İçeriğe Yönlendir

Kar Küreme Aracı :)

DİREN YILDIZ

Recommended Posts

DİREN YILDIZ

vgb0yA.jpg

Kullandığımız araçlar tam bir kar küreme aracı haberimiz yok araba bildigin 4x4 10 sefer araba alcak olsam  yine şu havalı hayvanlardan alırım :) resimdeki ön panjurdaki ford ambleminden oraya kadar  kar vardı küreye küreye geldim  fabrikanın etrafını aynı yerden  yeni kasa vog  geçemedi benim geçtigim yerden. connect e bu professıonalligi katan nedir ford gerçekten malı koyuyomu  ortaya yani ? bu arada resim caddy kullanan kankilerimize gelsin :).

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Tam olarak anlamadım.

Konu sorunlar ve çözümlerde. Aracın teknik olarak bi sorunu mu var? Caddy kullananlarla ne alakası var? Karı küreyen, ambleme kadar açan kim?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Tam olarak anlamadım.

Konu sorunlar ve çözümlerde. Aracın teknik olarak bi sorunu mu var? Caddy kullananlarla ne alakası var? Karı küreyen, ambleme kadar açan kim?

gayet açık,caddy açtığım yoldan anca beni takip eder diyor arkadaş

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

gayet açık,caddy açtığım yoldan anca beni takip eder diyor arkadaş

Gayet açık demek ki göreceliymiş Barış bey. Size açık gelen bana gelmemiş demek ki?

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Kış lastiği üzerine zincir mi taktınız ne yaptınız? Bizim otoparkta aracı olanlar küremek yerine kürek ile kendileri karları temizlemek zorunda kalıyorlar.

Yorum bağlantısı

Gayet açık demek ki göreceliymiş Barış bey. Size açık gelen bana gelmemiş demek ki?

hayırlısı

Yorum bağlantısı

Kullandığımız araçlar tam bir kar küreme aracı haberimiz yok araba bildigin 4x4 10 sefer araba alcak olsam  yine şu havalı hayvanlardan alırım :) resimdeki ön panjurdaki ford ambleminden oraya kadar  kar vardı küreye küreye geldim  fabrikanın etrafını aynı yerden  yeni kasa vog  geçemedi benim geçtigim yerden. connect e bu professıonalligi katan nedir ford gerçekten malı koyuyomu  ortaya yani ? bu arada resim caddy kullanan kankilerimize gelsin :).

Merhaba Diren Bey,

Konunuz uygun görülen bölüme taşınmıştır.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
DİREN YILDIZ

Tam olarak anlamadım.

birader sen olaya biraz fransız kaldın galiba

Kış lastiği üzerine zincir mi taktınız ne yaptınız? Bizim otoparkta aracı olanlar küremek yerine kürek ile kendileri karları temizlemek zorunda kalıyorlar.

Yok zinciri taktım üstüne kış lastıgını taktım  :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

birader sen olaya biraz fransız kaldın galiba

Valla birader(!), anlatta anlayalım. Anlamadığımı yazdım zaten yukarıda. Daha açık olmayı deneyebilirsiniz mesela.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Fransız kalma sözünü, fransızlar bile araştırdı işin içinden çıkamadı biladerler uğraşmayın hiç :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Fransız kalma sözünü, fransızlar bile araştırdı işin içinden çıkamadı biladerler uğraşmayın hiç :)

Kanka naber ? Görüşemiyoruz epeydir.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Üzerine para verseler acil bir durum olmadıktan sonra tampona değecek kadar kar varken hayatta aracımı yerinden oynatmam. Gitmediğinden değil(kar lastiği var) karlığı ve tamponu zorlamaya gerek yok. 
Biriken kar tamponun bağlantı yerlerini zorluyor ve kırılmasına bile neden olabiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bi huzur ver bana

Dün akşam huzurun tam merkezindeyim diyordun abi, taaki bu mesajı yazana kadar  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...