İçeriğe Yönlendir

Focus 1 - Aracıma Uyumlu Paspas

Erdinç KAYA

Recommended Posts

Erdinç KAYA
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar focus 1 2001 model Ghia HB aracım için gri paspas arıyorum fakat bulamadım servislere sordum eski model olduğu için yok dediler, bana önerebileceğiniz bir paspas varmı kauçuk spor görünümlü.

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

Halı mı arıyorsunuz, kauçuk mu?

kauçuk spor görünümlü diye yazmış..

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Bende 2 için hem kauçuk hem de halı paspas arıyorum. Orjinal olması tercih sebebidir  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Murat DEMİRHAN

Benim arcımda focus 1 sedan.Daha 1 ay olmadı servisten orjinal paspas istedim.Bakalım eğer varsa getirtiriz dediler.Nitekim buldula rda tekrar sorun isterseniz.

Yorum bağlantısı
Erdinç KAYA

Merhaba murat bey Ben 68 Aksaray'da yaşıyorum burdaki servise sordum ve Ankara İstanbul'daki bir kaç servisede sordum Yok dediler. Siz hangi servisten aldınız telefonu felan varsa verebilirmisiniz. Maksat orjinal paspas olması piyasada var ama orjinal boyutlarında değil hiç biri

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

malum sitede orjinal olduğunu söyleyen birisi var şahsı tanımam maksat işiniz görülsün ilan numarası : 

148219181
Yorum bağlantısı
Erdinç KAYA

Tşkler berat erdem baktım ürüne tam uyumlu değil sanki benim araçla resimdeki paspas, yinede bi soracağım, ilgininiz için tşk.ler.

Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş

Tşkler berat erdem baktım ürüne tam uyumlu değil sanki benim araçla resimdeki paspas, yinede bi soracağım, ilgininiz için tşk.ler.

rica ederim..

Yorum bağlantısı
Ömür Can

yazın üniversal bir paspas almıştım bende aracıma 50 TL'ye, kauçuk kalitesi iyiydi ve yumaşak bir kauçuk malzemesi vardı.Önlerde sıkıntı yok gayet güzel oturdular fakat arkalar küçük geldi şimdiki aklım olsa bilhas sa arka paspaslara önem verirdim hele şu kış günlerinde ön koltukların altına doğru kayıyorlar her seferinde (arkaya birileri oturunca) valla paspasları düzeltmekten inanın bıktım,düzeltmessen çamurlarla uğraş dur sonra.Size tavsiyem arka paspaslar büyük olsun ve güzelce her yeri kaplasın benim gibi uğraşmayın.

Yorum bağlantısı
Erdinç KAYA

Bilgilendirmen için tşk.ler Ömür can bu uyarını dikkate alacağım, henüz bi paspas bulamadım herkes Yazmış focus 1 diye ama alakası yok ölçüler hiç tutmuyor, bulunca burada paylaşacağım.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Barış Göktürk

Şu halı paspaslardan bende muzdaribim. Zaman içinde dağılması, dikişlerinin atması bir tarafa; toz tutması başı başına sorun. Bakınıyorum; sağda solda Focus 1'e uygun denilen paspasların çoğu uygunsuz...

Yok mudur bizim araçlara uygun kauçuk paspas heyhat?!
Grisi makbüldür ya siyahına da "eyvallah" deriz:)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Barış Göktürk

Bilgilendirme için teşekkür ederim Erdinç Bey. Göründüğü kadarıyla çok sırıtmayacak gibi görünüyor. Lakin vermiş olduğunuz bağlantıda ürünün fiyatına dair bir bilgi bulamadım ben. Siz kaça almıştınız?

Benim aklıma pederin Linea'sına aldığım paspaslar geldi. Fiat Yetkili Servis'inden istetmiştik. Açıkçası, hatırımda kaldığı kadarıyla benim focus'a da uyar gibiydi, rengi de griydi. Lineayla tekrar bir araya gelirsem bi ölçü alıcam. Uyarsa pedere krem renk paspas -aracın iç rengine uygun çünkü:)- temin edip ondaki ben alayım diyorum.

Yorum bağlantısı
Barış Göktürk

Az önce yakınımdaki iki Ford Yetkili Servisinin Yedek Parça departmanı ile görüştüm bu bizim araçların paspas konusunu.
İlk görüştüğüm servis elinde mevcutta olmadığını ama yarına kadar durumu soruşturup bana bir yanıt verebileceğini söyledi. Kendisine telefon numaramı verdim ve onlardan da paspasın parça numarasını aldım. 

Diğer servis ise aracın yaşının 1'.u bulduğunu bu sebeple o paspasları artık temin etmenin mümkün olmadığını söyledi. Bana yeni Focus'ların paspasını önerdi. Uyacağı konusunda da epey iddialıydı. Yeni Focus'ların paspası için 30 TL fiyat söyledi. Şaşırdım açıkçası bu fiyata; "orijinal mi?" diye sormadan edemedim. "Tabi ki orijinal!" dedi:)

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
İsmail Erdoğan
(düzenlendi)

Arkadaşlar mrb.2004 model focus 1 hb aracım vardı.üzerindeki orjinal paspası eskidiği için yenisini (halı/kaucuk)  aradım.ne serviste nede sanayide bulamadım.Var diyorlar muadil yada üniversal tipi olanlar.onlarda birebir kaplamadığı için ne yapabilirim derken halıdan diktirmeye karar verdim.Ankara Şaşmaz oto sanayide murat oto döşeme ile tanıştım.Sıkı bir pazarlık sonucu birebir ölçülerinde eskisinden kat kat daha iyisini yaptırdım.Belki tuzlu olmuş diyeceksiniz ancak orjinalı arayanlara ve takıntısı olanlara az bile bence.Şayet bu şekilde takıntılı olanlara bir fikir olması nedeniyle sizlerle paylaşmak istedim.inşallah faydası olur...

tarihinde İsmail Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İsmail Erdoğan

Resim atamadım ama paspas türü halı alt kısmı ise plastik.tozun alta geçme gibi probemi yok.yapan arkadaş vıp ve lüks araçların döşemesine kullandığı ürünü gösterdi ve benim yaptırdığımda onlardan bir tanesi idi.herkese hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
İsmail Erdoğan yazdı:

Resim atamadım ama paspas türü halı alt kısmı ise plastik.tozun alta geçme gibi probemi yok.yapan arkadaş vıp ve lüks araçların döşemesine kullandığı ürünü gösterdi ve benim yaptırdığımda onlardan bir tanesi idi.herkese hayırlı olsun

Konunuz birleştirildi.

Resim eklemek için foruma tapatalk üzerinden ulaşıp direkt yükleme yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
İsmail Erdoğan

Belki arkadaşlar biraz tuzlu piyasada bu dünya ucuzu var al kullan ne olacak derler.Ama takıntısı olan için ve kalitesine gore az derim.350 TL den 200 TL ye zor yaptırdım.7f1b3e4150f91066eeee2bb593ca7428.jpge8b187f77626bae79e383f5f5529aaa6.jpg

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Paspas onemli. 3 d leri almadan once hergun arac kirli gelirdi. Binesim gelmezdi. Ama kenarlari yuksek kaliteli olanlardan aldim.Gayet kullanisli bundan sonraki araclarda noter isi biter bitmez paspas isini halledecegim ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...