İçeriğe Yönlendir

Sağlam Telefon Garantiden Kırık Geldi...

Erkut Uysal

Recommended Posts

Erkut Uysal
(düzenlendi)

Son durum:

15 Günlük itiraz süresinin dolmasının ardında ücreti talep etmek üzere Vatan bilgisayar Silivri ye gittim... Merkeze yazı yazdılar ettiler bir 15 gün de öyle bekledim dün telefonuma mesaj geldi iadenizi alabilirsiniz diye... Telefonu teslim ettim kasaya paramı almaya gittimde '' siz bunu 2013 te 10 takside almışsınız biz ücreti banakaya göndericez sizde taksitli olarak geri alırsınız dediler...'' Bende ücreti nakit olarak istediğimi belirttim bankaya gönderemezsiniz öyle bir hakkınız yok dedim...'' İşte öyle olmak zorunda da iade işlemleri bu şekilde oluyor ödemesi iptal işleminde ancak nakit olabilir mazeret ürettiler bir sürü... İptal işlemine çevirin o zaman dedim ama gene olmaz bankadan taksitli ödeme alınır bilmem ne demeye başladılar... Mahkeme kağıdnı çıkardım bunun üzerine baktılar nakit ödenicek yazmıyor dediler bende taksitli ödenicekte yazmıyor ama dedim... Tamam dedim telefonumu geri verin ben icra yoluyla bunu sizden alıcam icra gelir kasaya el koyar yada başka bir malzemeye size insanlık yaramıyor 550 TL daha fazlası cebinizden çıktıktan sonra aklınız başınıza gelir nasıl olsa dedim...  Bu sefer müdür geldi bizimde avukatlarımız var belki buna itiraz edicekler diye saçmalayama başladı... 15 günlük yasal süreniz geçmiş ben üzerine daha 15 gün bekledim hiç bir şeye itiraz edemezsiniz deyip birazda sesimi yükseltince geliyorum bi görüşme yapıcam dedim ve döndüğünde paramı tıkır tıkır kasadan çıkartıp verdi... 

O yüzden ki böyle bir durumda sakın kanmayın dostlar... Paranızı alıp çıkın... Dün 3 saatimi Vatan bilgisayarda geçirdim yazık günah geçen zamanıma... 

Bu olay başımıza geleli neredeyse 1 sene olucak 10,02,2015 te konu açmışım ki önceside var bu tarihin uğraştım ama değdimi evet...

Hakkımı arayıp aldım mı evet... 

tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Erhan Doruk

Uzun bir sürecin ardindan hakkınızı almişsınız. Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı

Geçmiş olsun. Ama şöyle bişey var servise gönderdiğiniz insanlar sızı tanımaz sızde onları kasıtlı olarak yapılan bişey yoktur ordaki teknisyen işini yapar garanti harici ne gördü ise size onu bildirir. Ben buna çok fazla şahit oldum müşteri getiriyor telefonunu ben suya dusurmedım dıyo bı acıyosun cihaz komple sıvılı isterseniz sıvı resımlerı paylaşbilirim. THk ya gidersin orda bilir kişi konrol eder cihazı ki sanmıyorum onunda olumlu yanıt vereceğini çünkü konu mahkemeye taşınıyor böyle durumlarda. Cihazın alt tarafları ezilmiş diyosunuz ama serviste o dediğiniz ezilmenin oluşması imkansız çünkü EST halı mevcut cihaz çok sert düşse bile ezilme olmaz. Anakart yanma diye bi servis formu da yoktur cihazın anakartında sıvı teması tespit edilmiştir yazar.Örn servis formu; Cihazda sıvı teması mevuct ekranda darbe ve çatlaklar var  ıstenırse ucretlı anakart ve ekran değiştirilebilir. 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Erkut Uysal

Geçmiş olsun. Ama şöyle bişey var servise gönderdiğiniz insanlar sızı tanımaz sızde onları kasıtlı olarak yapılan bişey yoktur ordaki teknisyen işini yapar garanti harici ne gördü ise size onu bildirir. Ben buna çok fazla şahit oldum müşteri getiriyor telefonunu ben suya dusurmedım dıyo bı acıyosun cihaz komple sıvılı isterseniz sıvı resımlerı paylaşbilirim. THk ya gidersin orda bilir kişi konrol eder cihazı ki sanmıyorum onunda olumlu yanıt vereceğini çünkü konu mahkemeye taşınıyor böyle durumlarda. Cihazın alt tarafları ezilmiş diyosunuz ama serviste o dediğiniz ezilmenin oluşması imkansız çünkü EST halı mevcut cihaz çok sert düşse bile ezilme olmaz. Anakart yanma diye bi servis formu da yoktur cihazın anakartında sıvı teması tespit edilmiştir yazar.Örn servis formu; Cihazda sıvı teması mevuct ekranda darbe ve çatlaklar var  ıstenırse ucretlı anakart ve ekran değiştirilebilir. 

Telefonu çiziksiz olarak teslim ettim... Diye belirttim değilki su değsin... :) Belliki taşıma sırasında başına bir iş gelmiş telefonun 3 tarafı kırık geldi... Servis ne gördüyse onu yazmıştı kimse sorumluluğu kabul etmiyor ücreti mukabilinde tamir diyor... Garantisi olan ve benim tarafımca hasar almayan bir ürünü neden tamir ettireyim ? İşin özü boğazlarına basarak paramı aldım fakat bir daha Vatan Bilgisayar ? Kapısından geçmem pil bile almam...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...