İçeriğe Yönlendir

Kirmizi Antifriz Şart Mi

Güven Kaya

Recommended Posts

Güven Kaya

Arkadaşlar ben aracı aldığımızda antifriz rengi kırmızıydi ona başka antifiriz koyamazmiyiz ? Kırmızı sartmi 2010/fieasta

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Neden kırmızıyı değiştirmek istiyorsunuz ki ? kırmızı daha kalitelidir. Organiktir..Ford araçlar kırmızı kullanırlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Ford araçların kullanım klavuzlarındada yazar kesinlikle kırmızı antfiz kullanın diyorum.... :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Telefonla arayın mutlaka kırmızı antfriz kullansınlar....Yoksa çemkirir o güzelim fiesta :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Benim araç tamirde de kırmızimi koymazlarmi acaba diye düşündüm de

İşi bilen usta Ford araca mutlaka kırmızı koyacaktır..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kırmızı olmak zorunda... 

Olay sadece renk değildir.. 

Kırmızı organiktir.. Plastik aksam içeren radyatörlü araçlarda kimyasal antifriz kullanılmaz.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Evet her kırmızı antifirizde iyi anlamına gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

Ben fiestami alalı 1,5 yıl oldu antifriz Yeşildi su ana kadar hic ellemedim hararet falan hic olmadı ama yinede degistirsemmi ???

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ben fiestami alalı 1,5 yıl oldu antifriz Yeşildi su ana kadar hic ellemedim hararet falan hic olmadı ama yinede degistirsemmi ???

Naaptın  :shok:  hemen değiş, koş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

Naaptın :shok: hemen değiş, koş :)

Ali abi desene yine öğle arası bana iş çıktı[emoji4] bu değişim nasıl ugrastirmaz dimi.yani şimdikinin boşaltacakt usta ve sadece yenisini koyacak kısa sürelik birşey ?
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Kirmizi antifirizin kokusu bile hosuma gidiyor termostat actiktan sonra [emoji2]

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

madem konu açılmış bende sorayım üstadlar...

citroen de beyaz antifriz var. bende ilk bakışta eyvah antifriz yok su koymuşlar demiştim ama yanılmışım...

beyaz antifrizin özelliği nedir?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ali abi desene yine öğle arası bana iş çıktı[emoji4] bu değişim nasıl ugrastirmaz dimi.yani şimdikinin boşaltacakt usta ve sadece yenisini koyacak kısa sürelik birşey ?

Alttan tapayı açıp boşaltacak, sonra dolduracak tabiii, daha sonra biraz dolaş, motor tam ısınsın termostada açsın, o zaman 1 lt. kadar eksiltecek, hava yaptığından termostad açınca o kısım dolacak, tekrar antifiriz eklet ve bome ile yoğunluğunu kontrol et tamamdır :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

madem konu açılmış bende sorayım üstadlar...

citroen de beyaz antifriz var. bende ilk bakışta eyvah antifriz yok su koymuşlar demiştim ama yanılmışım...

beyaz antifrizin özelliği nedir?

benim c4 dede antifiz rengi şeffaf sanki antifiriz yokmuş gibi.ölçtürdüğümde -26 çıkmıştı.acaba kırmızıyla değiştirsekmi?
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...