Ali Cihangiroğlu 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Ali abi güzel fikirmiş yalnız bu benim anten cubuğunun demir kısmı plastiğin içinde kaldı yani o ic lambanın ordan sökülen kısımla beraber almam lazım link verdigin ürünler sadece cubuk sanırım ? İlk link takım http://www.yedekparcaford.com/?urun-4874-fiesta-anten-cubugu-komple-2009-2013-yerli Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Tavan lambasinin ön cam tarafından lamba caminin kenarindan bıçak gibi ince bişeyle içerideki tek metal tırnaği esnetince lamba geliyor zaten. egilip bakınca orda görülüyor. Sonra da anten vidalari orda. Yıkamadayken tazyikli su benim anteni kırmıştı dibi kalmisti. 20tlye yenisini alıp taktım. Lambayi sokmeyi öğrenince ayak aydinlatmasi işini aklima yatırımdm :-) :-) :-) Evet arkadaşlar wd40 filan fayda etmedi oraya uygun anahtar ayarlayıp iyice zorlayınca demir içten kırıldı anten elimde kaldı Birde arkadaşlar arabanı sevmiyormusun filan deyince dün gaza geldim uzun zaman önce aldığım meguiars şampuan ile arabayı yıkadım tutrtle wax cila ilede cilaladım ama çok yoruldum. xD Şimdi yeni bir anten almak istiyorum ama içerideki lamba nasıl çıkar hiç fikrim yok ayrıca antenide küçük boy istiyorum nasıl birşey almalıyım ? Arabayı yıkadıkdan sonra Buda cila yaptıkdan sonra hava kararmadan çekebildiğim son foto Buda boyanın durumu Kırmızı fişek masallahhh ;-) nazar boncuğu tak musibetler dadandi sana hocam :-) Yorum bağlantısı
Recommended Posts