Misafir 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Bizde forma ve Red tarifisine geçtik destek amaçlı ama ne çare avea ya bulaşmada Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Şubat 2015 Yazar Paylaş 13 Şubat 2015 avea ya bulaşmada Abi, aveaya bulaşma diyorsunda Avea hatlı, samsung bada'lı, Nokia Symbian'lı 100tl lik telefonlar ile yan yana denedik rezil oldum. Maskara olduk millete başım önde geziyorum. Komik ama çok sinir bozucu Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 14 Şubat 2015 Yazar Paylaş 14 Şubat 2015 Bu wifi ile yaptığım hız testi ; Buda Fulll+Full gırtlak dolu Vodafone 3G ile yaptığım hız testi ; Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Evet çıkıyor.. Hatta en full olduğu zamanlardada durum hiç değişmiyor. Fabrika ayarlarına dönsem peki Abi ? Durum farkeder mi ? İlteber yorumlara bakınca genel bir sorunmuş gibi. Ama ben olsam telefonu Sıfırlardım. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Yaklaşık 3-4 hafta önce Vodafone hoşgeldin Red gibi bir tarifeye geçtim. 5 Gb internet, sınırsız konuşma, mesaj gibi birşeyler var. Daha önce Avea vardı. Evde hepsi 3G ve ful çekiyor.. Ama dediğin gibi Vodafone a geçtim, sürekli telefonda bir H+ yazıyor ama gerçekten net Avea ya göre çok çok yavaş geldi. Bununla birlikte telefona Vodafone sim kartı taktıktan sonra sürekli kapanma yapmaya ve şarjda çok çok hızlı düşmeye başladı. Arkadaşın Avea ve Turkcell kartları ile 2 güne yakın denedim, hiçbir problem yok telefonda, emin oldum.. Müşteri hizmetlerini aradım, "daha önce böyle bir şikayet olmadı, sorun telefondandır" dediler. Nette araştırdım, Vodafona geçenlerde rastlanan bir olaymış. Sonra bayiye gidip 15 liraya sim kartı tekrar yeniledim. Yine sorun devam etti. Yine müşteri hizmetlerini aradım, şikayet oluşturdum. Yine "bizden kaynaklı olması imkansız, telefonunuz bozuktur, servise gönderin" dediler. Ya sabır çekerek ve belki? diyerek servise gönderdim sapasağlam telefonu. Sağolsun Kvk teknik servis pili ve yazılımı yenilemiş, temizlemiş telefonu gönderdi dün akşam. Kartı taktım, hoopp... 2 dakka sonra yine kapanmalar başladı. Şarj çok hızlı düşmeye başladı vs.. Aradım yine Vodafone müşteri hizmetlerini, bir küfretmediğim kaldı. Halen ısrarla "bizden kaynaklı olması imkansız, telefonunuzda problem vardır" demeye devam ettiler. Taahhütlü 12 aylık paket. Akşama yada yarın bozacam taahhütü, ya Avea, ya Turkcell e geçicem.. Pis bir durum yani. Nette de açık açık yazan çok var bu durumu. Vodafone nin 64 Kb sim kartları, bazı telefonlarda kapanma ve çok hızlı pil tüketimi yapıyormuş.. Kusura bakma Göksel, konuya farklı bir yorum oldu.. Ama çok sinirliyim, yazmak istedim.. İlteber yorumlara bakınca genel bir sorunmuş gibi. Ama ben olsam telefonu Sıfırlardım. Yemiyor hocam. Biliyorsun kaç sefer sıfırladım beim telefonu. Artık yarın Turkcell de yada Avea da olursa kapanma, bana da Zenfone 5 gelecek galiba.. İnşallah sorun olmazda kullanmaya devam ederim telefonu. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 1998 de ilk telefonumu aldım turkcell hatlı bugüne kadar kullandım artık turkcell eski turkcell değil 3g konusundada saçmalamaya başladığını farketim bunun sebebide bana göre hisselerinin yarısından fazlasının devletin elinde olması yatırım yapılmıyor bunu çağrı merkezindeki bayanana söyledim hiçbirşey diyemedi, şimdi vodafonluyum hiç bir sıkıntı yok kardeşim vodafon kullanıyor aynı yerde olmamıza rağmen onda internet full bende ağ yok uyarısı veriyodu telefon bağlanmaya çalışıp ısınıyor vede pili bitiriyordu. Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Vodafone internetle ilgili sıkıntılar sadece gsmde değil. Adsl hizmetlerinde de aynı sıkıntılar. Yıllardır kullandığım Koçnet Biri Adsl bir zaman önce VodafoneNet oldu. Başlarda bir sıkıntı yoktu. Yaklaşık bir ay önce adsl ışığı bir gitti pir gitti. Müşteri hizmetlerine zorlu ulaşmalar sonunda aldığım cevaplar, hat arızalı (değil), modem arızalı (evdeki yedek ve yeni aldımla beraber sayelerinde modem sayısı üç oldu) gibi sayısız bahaneler ürettiler, 10 günü aşğın bir süre sorun çözülmeyince ttnete (ki kesinlikle sevmediğim hep uzak durduğum bu firmayla ilk kez çalışmak zorunda kaldım) geçtim. Aynı gün temiz bağlantı almaya başladım. Burada benim aklıma iki ihtimal geliyor Vodafone ya internete çıkışlarda vs. gibi konularda cimrilik yaptı kapasitesini düşürdü, yada diğer şirketlerin komplosunun mağduru Aynı durum belki GSM içinde geçerlidir. Asıl insanı çileden çıkaran ilgisizlik ve hatayı sürekli müşteride aramaları. Çözüm üretmeye çalışmamaları. Allah kurtarsın diyeyim 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 vodafone,parayı arenaya yatırdı oraya gidiyorsa internet olmasada olur abi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 14 Şubat 2015 Yazar Paylaş 14 Şubat 2015 Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için bilgilendirici olması maksadıyla yazayım. Sorunum tamamen çözüldü. Hatta yaptığım hız testi sonucu evdeki ADSL hizmetinden daha hızlı Vodafone 3G. boşuna günahınını almışız Aynı telefon Avea hattı ile yaptığımız hız testindede Vodafone download ve Upload hızi 2gb fazla çıktı.. Bazen oparetör güncellemeleri telefona upgrade olamadığından bu sorun ortaya çıkıyormuş. Simkartı tamamen çıkarıp, 1dk kadar bekleyince sorun tamamen ortadan kalktı.. 2 Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Göksel bey bende 10 küsür yıllık vodafone kullancısıym aynı sorunları 1.5 aydır bende yaşıyorum.Normalde H+ ile nette çok çok rahat gezip video izlerdim ama son zamanlarda bırakın video yu fotograf açmakta zorlandı. Bunun vodafone nun telefona upgrade olup olmaması ile alakasını bilmiyorum ama geçen servisten geri dönen telefonuma takıp nete girdiğimde hız yine bahsettiğim şekildeydi.Ama hakkını yemeyim bazende baya bi hızlı oluyor.Artık o anda aynı baz istasyonundan kaç kişi veri alıp göndermeye çalışıyor yoğunlundanmıdır bilemedim 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 14 Şubat 2015 Yazar Paylaş 14 Şubat 2015 Maaşallah abi veriler çok çok iyi.. Bugün sorunun simkartı çıkarıp takmamla vodafonun internetinin ne kadar keyifli olduğunun farkına birkez daha vardım.. Aksi halde ciddi ciddi tahattütü bozup bimcell'e geçmeyi dahi düşündüm. İnternet yavaş olunca çok can sıkıcı oluyor. Göksel bey bende 10 küsür yıllık vodafone kullancısıym aynı sorunları 1.5 aydır bende yaşıyorum.Normalde H+ ile nette çok çok rahat gezip video izlerdim ama son zamanlarda bırakın video yu fotograf açmakta zorlandı. Bunun vodafone nun telefona upgrade olup olmaması ile alakasını bilmiyorum ama geçen servisten geri dönen telefonuma takıp nete girdiğimde hız yine bahsettiğim şekildeydi.Ama hakkını yemeyim bazende baya bi hızlı oluyor.Artık o anda aynı baz istasyonundan kaç kişi veri alıp göndermeye çalışıyor yoğunlundanmıdır bilemedimRamazan Bey, simkartı çıkarıp 1dk. Daha bekleyip tekrar takın. 10dk kadar bekleyip, internete birkez daha girin bakalım sonuç değişecek mi ? 1 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Bu yorumları okuduktan sonra artık Turkcelli bırakıp vodafona geçebilirim sanırım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Iki yıldır vodafone red tarifesindeyim. 3G varsa herşey mükemmek. 3G olmayan yerdeysem vay halime. Ne yazıkki Nevşehirde yeterli yatırım yok. En çok sorunu da 3g ve edge arasında kaldığımda yaşıyorum. O anda telefon görüşmesi bile yapamıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Yaklaşık 3-4 hafta önce Vodafone hoşgeldin Red gibi bir tarifeye geçtim. 5 Gb internet, sınırsız konuşma, mesaj gibi birşeyler var. Daha önce Avea vardı. Evde hepsi 3G ve ful çekiyor.. Ama dediğin gibi Vodafone a geçtim, sürekli telefonda bir H+ yazıyor ama gerçekten net Avea ya göre çok çok yavaş geldi. Bununla birlikte telefona Vodafone sim kartı taktıktan sonra sürekli kapanma yapmaya ve şarjda çok çok hızlı düşmeye başladı. Arkadaşın Avea ve Turkcell kartları ile 2 güne yakın denedim, hiçbir problem yok telefonda, emin oldum.. Müşteri hizmetlerini aradım, "daha önce böyle bir şikayet olmadı, sorun telefondandır" dediler. Nette araştırdım, Vodafona geçenlerde rastlanan bir olaymış. Sonra bayiye gidip 15 liraya sim kartı tekrar yeniledim. Yine sorun devam etti. Yine müşteri hizmetlerini aradım, şikayet oluşturdum. Yine "bizden kaynaklı olması imkansız, telefonunuz bozuktur, servise gönderin" dediler. Ya sabır çekerek ve belki? diyerek servise gönderdim sapasağlam telefonu. Sağolsun Kvk teknik servis pili ve yazılımı yenilemiş, temizlemiş telefonu gönderdi dün akşam. Kartı taktım, hoopp... 2 dakka sonra yine kapanmalar başladı. Şarj çok hızlı düşmeye başladı vs.. Aradım yine Vodafone müşteri hizmetlerini, bir küfretmediğim kaldı. Halen ısrarla "bizden kaynaklı olması imkansız, telefonunuzda problem vardır" demeye devam ettiler. Taahhütlü 12 aylık paket. Akşama yada yarın bozacam taahhütü, ya Avea, ya Turkcell e geçicem.. Pis bir durum yani. Nette de açık açık yazan çok var bu durumu. Vodafone nin 64 Kb sim kartları, bazı telefonlarda kapanma ve çok hızlı pil tüketimi yapıyormuş.. Kusura bakma Göksel, konuya farklı bir yorum oldu.. Ama çok sinirliyim, yazmak istedim.. Yemiyor hocam. Biliyorsun kaç sefer sıfırladım beim telefonu. Artık yarın Turkcell de yada Avea da olursa kapanma, bana da Zenfone 5 gelecek galiba.. İnşallah sorun olmazda kullanmaya devam ederim telefonu. Dün 1 aylık Vodafone serüvenim bitti. Avea Aile paketine geçtim. Birkaç güne tam geçiş olur. inşallah sorun Sim karttandırda, hallolur. Ne Watsap a ne başka birşeye giresim gelmiyor. Bırakın bunu, telefonu elime almaktan korkar oldum. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Dün 1 aylık Vodafone serüvenim bitti. Avea Aile paketine geçtim. Birkaç güne tam geçiş olur. inşallah sorun Sim karttandırda, hallolur. Ne Watsap a ne başka birşeye giresim gelmiyor. Bırakın bunu, telefonu elime almaktan korkar oldum. Aveadan memnun musunuz ? Bende bugün vodafoneden aveaya geçmeyi düşünüyorumda Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Aveadan memnun musunuz ? Bende bugün vodafoneden aveaya geçmeyi düşünüyorumda Bulunduğum bölge itibari ile çekim gücü 3G filan gayet iyi. Kullandığım tarife de oldukça ekonomik ve kullanışlı. (Aile) Şuan için memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım henüz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts