bir yere... Örnek açık bir vidaya, veya akü eksi kutbuna.. diğer ucu kontrol etmek istediğiniz yere... Elektriği bulunca lamba yanacak.. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Timsah ağzı olan kısmı, araç şasisinde bir yere... Örnek açık bir vidaya, veya akü eksi kutbuna.. diğer ucu kontrol etmek istediğiniz yere... Elektriği bulunca lamba yanacak.. tam ben resim koyacaktım benden hizli davrandın abi 1 Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 yardımlarınız için teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts