İ.Göksel Yaman 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Yaklaşık 10 yıldır Vodafone kullanıcısıyım.. Son 2 yıldırda RED Tarifeliyim.. Kapsama Alanı ve Konuşma ile alakalı hiçbir problemim yok.. Geçtiğimiz son 3-4 aya kadar İnternet 3G hızından'da memnundum.. Bu son 3 aydır ne olduysa bildiğiniz Egde hızında 3G hizmeti alıyorum. Full çekmesine rağmen durum hiçbir şekilde değişmiyor.. Youtube videolarını, hatta facebook, instagram gibi sosyal ağ uygulamalarında bırakın video izlemeyi fotoğrafları zor açıyor.. Telefonum İphone 5s İşletim sistemi İOS 8.1.3 Vifi ile hiçbir sıkıntım yok. Gayet hızlı bağlanabiliyorum... Vodafone ile yaptığım görüşmelerde hiçbir olumlu sonuç alamadım. Aynı sorunları yaşayan üyelerimiz var mı ? Varsa herhangi bir netice alabildi mi ? Yada bununla alakalı yol gösterecek biri var mı ? Tahattütüm olmasa 1dk. düşünmeden Vodafone'dan ayrılıp, Bimcell'e falan geçmeyi düşünüyorum.. Çok daha ucuza, çok daha kaliteli hizmet alabileceğimi düşünüyorum açıkçası. Çok can sıkıcı bir hal almaya başladı artık!.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Her yerde mi aynı sıkıntı yoksa belli bölgelerde mi Hız Düşüşü ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Şubat 2015 Yazar Paylaş 13 Şubat 2015 (düzenlendi) Göksel, Farklı bir telefonda hattını deneme fırsatın oldu mu, Vodafone 3G olarak çok ileride diye biliyorum, bende aynı durumu Avea'da yaşıyorum ki, Avea bu konuda gerçekten başarısız...Yok Hocam. İphone'da sim kart ekstra mini boyutta olduğundan, aparatıda olmadığından deneyemedim açıkçası. Denemediğim bir tek o kaldı. Hattımı çıkarıp, başka bir 5s'e takmakta aklıma geldi acaba telefonda bir sorun olabilirmi diye ama sanmıyorum. Wifi ile hiçbir problemim yok çünkü. Bence vodafone'de bir sorun var.. 13 Şubat 2015 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 20 yıllık eski Türkcell'ci, yeni Wodofone'cu olarak çok memnunum.. Şimdiye kadar internet hızında video, resim konusunda hiçbir donma yavaşlama olmadı bende.Telefon Samsung Note3. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Normalde ev de tam çeker ama bırakın evi çarşıda bile birkaç gün edge yazıyor bir kaç gün 3g oluyor. Kafa gidip geliyor anlayacağınız sürekli. telefon kesintileri de cabası. Özellikle burada ocak ayı başında 4 gün elektrik kesintisinden sonra çok sorun olmaya başladı. Hiçbir şekilde telefon açılmıyordu tüm ilçede vodafoneda. Çokça aramama rağmen yapacağımız bir şey yok lafı daha da sinir bozucu idi. Hala daha sorun devam ediyor. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Şubat 2015 Yazar Paylaş 13 Şubat 2015 Her yerde mi aynı sıkıntı yoksa belli bölgelerde mi Hız Düşüşü ?Son 3 aydır. 3 farklı vilayette gezdim durum aynı Abi.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 (düzenlendi) Ben de Android işletim sistemli telefonda Vodafone Red kullanıyorum. Telefon menülerinde gezerken bir ara "tercih edilen şebeke modu"nu "GSM / WCDMA otomatik" ayarından "Sadece GSM"e getirmiştim. Ne işe yaradığını bilmeden yaptığım bu değişiklik uzun bir süre Edge hızını geçemememe neden oldu. Sonra bir anda aklıma yaptığım bu değişiklik geldi ve düzelttim. "Otomatik" seçimde veya "WCDMA" modunda yüksek hızlara çıkabiliyorken "GSM" durumunda Edge ile sınırlanıyor. 13 Şubat 2015 tarihinde Mustafa Yenigün tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Şubat 2015 Yazar Paylaş 13 Şubat 2015 Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Normalde ev de tam çeker ama bırakın evi çarşıda bile birkaç gün edge yazıyor bir kaç gün 3g oluyor. Kafa gidip geliyor anlayacağınız sürekli. telefon kesintileri de cabası. Özellikle burada ocak ayı başında 4 gün elektrik kesintisinden sonra çok sorun olmaya başladı. Hiçbir şekilde telefon açılmıyordu tüm ilçede vodafoneda. Çokça aramama rağmen yapacağımız bir şey yok lafı daha da sinir bozucu idi. Hala daha sorun devam ediyor.Senin sorun çok daha sinir bozucu. Ama benim durum daha farklı şebeke çekimi ile alakalı hiçbir sorunum yok. Hatta İstanbul'da 3G çoğu yerde hep full ama internet inanılmaz yavaş Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Son 3 aydır. 3 farklı vilayette gezdim durum aynı Abi.. Bence şöyle yapabilirsin. Sorun yaşadığın bölgede aynı telefon ve wodofon kullanan birisiyle bir deney işi çözer diye düşünüyorum.. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Şubat 2015 Yazar Paylaş 13 Şubat 2015 Ben de Android işletim sistemli telefonda Vodafone Red kullanıyorum. Telefon menülerinde gezerken bir ara "tercih edilen şebeke modu"nu "GSM / WCDMA otomatik" ayarından "Sadece GSM"e getirmiştim. Ne işe yaradığını bilmeden yaptığım bu değişiklik uzun bir süre Edge hızını geçemememe neden oldu. Sonra bir anda aklıma yaptığım bu değişiklik geldi ve düzelttim. "Otomatik" seçimde veya "WCDMA" modunda yüksek hızlara çıkabiliyorken "GSM" durumunda Edge ile sınırlanıyor.Mustafa Abi bahsettiğin yer burası ise İphone'da şu şekilde ; Otomatik'te veya Manuel Vodafone seçiminide denedim hiçbir farklılık göremedim.. Bence şöyle yapabilirsin. Sorun yaşadığın bölgede aynı telefon ve wodofon kullanan birisiyle bir deney işi çözer diye düşünüyorum..Bunuda denedim. Diğer telefon 5sn. Ye kadar daha hızlı açtı siteyi. Ama aynı kişi inan bendede durum aynı bu sefer hızlı açtı bende hayret ettim şimdi dedi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 (düzenlendi) Sanırım orası değil. Aşağıdaki linkte farklı bir yerden bahsediliyor. http://telefondestek.vodafone.com.tr/web/apple-iphone-5s/temel-ayarlar/sebeke/sebeke-turunu-secin/ Bu arada ekran görüntüsünün sağ üst köşesinde VPN yazıyor. Bildiğim kadarıyla VPN kullanımı da interneti yavaşlatıyor. 13 Şubat 2015 tarihinde Mustafa Yenigün tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Abi sanırım tek değilsin baksana; https://www.sikayetvar.com/iletisim/gsm-operatorleri/vodafone/internet3g-hiz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Son 3 aydır. 3 farklı vilayette gezdim durum aynı Abi..İlginç. Başka arkadaşlarda durum nasıl. Telefona Yüklediğin bir uygulamada da sıkıntı olabilir. Format at sıfırdan kur öyle dene. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Şubat 2015 Yazar Paylaş 13 Şubat 2015 Sanırım orası değil. Aşağıdaki linkte farklı bir yerden bahsediliyor. http://telefondestek.vodafone.com.tr/web/apple-iphone-5s/temel-ayarlar/sebeke/sebeke-turunu-secin/ Bu arada ekran görüntüsünün sağ üst köşesinde VPN yazıyor. Bildiğim kadarıyla VPN kullanımı da interneti yavaşlatıyor. Bahsedilen yer, veri hızı 2g 3g ve LTE. O zaten hep 3G'de Mustafa Abi VPN kaldırdım. O şekildede denedim hiçbir farklılık olmadı. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Şubat 2015 Yazar Paylaş 13 Şubat 2015 Abi sanırım tek değilsin baksana; https://www.sikayetvar.com/iletisim/gsm-operatorleri/vodafone/internet3g-hiz Adamlar beni anlatmış resmen. Duygularıma tercüman olmuşlar.. Onları çok net anlıyorum Şikayetlerin tarihleride, benim sorun yaşadığım tarihlerle aynı. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Bence internet ayarlarında bir problem var. Geçtiğimiz aya kadar vodofon kullanıyordum. İnternetim 3g açıkken gayet hızlıydı. Genelde şarj ve konuşma kalitesi artsın diye 3g kapalı tutardım.Yani Tuncelinin dağlık bir ilçesinde bile gayet hızlıydı. ayfonlarda 3 g açık olunca üstte işaret çıkmıyor mu? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Şubat 2015 Yazar Paylaş 13 Şubat 2015 Bence internet ayarlarında bir problem var. Geçtiğimiz aya kadar vodofon kullanıyordum. İnternetim 3g açıkken gayet hızlıydı. Genelde şarj ve konuşma kalitesi artsın diye 3g kapalı tutardım.Yani Tuncelinin dağlık bir ilçesinde bile gayet hızlıydı. ayfonlarda 3 g açık olunca üstte işaret çıkmıyor mu?Evet çıkıyor.. Hatta en full olduğu zamanlardada durum hiç değişmiyor.İlginç. Başka arkadaşlarda durum nasıl. Telefona Yüklediğin bir uygulamada da sıkıntı olabilir. Format at sıfırdan kur öyle dene.Fabrika ayarlarına dönsem peki Abi ? Durum farkeder mi ? 1 Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Turkcell'in pahaliligindan sıkılıp vodafoneye geceli 1.5 yıl oluyor , bir çok yerde telefonun çekiminin de internet hızının da turkcell'den çok daha kaliteli olduğunu gördüm . Fazlasıyla memnundum ancak dediğiniz olay son 1 aydirda benim basıma geliyor abi . Çatır çatır 3g de çeken internet son 1 aydır sıkıntı çıkarabiliyor . Telefonun full çektiği yerlerde 3g gösterip 2g hizmet alabiliyorum , bazen eski hızı gibi bazense 2g hızında kullanıyorum . Bu olaydan önce Gaziosmanpaşa meydanda vodafonenin pankartini görmüştüm '' Gaziosmanpasadaki tüm baz istasyonlarimizi guclendirdik '' gibi biseyi , bahsettiğim olay iste iste bunu görmeden 1 hafta önce falan başladı . Eskiden çok hızlı kullandığım interneti bazen 2g hızında kullanıyorum .. 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Adamlar beni anlatmış resmen. Duygularıma tercüman olmuşlar.. Onları çok net anlıyorum Şikayetlerin tarihleride, benim sorun yaşadığım tarihlerle aynı. Abi sorun olduğu belli İnternet hızı ile olan şikayetler bu 1 ayda iyice artmış hepside seninle aynı sorunu yaşıyor.Telefonla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.Sorun Vodofone ile alakalı fazla kurcalama bence telefonu. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Bahsedilen yer, veri hızı 2g 3g ve LTE. O zaten hep 3G'de Mustafa Abi VPN kaldırdım. O şekildede denedim hiçbir farklılık olmadı. Lte yapsana abi onu 4G düzeyindedir o neredeyse. Androidlerde de h+ olarak geçer o ccektigi zaman. Artık yeni bas istasyonları o seviyeye gelmeye başladı 3g olduğu zaman yavaşlıyor Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Şubat 2015 Yazar Paylaş 13 Şubat 2015 Lte yapsana abi onu 4G düzeyindedir o neredeyse. Androidlerde de h+ olarak geçer o ccektigi zaman. Artık yeni bas istasyonları o seviyeye gelmeye başladı 3g olduğu zaman yavaşlıyorOnuda denedim Ozanım. Hiçbir farklılık yok. Ekranda LTE çekimi ile alakalıda hiçbir bilgi gelmedi sanırım bulunduğum yer ile alakalıda olabilir bu. Ama 3g hızını iyi bilirim vodafone'nun Edge hızınıda, bildiğin eski Edge hızında bağlanıyorum Yorum bağlantısı
Fırat Önal 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Evet çıkıyor.. Hatta en full olduğu zamanlardada durum hiç değişmiyor. Fabrika ayarlarına dönsem peki Abi ? Durum farkeder mi ? Fabrika ayarlarına dönersen telefondaki herşey silinmez mi? En kolay çözüm bulabilirsen kendi marka telefondan bulup bulunduğun yerde dene olmadı başka marka telle dene. Onlarda sorun yoksa fabrika ayarlarına dönmeyi düşün. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Şubat 2015 Yazar Paylaş 13 Şubat 2015 vodafone,parayı arenaya yatırdı Bizde forma ve Red tarifisine geçtik destek amaçlı ama ne çare Yorum bağlantısı
Recommended Posts