İçeriğe Yönlendir

Suv Için Lastik Seçimi

Ertuğrul Büber

Recommended Posts

Ertuğrul Büber

Koleos aracıma yazlık lastik bakıyorum.Orjinal lastikler 225/60/17.2 lastik var kafamda.

1-225/60/17-Mıchelin Primacy3 adet fiyatı 380 TL

2-225/55/17-Petlas PT431 adet fiyatı 270 TL

Yaklaşık 110 TL fark vermeye değermi?Ne dersiniz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Petlas.. :)  

Sihirli kelime.. Bu başlık için 10 sayfa garanti veriyorum :)

Soruya cevap.. 

Ben petlas almazdım ama michelin de almazdım.. Başka alternatif yok mu Ertuğrul Bey ?

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Sonuç bf ye gidebilir. Ama otomobile lastik bakar gibi bakmalısınız.:))

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber

Petlas.. :)

Sihirli kelime.. Bu başlık için 10 sayfa garanti veriyorum :)

Soruya cevap.. 

Ben petlas almazdım ama michelin de almazdım.. Başka alternatif yok mu Ertuğrul Bey ?

Continental yada Prelli olabilirmi,fiyatlar mıchelin civarı

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir başka arkadaşımız michelin de diyebilir ama ben sevmem.. Aşınmayan lastik benim için kötü lastiktir.. 

İmkan varsa Continentali tek geçerim.. Hiç bir lastiğinde sorun yaşamadım.. Biter ama son nefesine kadar da görevini tam manasıyla yapar.. michelin öyle değildir.. 3 yılda sertleşmeye başlar, 6 mm izi vardır hala ama mutlu etmez.. (Tamamen kişisel görüşümdür)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bir başka arkadaşımız michelin de diyebilir ama ben sevmem.. Aşınmayan lastik benim için kötü lastiktir.. 

İmkan varsa Continentali tek geçerim.. Hiç bir lastiğinde sorun yaşamadım.. Biter ama son nefesine kadar da görevini tam manasıyla yapar.. michelin öyle değildir.. 3 yılda sertleşmeye başlar, 6 mm izi vardır hala ama mutlu etmez.. (Tamamen kişisel görüşümdür)

sen yazlık lastik hangisini kullanıyorsun abi ?

Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Bence de Michelin ülkemizde (Türkiye piyasasına erken girmiş olmasından sanırım) gereğinden fazla büyütülen bir marka. En azından fiyat anlamında. Aynı fiyata Conti ya da Pirelli'yi tercih ederdim. Daha uygun fiyata Hankook, Kumho, Nokian alternatif olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

sen yazlık lastik hangisini kullanıyorsun abi ?

Ben şu an goodyear kullanıyorum... 

Continental'i çok seviyorum ama benim tarzıma uymuyor çok çabuk bitiriyorum... 

Yorum bağlantısı

ug den çok memnunum, mondeo da da kullanmıştım, yazlıgınıda alsam bunun kadar memnun olurmuyum ki. ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

pardon, Tarzım derken neyi kast ediyorsun Emmi. Bu tarz o tarz değil demi. hele şunu biraz daha açarmısın [emoji4] [emoji12]

Açamam abi :D

ug den çok memnunum, mondeo da da kullanmıştım, yazlıgınıda alsam bunun kadar memnun olurmuyum ki. ?

Olamayabilirsin... 

UG serisinden ben de çok menunum.. 

Yorum bağlantısı
Murat DEMİRHAN

+1 conti gerçekten değerinin hakkını verir.

Yorum bağlantısı
Turkay Enez
(düzenlendi)

Mehmet Bey,

Nasıl kullanıyorsunuz da lastiği erken bitiriyorsunuz?

tarihinde Turkay Enez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mehmet Bey,

Nasıl kullanıyorsunuz da lastiği erken bitiriyorsunuz?

Virajlar Hocam... Virajlar bitiriyor. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ne çekti o lastikler emmiden. Virajlar 1, görülmeyen kapanlar 2..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ne çekti o lastikler emmiden. Virajlar 1, görülmeyen kapanlar 2..

kaldırım kenarı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Emminin deposunda 28 takım lastik varmış, hikmet-i hüda, biri yarılınca diğerinden tamamlıyormuş..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Emminin deposunda 28 takım lastik varmış, hikmet-i hüda, biri yarılınca diğerinden tamamlıyormuş..

Adet canım.. adet... 

kaldırım kenarı ?

Otobüse mi çarpsaydım...  :ninja:

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Virajlar Hocam... Virajlar bitiriyor. 

Virajları herkes kullandığına göre, sadece virajların suçu yok gibi. El freni mi çekiyorsun virajları dönmek için?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Virajları herkes kullandığına göre, sadece virajların suçu yok gibi. El freni mi çekiyorsun virajları dönmek için?

El freni çekmiyorum ama herkes gibi kullanmıyorum hocam.. 

Bu durumu continental müfettişleri ile tespit ettik :(   Lastik çabuk bitti diye inceleme istemiştim..  

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Müfettişler arabaya bindi. Sen kullandın. "Herkes gibi kullanmıyorsun." mu dediler. Biz de işte bu farkı merak ediyoruz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...