Alper Selver 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Merhabalar. Malumunuz arabam yeni, üyeliğimde öyle. Yeni yeni birkaç şey yapmaya başladım araç için. Ilk etkinliğim beyaz far oldu, sıradaki etkinliğim ise Amerikan stop. Ancak bir problemim var. Ilk başlarda araca öncelikle spoiler ve difüzör yaptırmak istiyordum. Ancak servisten aldığım fiyatlar aşırı fahişti. Daha sonra araştırarak uygun fiyatlara spoilerı da bulabildim ve denkleştirdiğimde onu da yaptırabilirim. Ancak difüzör konusunda problem var. Piyasa da birçok türü olmasına rağmen hiçbiri orjinali kadar güzel değil.(fiesta Red ve blacktekiyle birebir aynı) bu konu hakkında bir fikri olan ya da bana bu ürünleri uygun fiyatla nereden bulabileceğim hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Salih Temel 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 konuyu takibe alayım ben de yeni fiesta sahibiyim sadece spoiler difüzör ve marşpiyel yaptırmayı düşünüyorum öne alta siyah lip var ondan takmayı düşünüyorum bahar gelsin inşallah Yorum bağlantısı
Alper Selver 17 Şubat 2015 Yazar Paylaş 17 Şubat 2015 Servisten sadece difüzör ve spoilera 1300 artı montaj duyunca işler ertelendi tabii ki Yorum bağlantısı
Tuğbay ışıklar 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 gecen aylarda bu aracın tüm body kit aksamını ben gönderdim. spoyler oem,diğer üeünler fabrikasyon imalat polyester şekilde. durum ortada. Jant ne kadar acaba ? Yorum bağlantısı
Alper Selver 18 Şubat 2015 Yazar Paylaş 18 Şubat 2015 Arka difüzör fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim Galip Bey? Yorum bağlantısı
Salih Temel 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 piyasada plastikler var ama onlar nasıl ki bi yere sordumdu istanbuldayken difüzör 100 tl demişti piano black Yorum bağlantısı
Alper Selver 18 Şubat 2015 Yazar Paylaş 18 Şubat 2015 Galip bey, benim asıl sorma nedenim orjinaliyle aynı kalıpta olanını ben hiç göremedim. Dolayısıyla fiyatı hakkında da bir bilgim yoktu. Yerini ve fiyatını öğrenip onları da sıraya eklemeyi istiyorum sadece. Bu arada Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 Fikir vermesi açısından kendi aracımdan örnek vereyim. Kullanılan ürünler piyasada satılan fiberglass ürünlerdir. Kalite olarak fazla bir şey beklememek gerekir. Görünüm olarak da önceki sade haline nazaran daha güzel durdu. Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 gecen aylarda bu aracın tüm body kit aksamını ben gönderdim. spoyler oem,diğer üeünler fabrikasyon imalat polyester şekilde. durum ortada. Resimdeki aracın arka difüzörü nasıl acaba ? Resmi var mıdır onun da ? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Difüzör kısmı var mı bu beyaz Fiesta'nın. Çok beğendim.. Yorum bağlantısı
Burak Ayhan 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Galip bey size nasıl ulaşabilirim 2014 trend Fıestam var bişeyler yaptırmak istiyorum ama adana da yaptırabilir miyim bilmiyorum Yorum bağlantısı
Burak Ayhan 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 galip bey benimle irtibata geçer mısınız yada ben sizinle geciyim Yorum bağlantısı
SEREN AKKAYA 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Bu araç Muğla 'da mı ? Ben yeni aldım fiestamı. Ben de Muğla'dayım. Özelden konuşabilirsek sevinirim. Teşekkür ederim. İyi Günler. 1 Yorum bağlantısı
SEREN AKKAYA 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Parçaları ben gondermistim araç sahibine.evet mugladaydi fakat 3 ay evvel aracı sattığını biliyorum. Ferhat Yilmaz bey araç sahibi. Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Mahsum Aca 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 alper bey jant almayı düşünürseniz yardımcı olabilirim elimde orjinal ford fiesta jantı var 16 inç Yorum bağlantısı
Alper Selver 21 Nisan 2015 Yazar Paylaş 21 Nisan 2015 Mahsun bey teşekkürler ancak şuanda jant almak gibi bir planım bulunmuyor Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 araç çok iyi duruyor ben badykit düşünmüyordum fakat aracı görünce kafama takılmadı değil hani Yorum bağlantısı
Murat Balıkçı 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 fiyatı özelden atabilirmisin abi elinde varsa? Yorum bağlantısı
Atilla Atun 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 Sahibinden ilanlarda acayip fiyat farkı var .alırken dikkat edin.herkes benim ürün en iyisi diyor . Fatura garanti bedava kargo gerekirse taksit vs vs. Müşteri daima haklıdır unutmayın. Saygılar Yorum bağlantısı
Alper Selver 21 Nisan 2015 Yazar Paylaş 21 Nisan 2015 (düzenlendi) Fiestada olmazsa olmaz bana göre en öncelikli st spoyler İlk başta bununla başlayın yavaş yavaş degisiklikere devam edersiniz Galip bey ürün elinizde mevcutsa bende fiyatını öm alabilir miyim? Birde benim aracım metalik renk bu ürünler aytozu griye boyanabiliyor mu 21 Nisan 2015 tarihinde Alper Selver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
SEREN AKKAYA 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 Fiestada olmazsa olmaz bana göre en öncelikli st spoyler İlk başta bununla başlayın yavaş yavaş degisiklikere devam edersiniz Ford servis 350tl fiyat verdi. Normal fiyat mı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts