Hüseyin Kuvvet 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Hattimi vodafone tasimak istiyorum. Ama hat benim uzerime degil. Enistemin uzerine. Onun kimligine gerek var mi? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Tabi ki var Hatta kendisine de gerek var ama illegal olarak geçebilrisin tanıdık varsa 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Kimliği de lazım kendisinin gelip imza atması da lazım Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Alakası yok konu ile ama vodafone kullanan birçok arkadaşım malesef memnun değil.Bende avea kullanıyorm ama çekim gücünün yetersiz olması benide bıktırdı vodafonda sürekli sıkıntılar olduğu için sanırım turkcell e geçicem aysonu gibi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 19 Şubat 2015 Yazar Paylaş 19 Şubat 2015 Telefonunun markası ne Hüseyin? İp5 abi [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Telefonunun markası ne Hüseyin? Her telefonda olmuyor Kerem o :D O zaman Sony kullanan kimse Vodafone kullanamazdı :D 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 19 Şubat 2015 Yazar Paylaş 19 Şubat 2015 Alakası yok konu ile ama vodafone kullanan birçok arkadaşım malesef memnun değil.Bende avea kullanıyorm ama çekim gücünün yetersiz olması benide bıktırdı vodafonda sürekli sıkıntılar olduğu için sanırım turkcell e geçicem aysonu gibi. Vodafone avea kadar sorunlu olamaz sanirim abi.. Cekmiyor telefon 3disi gormuyor hoteldeyim. Her telefonda olmuyor Kerem o :D O zaman Sony kullanan kimse Vodafone kullanamazdı :D Olay ne abi? [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Sim kart ile ilgili bir sıkıntı var Hüseyin.Ondan sormuş Kerem Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Vodafone avea kadar sorunlu olamaz sanirim abi.. Cekmiyor telefon 3disi gormuyor hoteldeyim. Olay ne abi? [emoji1] Ben 17 yıllık vodafone bırakıp avea ya geçme gibi bir hata yaptım. Taahüt sürem bitsin anında vodafone geri geçmeyi düşünüyorum. Avea bariz çekmiyor konuştuğun 25 kelimeden 8-10 kelimesini anlamıyorsun Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 19 Şubat 2015 Yazar Paylaş 19 Şubat 2015 Sim kart ile ilgili bir sıkıntı var Hüseyin.Ondan sormuş Kerem Anladiim abi [emoji1] Ben 17 yıllık vodafone bırakıp avea ya geçme gibi bir hata yaptım. Taahüt sürem bitsin anında vodafone geri geçmeyi düşünüyorum. Avea bariz çekmiyor konuştuğun 25 kelimeden 8-10 kelimesini anlamıyorsun Aynen oyle abi. Az uzda kullanicisi yok aveanin.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Vodafone avea kadar sorunlu olamaz sanirim abi.. Cekmiyor telefon 3disi gormuyor hoteldeyim. Olay ne abi? [emoji1] Telefonun Sony ise değiştirme diyecektim. Ben geçen ay değiştirdim: Avea dan Vodafone ya geçtim. Geçmez olaydım. Telefon sapıttı.. Aşağıdaki linkte detay var. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/267700-vodafone-internet-hızı-hk/?p=2605708 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Telefonun Sony ise değiştirme diyecektim. Ben geçen ay değiştirdim: Avea dan Vodafone ya geçtim. Geçmez olaydım. Telefon sapıttı.. Aşağıdaki linkte detay var. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/267700-vodafone-internet-hızı-hk/?p=2605708 Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Ben avea dan vodafone'a geçenlerDenim. Gayette memnunum ama sürekli bulunduğun alanlarda vodafone kullanan insanlardan bilgi al ondada bazi yerlerde sıkıntı olabiliyor. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Aveaydım, geçen sene bu zamanlar Vodafone'a Geçtim. Hiçbir sıkıntısını görmedim kardeşim, çekimi 3g hızı gayet yeterli geliyor. Avea'da 1GB İnternet 500 sms 500 dkya 30 TL ödüyordum. Vodafone'da FreeZone Kampanyasından yararlanıp 2GB İnternet , 5000 Heryöne SMS , 500 MMS , 500 Dakikaya 24 TL ödüyorum. Tavsiye ederim.. Hattını faturalıya geçirmeyeceksen eniştene gerek yok sanırım ben annemın kimliği ile hallettim. 25 Yaş altı birini istiyorlar(Hat sahibi hariç ) Yani kendinide hattı kullandıgına dair vekil göstererek benim yararlandıgım kampanyadan yararlanabilirsin.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 19 Şubat 2015 Yazar Paylaş 19 Şubat 2015 Aveaydım, geçen sene bu zamanlar Vodafone'a Geçtim. Hiçbir sıkıntısını görmedim kardeşim, çekimi 3g hızı gayet yeterli geliyor. Avea'da 1GB İnternet 500 sms 500 dkya 30 TL ödüyordum. Vodafone'da FreeZone Kampanyasından yararlanıp 2GB İnternet , 5000 Heryöne SMS , 500 MMS , 500 Dakikaya 24 TL ödüyorum. Tavsiye ederim.. Hattını faturalıya geçirmeyeceksen eniştene gerek yok sanırım ben annemın kimliği ile hallettim. 25 Yaş altı birini istiyorlar(Hat sahibi hariç ) Yani kendinide hattı kullandıgına dair vekil göstererek benim yararlandıgım kampanyadan yararlanabilirsin.. aynen faturalıya falan geçirmiyeceğim. bugün vodafone bayiiyle görüşüyüm bi Yorum bağlantısı
Recommended Posts