Serkan Toker 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Turboyu masanın üstüne koydum aha ta kendisi dedi.. Bak eminmisin bundan kimseye vermedik dedim, eminim dedi.. Paketledik kargoya verdik, üst üste telefon ediyor, çok heyecanlıyım turbo nerde kaldı falan diye.. Sabret dedim, daha zevkli oluyor.. Sonra turbo geldi diye aradı, sevinçten konuşamıyor... O ara numarayı engellemek lazımdı yapmadık.. Sonra bir ara aradı şanzuman hatası falan dedi vatsaptan hesap numaramı kopyalayıp tekrar gönderdim.. Şanzuman paketlendi kargoya verilecek çırak işi bozdu.. Şimdi her kavşakta çırağı gözetliyorum, turboyla şanzumanı verip kağıt mendille takas edeceğiz nasipse.. 8 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Turboyu masanın üstüne koydum aha ta kendisi dedi.. Bak eminmisin bundan kimseye kitlemedik dedim, eminim dedi.. Paketledik kargoya verdik, üstü üste telefon ediyor, çok heyecanlıyım turbo nerde kaldı falan diye.. Sabret dedim, daha zevkli oluyor.. Sonra turbo geldi diye aradı, sevinçten konuşamıyor... O ara numarayı engellemek lazımdı yapmadık.. Sonra bir ara aradı şanzuman hatası falan dedi vatsaptan hesap numaramı kopyalayıp tekrar gönderdim.. Şanzuman paketlendi kargoya verilecek çırak işi bozdu.. Şimdi her kavşakta çırağı gözetliyorum, turboyla şanzumanı verip kağıt mendille takas edeceğiz nasipse.. Defalarca görüşme şuan satılık olan telefonla mı yapıldı ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Öff çok uzun oldu kısa keseyim. Sente ayarı yapıldı vgt'ye ve araç eski halini aldı. Bandı başa sarıp ulen şu map sensörünü bi temizliyim dedim............ Sakın dokunma!!!! İnsan ümitsiz yaşayamaz, minik bir ümit her zaman olmalı. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Jipi yak...turboyu paketle Takıra yolla mondeoya taksın...Çırağı bana gönder bi öpeyim...sen mi sen de gel len... 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 (düzenlendi) Şimdi kaç basıyor hele onu de abi.. Gidebilse belki de "Gerisin geri topladık aracı ve liftte test ediyorum. " sadece liftte 23 Şubat 2015 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 senin rahat durmayacağını bilen önceki sahibi ayar yapmıştır önceden geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Çok samimi bir arkadaşımdan araba kepirt.. aman pardon satın aldım, bir hafta geçmedi mal bozuldu... Aradım. Dedim olum bu bozulduu E dedi Normaaaal (a da şapka yok)...sorun böyle böyle sendeyken varmıydı neyden nerden yapar. Cevap : Tabi vardı olum boşunamı sattık sorun şuşu sen halledersin. Olum bozuk arabayı nediye kepirtiyon adam en azından söylemezmi, Niye la Ele satamda küfrmü etsin bana, hem ucuz vermedimmi olum sen halledersin senin için o neki,,, geriye kalan muhabbet paso ayar paso gaz...[emoji4] [emoji4] [emoji4] Kendisine kepirtmede olsa olmasada ben senden araba almam abi...çok oynuyorsunuz,tablet neyin takıyorsunuz göğüsr,arabanın altına kamera takıp gözlerine katarak amelyatı yapıyosunuz, sonra dna sıyla oynayıp kan grubunu değiştiriyorsunuz, e biraz arabada arada sırada nazlansın da.[emoji12] Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Abi öncelikle geçmiş olsun. En büyük arızan bu olsun inşallah bundan sonra bir şey olmaz inşallah. Çırak haklı çıktıktan sonra bir bahşiş atsaydın abi. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Araclar,a turboları neden korlar bilmemki çırağın ne sucu var kalfa nerde yoksa kalfa servet abi,mi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Hala 150 yi gecemiyor simdide Izmirden Ford Cargo turbosu istemiş. 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 o arabayı kim kepir.. yani satmıştı sana,dosta gider diyerek ? Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 ...Dersin 18'lik çıtır naz yapıyor,... abi, şu konuda bir aydınlatsan bizi. Bunun teşhisi ve tedavisi nasıl olur, hangi mevsimlerde görülür, hangi yörede sık karşılaşılır? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Abi kırk yılda bir konu açıyosun, o konu da patlıyor Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 (düzenlendi) Eeee ne oldu?, sen de benim aracı yapan tamirci gibi arıza lambasını ampulü sökerek mi söndürdün? Servet turbo revizyonu yapılamıyor mu? Bu işi layıkıyla yapan insanlar var burada. Hiç görüşmediniz mi? 24 Şubat 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Eeee ne oldu?, sen de benim aracı yapan tamirci gibi arıza lambasını ampulü sökerek mi söndürdün? Servet turbo revizyonu yapılamıyor mu? Bu işi layıkıyla yapan insanlar var burada. Hiç görüşmediniz mi? turbo bozuk değildi ki, değişken geometrili turbo sabit çalışıyordu.. Turbonun üstünde kontrol ünitesi var, öncelik onun değişimiydi... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 Mükremin abi, olması gereken pik basınç 2,7 bar sürekli 2,2 bar. Benim ölçtüğüm en fazla 1,5 bar. Vgt elektroniği veya egzos palleri dedim. İkiside elimizde sırası ile değişecek ti. İkiside uymadı. Fren balata spreyi işi çözdü, map sensörünü temizledim 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 YAni şimdi oldu mu Servet abi, fiesta 68 in gücüne kavuştu mu Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Mükremin abi, olması gereken pik basınç 2,7 bar sürekli 2,2 bar. Benim ölçtüğüm en fazla 1,5 bar. Vgt elektroniği veya egzos palleri dedim. İkiside elimizde sırası ile değişecek ti. İkiside uymadı. Fren balata spreyi işi çözdü, map sensörünü temizledim Ben de Süha gibi merak ettim. Yani tamam mı arıza giderildi i mi? Attın 2,2 bar stabil mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 YAni şimdi oldu mu Servet abi, fiesta 68 in gücüne kavuştu mu Haşa! ne mümkün onun gücüne ulaşmak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Bu ne yaa [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts