Emre Olgum 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Arkadaslar aracimin orjinal fren balatalarini servisten hemen bulamayinca valeo balata aldim ama bu balatalar biraz kalin geldi ve arac giderken cok olmasa da surtme yapiyor eski balatalari da attik acaba fren balatalari da diskler gibi taslanir mi yada baska bir yolla biraz inceltilir mi Yardim ederseniz cok sevinirim Saygilar Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 eski aracımda komple fren balatalarini değiştiğim de sürtme yapmıştı usta tekrar söktü kenarlarından biraz taşladı ses kesilmişti ama inceltme de balatayı sertleştirir mi emin değilim.... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Diske dokunan yeri taşlayabilrler ama bence sakıncası olmaz ztn bir kaç gün sonra eriyip şeklini alıcaktır diye düşünüyorum zahmete girmeyin derim Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Zamanla aşınır alışma sürecidir bu.O yüzden sadece takip edin yeterli. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Balatalar torna ile istediğiniz hale getirilir. Bende focus varken yeni aldığım disklerin yamulması sonucu tornalatmıştım. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 normal kullanımda balataları ısındırmıyorsa (freni kullanmadan) bence kendi kendine aşınır . tabi fazlaca sürtme ve kasma varsa traşlanabilir. Yorum bağlantısı
Emre Olgum 22 Şubat 2015 Yazar Paylaş 22 Şubat 2015 Balatalari bilmiyorum ama diskler cok isiniyor muhtemel balatalarda isiniyordur frenlere basilmadanda balatalar diske az da olsa temas ediyor Kenarlardan olcak sekilde degil heralde butun balata temas ediyor Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Diskler tornalanir. Ancak omrunu biraz kisaltmis olursunuz. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 (düzenlendi) Selam kardeşim Balata fabrikasındayim İzmir'de balata taslanir.bizde kalıptan çıktıktan sonra standar kalinlina taşlayarak getiriyoruz diamont Kaplı taslar kullaniliyor yardimci olmaya çalışırım istersen 22 Şubat 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Olgum 23 Şubat 2015 Yazar Paylaş 23 Şubat 2015 Yardim sden tum arkadaslara tesekkurler bugun taslama yapildi 2mm kadar surtme bitti sukur Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Yardim sden tum arkadaslara tesekkurler bugun taslama yapildi 2mm kadar surtme bitti sukur Hadi kazasız belasız inşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts