İçeriğe Yönlendir

Direksiyon Kumandası Modifiyesi...

Berat Erdem Aktaş

Recommended Posts

Deniz Yıldız

Kardeşim merhaba benim araçta da benden önceki sahibi pıoneer taktırmış fakat kumanda dan kullanımı mümkün değil. Nerdeysen yanına geleyim hem tanışalım hemde benim şu işide çözsek süper olur valla.... :biggrin:  :biggrin:  :bravo:

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

Kardeşim merhaba benim araçta da benden önceki sahibi pıoneer taktırmış fakat kumanda dan kullanımı mümkün değil. Nerdeysen yanına geleyim hem tanışalım hemde benim şu işide çözsek süper olur valla.... :biggrin:  :biggrin:  :bravo:

teybin tam olarak markası nedir hocam arkasında w/r girişinin olması gerekiyor yaptığım işlemin çalışması için.. eğerki varsa sıkıntı değil hallederiz  :good1:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Deniz Yıldız

teybin tam olarak markası nedir hocam arkasında w/r girişinin olması gerekiyor yaptığım işlemin çalışması için.. eğerki varsa sıkıntı değil hallederiz  :good1:

Teybimin markası Pıoneer sanırım w/r girişi var. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Eline sağlık.Böyle çalışmaları görünce kendim yapmış gibi çok seviniyorum.İyi günlerde kullan. :bravo:  :good1:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Emre Demir

murat abi şimdi sen öğretmensin pek izin vermeyebilirsin senin arabandan kopya çekmek serbestmi bi kaç fikir soktunda aklıma :)

Dediğini yap yaptığını yapma :)
Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

Dediğini yap yaptığını yapma :)

:shok:  duymasın hocam  :D

Eline sağlık.Böyle çalışmaları görünce kendim yapmış gibi çok seviniyorum.İyi günlerde kullan. :bravo:  :good1:  :nazar:

teşekkür ederim üstad sizler olmasanız gaza gelemeyiz böyle konularda  :yes:

Teybimin markası Pıoneer sanırım w/r girişi var. 

müsait olduğunuz bir gün gelirsiniz uğraşır yaparız sorun değil  :good1:

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

Abi çok güzel olmuş

Helal olsun

teşekkür ederim ;)

Yorum bağlantısı
Emrah Erkılıç

Ben orjinal kumanda uzerinde yaptim suan stabil bir halde calisiyor. isteyenlere orjinal kumanda uzerinde yada ayri bir modul yapip yollayabilirim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yalas

Ben orjinal kumanda uzerinde yaptim suan stabil bir halde calisiyor. isteyenlere orjinal kumanda uzerinde yada ayri bir modul yapip yollayabilirim.

Abi ben de Ankara dayım  bize de yardımcı olsan biz de kullansak direksiyon kumandasını.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Çalışırken hiç uyumsuzluk gösterdiği oluyor mu ? Örneğin arka arkaya ses açma düğmesine bastığınızda, ses açılırken bir anda şarkı değiştirmek gibi...

Ben Pioneer için aşağıdaki benzer bir aparat kullanıyorum, muhtemelen aynı mantıkla çalışıyor ancak bazen dediğim garipliği yapıyor.

Sizde hiç problem yoksa, verdiğiniz şemaya göre içini tekrar düzenlerim.

$_35.JPG

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

orjinal kumanda üzerinde derken? benim gibimi yoksa ayriyetten bir modülmü yaptınız?

Yorum bağlantısı
Enver Çatak

Çalışırken hiç uyumsuzluk gösterdiği oluyor mu ? Örneğin arka arkaya ses açma düğmesine bastığınızda, ses açılırken bir anda şarkı değiştirmek gibi...

Ben Pioneer için aşağıdaki benzer bir aparat kullanıyorum, muhtemelen aynı mantıkla çalışıyor ancak bazen dediğim garipliği yapıyor.

Sizde hiç problem yoksa, verdiğiniz şemaya göre içini tekrar düzenlerim.

$_35.JPG

Yurtdışından Sony tek din teyp için aldığım adaptörde aynı sorunları yaşıyorum, özellikle soğuk havalarda.

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

Yurtdışından Sony tek din teyp için aldığım adaptörde aynı sorunları yaşıyorum, özellikle soğuk havalarda.

üşüyorsa ondandır heralde  :D  soğuk havalarda ne farkediyor acaba gerçekten çok merak ettim  :flowers:

muhtemelen sizin arka arkaya verdiğiniz komut teypte tek bir komut olarak algılanıyor birbirlerine uzak değerler seçmedilerse bundan olabilir diye tahmin ediyorum ilk sayfada verdiğim direnç değerlerine bakarsanız illa şu direnci kullanıcaksınız dememiş adamlar bu aralıklardaki değerler olacak demişler..  ;)

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Soğuk havalardaki tepki vermesi garip ama benim aldığım aparat da Pioneer a göre ayarlanmıştı, ilk taktığımda kumanda saçmalıyordu, satıcıyla görüştüm, bana ürünün içini açtırıp 4 tane ayar düğmesinden 3. olanın yerini değiştirmemi söyledi ve sorun kalktı. Belki sizin aparat da standartta diğer teyplere göre ayarlıysa ve ufak bir ayarı varsa onu yapmanız gerekebilir..

Yorum bağlantısı
Emrah Erkılıç

Berat senin yaptigindan yaptim fakat kendi kumanda devresi uzerinde senin yaptiginida yeni farkettim :) gormus olsaydim aynisini yapardim.

Teyp girisi icinde arkadaki jak girisini kullandim

Yorum bağlantısı
Emrah Erkılıç

Berat senin yaptigindan yaptim fakat kendi kumanda devresi uzerinde senin yaptiginida yeni farkettim :) gormus olsaydim aynisini yapardim.

Suan sehir disindayim birkac gune gelicem haberlesiriz

Abi ben de Ankara dayım bize de yardımcı olsan biz de kullansak direksiyon kumandasını.

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

:crazy:  zaten orjinal zımbırtısını bozmayayım diye o şekilde yaptım şu orjinal kumandayı hiç ellemeden ekstradan bi modül yapılabilirse internetteki 70 tl likler gibi o daha başarılı bir çalışma olur sanırsam  :nargile:

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Çetin Meşekıran

öncelikle merhabalar ben kumandayı söktüm üzerindeki dirençler ile oynama yapmadan sadece 3,5 mm lik jakı taksak kumanda edemezmiyiz yani direnç değerlerini değiştirmemiz şart mı? teşekkürler

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

Muhtemelen direnç değerleri farklıdır ama denemektedir fayda var tabiki

Yorum bağlantısı
Emrah Erkılıç

Direnc degerleri genelde farkli Fakat kimi double teyplerde direk baglayinca olabiliyo

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Fatih Süleyman Özdemir

emeğine sağlık güzel olmuş. Havya seti sipariş ettim focus 2.5 aracıma yapmaya çalışıcam artık roadstar teybim var içinde direksiyon ayar menüsü var sanırım tuşları değiştirmeden kabloların uçlarına dirençle hallederim diye düüşünüyorum inşallah olur :)

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

emeğine sağlık güzel olmuş. Havya seti sipariş ettim focus 2.5 aracıma yapmaya çalışıcam artık roadstar teybim var içinde direksiyon ayar menüsü var sanırım tuşları değiştirmeden kabloların uçlarına dirençle hallederim diye düüşünüyorum inşallah olur :)

internetten direnç değerlerini araştır hocam teybinin bi bak belli bi orandaysa tek dirençlede halledebilirsin

Yorum bağlantısı
Fatih Süleyman Özdemir

bulmaya çalışıyorum da sanki sadece Türkiyede var gibi bu marka pek bi bilgi yok.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...